Pluspunten

Het personeel is zeer deskundig en neemt de tijd om de klant volledig te informeren over de voor en tegens. Hierdoor tot een juiste keuze gekomen waardoor ik nu een super goede camera en objectief heb kunnen aanschaffen.

Pluspunten

Mijn lens bij Foka Rotterdam gekocht al 45 jaar klant nooit geen problemen ge had aanrader

Pluspunten

Kundig, goede service, goed bereikbaar via de telefoon. Er wordt ruim de tijd genomen om alles uit te leggen.

Meer filialen.

Pluspunten

Grote voorraad, laagste prijsgarantie, deskundig personeel, erg actief met informatie bijv. Workshops, demonstraties, Live-chat mogelijkheid

Pluspunten

Snel en deskundig geholpen. Kennis van apparatuur.

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment en ook meerdere fysieke winkels. Website is prettig en overzichtelijk. Prijzen liggen over het algemeen ook op een prima niveau.

Pluspunten

Duidelijke website, goede aanbiedingen en snelle levering waar je ook up-dates van ontvangt van de bezorgstatus dus dat is erg prettig.

Pluspunten

Top service. Ik belde met een vraag en werd binnen 5 minuten met een helder advies teruggebeld. Bestellen gaat super makkelijk want de website is nou eenmaal duidelijk en snel. Ik ben blij!

Pluspunten

Een aantal malen de superstore in Zwolle bezocht en altijd goed en vriendelijk geholpen. Nooit ontevreden de deur uit gegaan!

Kennis van producten kan in sommige gevallen beter, op cameragebied is er voldoende kennis in huis.

Pluspunten

Producten op voorraad, service chat die correct is. In de winkel zelf ook goed personeel dat notie heeft over de producten die ze verkopen.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers. Soms moet je lang wachten, maar als je eenmaal aan beurt bent wordt er alle tijd genomen.

Pluspunten

Ruime keus. Deskundige verkoper. Goede prijs van de camera.

Pluspunten

Na jaren een full-frame camera te hebben gehanteerd, nu overgestapt naar een systeemcamera vooral vanwege de omvang en gewichtsbesparing. Uitstekend advies over de verschillende merken en de mogelijkheden daarvan, lettend op de kwaliteit van het gebodene. Advies gericht op mijn persoonlijke voorkeuren heeft geleid tot de aanschaf van een nieuwe camera Olympus OM-D met twee lenzen. De inruilprijzen van de lenzen waren goed. Ondanks het feit dat er een winkel in Breda is, dichterbij mijn woonplaats, ben ik naar Rotterdam gegaan voor het uitgebreidere assortiment. Het is de tweede keer dat ik daar uitstekend ben geholpen. Ga bij een vervolgaankoop daar weer terug.

N de aanschap van een tweedecamera in tien jaar noggeen enkel minpunt.Het aantal winkels is intussen uitgebreid, zodat de bereikbaarheid duidelijk is verbeterd.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, zeer goede prijs, goed aar

Pluspunten

ruime keuze en super prijzen en bovenal geweldige service; zowel klantenservice als chat direct bereikbaar en gaven goed adviezen.

Pluspunten

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Grote voorraad

Voor een aantal producten ligt de prijs er hoog (meer dan 50% hoger) dan bij Amazon waardoor ik deze producten alleen hier haal als ik ze echt onmiddelijk nodig heb. Anders wacht ik wel 1 dag op bezorging.

Pluspunten

Nemen de tijd en weten veel van de producten

Pluspunten

Echt: voor 23.59 gebeld, volgende dag in huis.

Pluspunten

Ik was opzoek naar een Smartphone Stabilisator. Ik had zelf al wat rondgekeken op internet. Maar de duidelijke en informatieve site van Kamera Express.nl gaf de doorslag. Super dat er naast de product info ook nog wat links naar duidelijke filmpjes bij het product stonden. Een groot voordeel in vergelijking met andere electronica webshops is dat ook alle accesoires die horen bij het door mij bestelde product te bestellen zijn. Het product was snel volgens afspraak geleverd. Ik ben nu super blij met mijn Zhiyun Smooth C!

Pluspunten

Correct en vriendelijk geholpen. In de winkel een goed en open overzicht, van de merken en onderdelen van fototoestellen, en hulpmiddelen. Het bedrijf is behoorlijk gespecialiseerd, en heeft aardig wat kennis op alle gebied van fotomaterialen en hoe er mee omgaan. Voor wetens waarlijke vragen over bovengenoemde zou ik naar Uw bedrijf gaan.

Moeilijk aan te geven?

Pluspunten

Snelle bezorging, netjes ingepakt!

Ik heb geen verbeterpunten, alles was goed tijdens mijn bestelling!

Pluspunten

Grote keus in camera's en objectieven, heel veel op voorraad. Deskundig advies van personeel.

Pluspunten

Vanaf het allereerste begin in de garagebox in Capelle ben ik klant, eerst als architect, nu als fotograaf, en staat dit bedrijf voor mij bekend als klantvriendelijk, goede voorlichting, snelle levering en afhandeling en nazorg, waar anderen het vaak niet na konden leven.

De internetverkoop is uitmuntend, de persoonlijke band in de winkels kan beter.

Pluspunten

Goed geholpen om een nieuw objectief voor mijn Canon te kopen

Niks

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

Zorgen dat alle spullen die bij een nieuwe camera horen er ook bij zitten, kan nu al twee dagen mijn camera niet gebruiken doordat ik spullen mis waardoor de accu niet opgeladen kan worden en er geen Nederlandse handleiding bij zit. Moet nu wachten tot de post al het onbrekende levert

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ