Pluspunten

snel, akkuraaden en behulpzaam.Geweldig en zo hoort het.

houden zo

Pluspunten

Goede service, klantgericht en denkt mee aan oplossingen.

Pluspunten

Zeer deskundige uitleg en vriendelijk. Mijn aankoop is exact wat mijn wensen zijn, dus geen opgedrongen verkoop.

Kan niet iets bedenken.

Pluspunten

Ik had mij voorgenomen een camera te kopen, maar als welkom. Dra nadat hij van alles en nog wat uit de doeken had gedaan kon ik al halverwege het uitpakken....voor dit bedrijf en zijn verkoper en chef kiezen.Zo moet dat toch ?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

reparatie binnen de termijn afgeleverd

meer klantvriendelijk zijn en niet aan coulance zeggen te doen als die alleen ten goede komt aan de verzekeraar en niet aan de klant

Pluspunten

-Goede updates omtrent preorder -Strakke levering -Duidelijk, no hassle -Goede acties/extras

Pluspunten

Net een mooie systeemcamera Panasonic LUMIX DMC-G6 gekocht bij Kamera Express (Arnhem Kronenburg). Ik twijfelde heel erg tussen een systeemcamera en een spiegelreflexcamera (Nikon D3300). Ik gaf aan wat mijn beperkingen zijn wat mijn handen betreft. De verkoper gaf aan dat ik dan beter een systeemcamera kon aanschaffen omdat de camera en de objectieven veel lichter in gewicht zijn. Hij liet mij het verschil ervaren en met wat de camera te bieden had was ik om. Kortom er is goed met mij meegedacht. De accu staat momenteel onder lading en dan kan "Het Feest" beginnen.

Pluspunten

Groot assortiment Kennis Vriendelijk personeel

Iets meer dieptevragen over wat iemand wil. Zo heb ik een lichtset gekocht met continue daglicht, en heb ik eigenlijk maar 1 setje gezien als voorbeeld. Ik heb me hierdoor wel laten leiden om deze ook te nemen terwijl hij bij het installeren niet helemaal was wat ik had gewild. Ik had het zelf ook kunnen aangeven misschien, maar ik als beginner wist nog niet goed hoe het in zijn werk ging. Als de verkoper had gezegd bijv. dat het opzetten van de lampen zo lang zou duren (zijn geen uitvouwbare softboxen) dan had ik het wellicht niet genomen. Verder goede service. Maar als iemand zonder kennis aankomt is het beter iemand gedetailleerder te begeleiden in zijn/haar keuze wellicht.

Pluspunten

Recent een lcd monitor besteld bij Kamera Express en ik ben zeer tevreden over de service. De prijs was goed, het product geheel naar wens, de levertijd viel reuze mee én een van de medewerkers heeft me nog uitvoerig telefonisch geholpen met een technische vraag waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. 5 sterren dus. Niets op aan te merken.

niets

Pluspunten

goede service en genoeg kennis van hun producten

kortere wacht tijd

Pluspunten

Zeer snelle en duidelijke hulp bij vragen aan de klantenservice. Mijn aankoop in Zwolle gedaan bij een zeer vriendelijke, behulpzame en goedlachse meneer. Ik heb me nu meer verdiept in het bedrijf, het nieuwe blad gelezen en daardoor ook een workshop geboekt! Volgende stap is m'n eerste foto's af laten drukken. Super tevreden!

Sorry, zou nu zo niets weten...

Pluspunten

De afhandelingvan je bestelling werkt goed. Ze leveren snel en netjes.

Pluspunten

Super goed geholpen in de winkel in Eindhoven, ze hebben er veel verstand van en geven je goed advies. Ze doen het niet om je iets duurs aan te smeren, maar helpen je echt met het vinden van het product wat het beste bij jouw wensen past. Ik heb in de winkel korting gekregen omdat ik meerdere producten tegelijk kocht, én nog wat extra korting omdat er nét een actie was afgelopen die ik mis liep. Omdat niet alles in de winkel op voorraad was hebben ze vanaf daar alles naar mijn thuisadres laten versturen en de volgende dag was het binnen. Helemaal top!

Pluspunten

Een zeer goede persoonlijke benadering en veel professionele kennis in huis. Bedankt voor de goede service en ga zo door.

Pluspunten

Snelle service en goede informatie over de producten

Geen ga zo door

Pluspunten

Goede voorlichting en service

minder aandacht voor inruil

Pluspunten

Goede voorlichting, met pros en cons van diverse camera's. Snel geholpen.

Pluspunten

Professioneel advies. Goed spul. En het meest belangrijk, ze zijn eerlijk. Als er bepaalde spullen zijn die niet goed zijn en je vraagt naar de kwaliteit dan zijn ze daar heel eerlijk en willen je het dan ook niet verkopen

Uitbreiden om beter overzicht te krijgen van artikelen maar dat gaan ze naar mijn weten ook doen.

Pluspunten

Ik ben zojuist uitstekend geholpen door het personeel van Kamera Express in Eindhoven. Ze namen ruim de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, adviezen te geven en diverse modellen te laten zien. Ik kreeg ook nog een fijne setkorting (hoesje) en een gratis SD-kaartje bij de camera. Helemaal top is dat je nu via de website gratis 5 jaar garantie krijgt op alle apparatuur, normaal is dat slechts 2 jaar. Ik kreeg daarnaast een direct e-mailadres van de vestiging voor als ik nog vragen had over het toestel, plus een handige DIY-tip om het geluid van de camera te verbeteren. Ik kom er kortom graag nog een keer terug!

Ik had het handig gevonden als in de winkel de prijzen bij de camera's en accessoires hadden gestaan. Maar gelukkig kun je de actuele prijs zelf opzoeken op de website.

Pluspunten

Zeer goed bedrijf! Via de chat op de site wordt je goed geholpen met veel kennis. Zeker een aanrader!

Pluspunten

op tijd geleverd. basis gebruik getoond en ingesteld. Alles wat je verwacht bij zo'n aankkop

Pluspunten

goed advies gekregen over defecte sony camera die opgestuurd moest worden naar sony. adres gehad voor reparatie advies, zodoende veel geld uitgespaard voor dure reparatie bij sony. inmiddels nieuwe camera gekocht bij kamera express.

ga zo door.

Pluspunten

Goede website, zeer scherpe prijzen. Mooie pakket aanbieden cq. aanbevelingen voor accessoires.

Pluspunten

Good inventory, competitive prices, and prompt shipping

None

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed bereikbaar. Veel akties

Voorraden zijn laag. De pro wil graag groot inkopen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ