Pluspunten

Duidelijke site, met ECHTE laagste prijsgarantie. Er worden goede combi aangeboden en eventueel outlet modellen voor een goede prijs. Verzending was snel afgerond het product was op tijd binnen. Geen gebruik gemaakt van de klantenservice. Van de onderdelen die ik gebruik heb ben ik zeer tevreden.

n.v.t.

Pluspunten

Hebben duidelijk de tijd voor je. Goede uitleg onder het genot van een kop koffie. Duidelijke adviezen.

Pluspunten

Lots of variety and options to choose from. They reserved the camera for me.

The camera I bought was already used before for some shots. Unfortunately that's the only stock they had so I got it.

Pluspunten

klantvriendelijk, nemen de tijd voor duidelijke uitleg.

Pluspunten

Goed advies en vriendelijk personeel.

Keep up the good work.

Pluspunten

Zeer deskundig personeel Goed advies

Geen, handhaaf deze kwaliteit

Pluspunten

Ben uiterst tevreden over de snelle afwikkeling van het bestelde artikel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leeuwarden had goede fotowinkels en de komst van Kamera Express hier betekent waarschijnlijk de doodsteek ervoor. Het is niet anders en merk dat ik er goed geholpen wordt, dat ze een ruim assortiment hebben en ik goed advies krijg. Heeft voor mij de voorkeur boven kopen via internet.

Moet de toekomst uitwijzen voor mij.

Pluspunten

Ben goed geholpen. Ook later bij de telefonische hulpvraag.

Pluspunten

Deskundig personeel, alle toestellen op voorraad, veel keus!

Pluspunten

De service is iedere keer top! Laatste jaren meerdere produkten gekocht en ik ben zeer te spreken over de manier waarop je geadviseerd wordt.

Ga zo door!

Pluspunten

Zeer vakbekwaam, vriendelijk.

iets minder commercieel

Pluspunten

In Amsterdam wordt ik zeer vriendelijk geholpen, er is geen probleem als je een vraag stelt. Van de week vroeg ik of ze mijn toestel en lens na wilde kijken of hij wel goed scherpstelt, het was geen punt hij ging hem kalibreren. Het bleek dat het allemaal goed was.

nvt

Pluspunten

ik vind het een fantastisch bedrijf. Haal er regelmatig spullen.

Verbeterpunten kan ik zo gauw niet bedenken,

Pluspunten

Goed geholpen in fysieke winkel

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers Goede kennis van zaken Ruim assortiment

Pluspunten

Snelle beantwoording van vragen die je stelt via de mail. Meedenken om te komen tot een goed aanbod. En reageren op vragen ivm Laagste Prijsgarantie. Daarnaast deskundige voorlichting en advies.

Jammer dat er 2% kosten in rekening worden gebracht bij betaling met creditcard. Vooral bij hogere bedragen is dit een minder leuke verrassing bij het afrekenen.

Pluspunten

Verkopers nemen de tijd om de vragen van de koper goed te beantwoorden en dat is belangrijk. Bij drukte in de winkel duurt het dan natuurlijk wel weer iets langer voordat je aan de beurt komt. Of de service ook o.k. is kan nu, zo kort na de aankoop, nog niet beoordeeld worden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering niet op tijd. Zorg dat de levering van de bestelling ook daadwerkelijk plaatsvind op de datum die op de bestelling staat.

Pluspunten

Meestal snelle service.

De jonge lui die er werken goed vertrouwd te meken met het computersysteem . Ik moest 1x bijna 20 minuuten wachten voor de bestelling was geplaatst; omdat mijn adres niet gevonden kon worden in het systeem.

Pluspunten

Super makkelijk en snel bestellen en gewoon tegen een goede prijs. Volgens Tweakers de goedkoopste ;-)

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, deskundig advies, goede prijs, vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Vriendelijk, klantvriendelijk, betrouwbaar, kennis van zaken.

Pluspunten

Klantvriendelijk en een ruime sortering

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ