Pluspunten

Veelzijdigheid aan fotoapparatuur aanwezig. snelle service indien het artikel niet aanwezig is. vriendelijke adequate klantgerichtheid

* ook nog meerder shops in de buurt van Deventer

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Interessante aanbiedingen

Pluspunten

Goed bereikbaar, ruime parkeerplaats, mooie overzichtelijke winkel, deskundige vriendelijke hulp en advies

Pluspunten

Zeer goede hulp, duidelijke uitleg en vriendelijke medewerkers. Heb je een vraag wordt deze zeer duidelijk beantwoord. Tevens staat er altijd de koffie voor je klaar. Medewerkers nemen ruim de tijd voor je verkopers die je reeds eerder hebben geholpen geven je een hand en komen toch persoonlijk een goeie dag zeggen.

Pluspunten

Correcte afhandeling van telefonische bestelling, opgehaald in filiaal Eindhoven. Een artikel was niet op voorraad maar werd netjes nageleverd via post.nl. Goed advies gehad.

geen

Pluspunten

- Goede uitleg van de producten - De medewerkers denken met je mee.

Pluspunten

Duidelijke site met goede informatievoorziening.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Good customer service Nice assortment of items

Chaotic at times

Pluspunten

Bij Kamera Express namen ze alle tijd om mij te adviseren over een nieuwe camera. Omdat er voldoende balies zijn die de wachtende klanten konden helpen voelde ik mij niet bezwaard. Ze geven goed en professioneel advies, vlotte bediening, zeer gunstige prijzen. Ook via internet is via een chatsessie kundig advies in te winnen. Ook hierin zijn ze goed. Vlotte levering na bestelling. Meestal al de volgende dag.

Pluspunten

Prima geholpen en juiste advies gehad

niet nodig

Pluspunten

Vriendelijke klantgerichte service, willen je graag naar buiten laten gaan met een product wat bij jouw wensen past

Pluspunten

Kamera Express heeft mooie kortingen die ik nergens anders heb kunnen vinden! Daarnaast is de afhandeling snel en professioneel. Voor 23:59 besteld en de volgende dag in huis hebben niet alle webshops.

Pluspunten

Quick and friendly service.

Pluspunten

Service om product eerst te laten komen op zicht. Vervolgens heb ik het product goedkoper gekregen omdat het elders tegen een lagere prijs verkrijgbaar was.

Pluspunten

Snelle levering, goede service, laagste prijsgarantie wordt serieus genomen. Topproducten voor topprijzen en topservice.

Pluspunten

In de winkel in Zwolle ruim voldoende info over dit product ontvangen. Op donderdagavond online besteld en de volgende dag al in huis. Super snelle service. Goed verpakt en het is een heel mooi lens.

Pluspunten

Zeker een 10+

Eigenlijk niet heb voor de eerste keer iets gekocht en kom er zeker nog terug

Pluspunten

1. De verkoper kende de camera en wist antwoord te geven op alle vragen. Ook de moeilijke ! 2. Zonder dat dit ergens vermeld stond kreeg ik er een handgreepje bij en zelfs een reserveaccu voor nop. Aardig !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deskundige en snelle hulp, creatief meedenken, vriendelijk.

Zo door gaan!

Pluspunten

Goede voorlichting en service

Pluspunten

Goede voorlichting over de producten die ik wilde aanschaffen (2 lenzen met toebehoren voor Nikon). Men nam alle tijd, tevreden klant.

Pluspunten

goede service, men neemt voor iedereen in de winkel ruim de tijd.

Pluspunten

Super goede service Deskundig personeel Vriendelijk personeel

Pluspunten

ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door de medewerker die me op alle acties wees. het was een echte verkoper in de goede3 zin van het woord

geen punten voor verbetering

55 Essebaan