Pluspunten

Ik had een groothoeklens nodig voor een natuurfilm in Ijsland. Super goed geholpen door een medewerker! En de beelden zijn schitterend.

Pluspunten

Nemen alle tijd om alles uit te leggen en camera's met elkaar te vergelijken. Proberen niet het duurste te verkopen maar geven advies wat het beste aansluit bij je wensen. Zeer vakkundig geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen,

Ze liegen op de chat, zeggen het wil zo schoon met een natte doek, je mag er met schoenen op, schoenstrepen willen er ook af, en als het dan niet schoon wil, doen ze niet aan garantie. Volgens de wet mag de koop ontbonden worden, maar Kamera express trekt zich nergens iets van aan. Herman peters verkoopt de vinyl rollen ook, dat bedrijf doet wel aan garantie, dus wil je zoiets kopen, ga niet naar Kamera express

Pluspunten

Goede uit leg over de camera's ,namen rustig de tijd .

Zou ik nu niet kunnen bedenken

Pluspunten

Snel besteld en de volgende dag al in mijn bezit. Een goede prijs kwaliteit verhouding alsmede een ruime keuze. Ook de mogelijkheid om het product op diverse plaatsen op te halen spreekt me enorm aan. Kun je ook nog meteen advies vragen en krijgen.

Pluspunten

- Duidelijke tracking en communicatie - Kwaliteit van de producten - Snelle, goede service - Productkennis

Pluspunten

deskundig advies, groot assortiment en nette prijzen

Pluspunten

Zeer prettige en kundige informatie gekregen waarmee ik een goede keuze kon maken bij de aanschaf van een camerarugzak.

Pluspunten

Vriendelijke medewerker, duidelijk advies Goede prijs

Een korte demo van de verkoper was makkelijker geweest dan het zelf even proberen

Pluspunten

Ik zocht een zonnekapje voor mijn fototoestel dus ik ben gaan kijken op de website. Deze was erg overzichtelijk en er zat een duidelijke beschrijving van het product bij. Op deze manier had ik mijn zonnekapje zo gevonden en kon ik het vergelijken met andere merken. Daarna besteld en de volgende middag al binnen. Echt een fantastische service!!!Ben er erg blij mee.

Geen. Ben erg tevreden.

Pluspunten

Goede prijzen, klantgericht, kundig. Doe regelmatig zaken met ze in hun Superstore in Amsterdam maar koop ook online omdat de prijzen over het algemeen niet hoger zijn dan anderen. Ik was laatst op een jammerlijke manier een actie misgelopen op een product dat ik had gekocht en dat werd bij aankoop van een camera gelijk gecrediteerd. Dat vond ik netjes.

Pluspunten

Vriendelijke verkoper met kennis van zaken. Heeft ons goed geholpen. Heb hier een nieuwe camera met accessoires gekocht o.a. voor op onze vakantie

Jammer dat je voor betalen met creditcard 2& extra moet betalen en dat ik geen VVV-bonnen kan gebruiken.

Pluspunten

- Snelle levering - Goede service - Kennis van zaken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Superstore Kamera Express Utrecht zijn we naar toe gegaan omdat we verwachtten dat we als niet-professionals en ook geen goede fotografen, hier toch deskundig advies zouden krijgen over de keuze van een camera en dat er rustig de tijd voor werd genomen. De medewerker had inderdaad veel tijd voor ons, zodat we geen van onze vragen vergaten. Hij legde daarnaast ook alle voor en nadelen per camera goed uit. De Superstore ligt bovendien naast een parkeergarage, erg handig als je van buiten de stad komt met de auto.

Moeite doen voor gedrukte gebruiksaanwijzingen

Pluspunten

Ruime keus uit alle topmerken tegen een goede prijs met daarbij een prima service.

Pluspunten

Uiterst professioneel en klantgericht. Kennis van zaken en voldoende personeel.

Met vijf sterren niets dus.

Pluspunten

Zeer deskundige medewerkers, altijd vriendelijk en behulpzaam, nemen de tijd voor je

zou ik niet weten

Pluspunten

Super fast service! Good prises and big offer.

I called 10 minutes after making my order and my product was on the way, which made it impossible to add an extra product.

Pluspunten

Geweldig aardige en kundige verkoper Erg servicegericht en goede voorlichting over product. Niet opdringerig om bv filters aan te schaffen.

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime keus, vaak tegen een goede prijs. Winkelbpersoneel is vriendelijk en kundig.

Meerdere malen heb ik artikelen bij hen besteld, maar zelden wordt aan de belofte voldaan dat ze de volgende dag bezorgen. Prima als dat niet haalbaar is, maar scherm er dan ook niet mee op de site.

Pluspunten

Zelfs als ik op zondag bestel, heb ik het maandag in huis. Superservice die ik gewend ben bij Kamera Express!

Nog geen ontdenkt!

Pluspunten

Veel kennis over de spullen die ze verkopen. Goede en leerzame workshops en erg klantvriendelijk.

Het zou fijn zijn als je direct een bevestiging per mail zou krijgen wanneer je je opgegeven hebt voor een workshop. Dit komt meestal kort van tevoren, net voordat de workshop start. Soms is het twijfelachtig of het opgeven voor een workshop goed is gegaan. Door direct een bevestiging te krijgen, zal deze twijfeling wegvallen.

Pluspunten

Zeer hulpvaardig, zowel telefonisch als in de winkel in Kontich Een aangename winkel te Kontich Uitgebreid gamma Veel in stock

geen

Pluspunten

duidelijke omschrijving van het artikel en snelle aflevering zoals beloofd

nederlandse gebruiksaanwijzing zou wel prettig zijn

Pluspunten

Deskundig personeel, goede service, nemen voor elke klant de tijd.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ