Pluspunten

Zeer snelle service. Behulpzaam en vakbekwaam personeel. Lens om 15.00 uur besteld en om 20.30 werd ze al bezorgd Top bedrijf

Pluspunten

Uitstekende service in de winkel. Goede voorlichting en mogelijkheden.

Betere voorlichting over de garantie, die is overigens uitstekend.

Pluspunten

Vestiging, Den Bosch. Zeer net ingerichte winkel. Erg overzichtelijk. Vriendelijke, met kennis van zaken verkoper. Objectief gekocht met hierbij inruil van objectief. Verkoper kwam met een lagere inruil als welke door de klantenservice, via mail, was aangegeven. Na dit verteld te hebben werd het max. bedrag, welke met een bandbreedte was aangegeven door klantenservice, gegeven. Heel netjes en dit maakt het wat mij betreft een betrouwbaar bedrijf, waar ik zeker weer terugkom. Tevens prettig dat er voldoende, gratis parkeerruimte is bij de winkel.

Pluspunten

Op internet zag ik door de bomen het bos niet meer... In de winkel heeft Jennifer mij met haar brede kennis de juiste camera kunnen verkopen. Top!!

Pluspunten

Vlotte en vakkundige service.

Pluspunten

snelle service, gaat in op wensen van klant en er wordt meegedacht met het budgetbedrag dat de klant te besteden heeft! goed bedrijf, vakkundig personeel

Pluspunten

Kundig personeel (echt verstand van zaken), mooi assortiment (in elk prijssegment is er een mooie selectie te vinden), goede prijs (concurrerend en tóch service gericht).

nvt

Pluspunten

Naast het brede assortiment en de zeer gunstige prijsstelling valt vooral de goede bereikbaarheid (chatten, bellen, mailen, langsgaan in de fysieke winkel) op en de heel klantvriendelijke benadering met zinvolle adviezen. In mijn zoektocht naar de voor mij best passende camera en lenzen was deze ondersteuning door medewerkers van Kamera-Express van beslissende waarde. En dan ook nog eens 5 jaar garantie op camerabody en lenzen (onder voorwaarden).

De site is soms wat traag, bijvoorbeeld bij het hersorteren van naar . Volgens Kamera-Express wordt daaraan gewerkt. Hun aankondiging dat Canon cashback verleent op lenzen i.c.m. geselecteerde body is wat misleidend: ik kocht een body met 3 lenzen, maar Canon verleent slechts cashback op 1 lens per gekochte body. Dat mag duidelijker worden vermeld door Kamera-Express.

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Sensorcleaning van digitale camera voor € 29,-. Dan ga je zelf niet aan de slag. Als het rustig is, klaar terwijl u wacht. Top!

Pluspunten

Snelle bediening, klare uitleg, goed advies, groot aanbod en scherpe prijzen.

de klant persoonlijker aansturen. Altijd veronderstellen dat de klant niet alles weet of begrijpt

Pluspunten

- snelle en kundige support - goede levering, de volgende dag in huis

Pluspunten

Altijd snel verzonden, goed advies en goede artikelen.

Pluspunten

Vandaag een lens gekocht en een tas besteld .. prima geholpen. Vakkundig en oprecht geïnteresseerd personeel.

Pluspunten

Ik was op zoek naar een camera, hierbij heb ik het advies gekregen een camera te kopen bij een speciaalzaak. Ik heb gekozen voor Kamera Express want ze geven middels een actie 5 jaar garantie op een selectie aan camera's. Eenmaal in de winkel ben ik vriendelijk geholpen. Vooraf heb ik me op internet goed georiënteerd op de camera die ik wilde hebben. Ik twijfelde nog tussen enkele modellen. In de winkel heb ik de mogelijkheid gekregen diverse camera's in de hand te houden om bijvoorbeeld de zoom te vergelijken en door de menu's van de camera's te lopen. Dat is wat ik nodig had om een goede keus te maken.

Pluspunten

Veel voorraad en verstand van zaken ! een aanrader

Pluspunten

Goed advies gekregen.

Pluspunten

Goede voorlichting en klantvriendelijk. Verkoper denkt mee en stuurt niet in een bepaalde richting. Goede uitleg

Pluspunten

Zeer goede en proffesionele hulp bij het uitzoeken van een nieuwe camera.

Tot nu toe nog geen verbeter punten.

Pluspunten

Yestrday I ordered23:00 at the webshop of Kamera-Express.nl a Canon and today got it to my address at 14:00,Great service!

Pluspunten

Prima webshop, snelle en correcte levering. Kundige en snelle reactie via de chat indien er vragen zijn.

Pluspunten

Ik was op de openingsdag op zaterdag 1 april. Vriendelijk en deskundig personeel

voorraad uitbreiden, maar dat zal wel de bedoeling zijn. Ik was op de eerste dag dat het filiaal in Leeuwarden open was

Pluspunten

Vakkundig, Laagste prijs garantie, Snelle levering, Enorm assortiment, Fysieke winkel, Website is snel en makkelijk door zoekbaar, Support via Winkel en Website zijn super!

Als ik dan iets zou moeten bedenken, dan zou ik een kleine verbetering aan de website willen doorvoeren. Ik zou een mogelijkheid willen hebben om de layout van de producten catalogus aan te passen naar een andere layout zodat je een groter overzicht hebt van alle artikelen waar je op dat moment naar aan het kijken/zoeken bent (meerdere producten horizontaal en verticaal in 1 overzicht met plaatje en titel + prijs van het artikel, meer niet. Als je naar meer informatie opzoekt bent klik je wel op het desbetreffende product).

Pluspunten

Gedreven medewerkers met hands-on ervaring.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ