Pluspunten
Vandaag kwamen we in de winkel van kamera express in Utrecht om even rustig te kijken naar een zoom lens en een verrekijker.
Allereerst werden we goed geholpen bij onze zoektocht naar een zoomlens. De diverse mogelijkheden in diverse prijsklassen werden goed toegelicht. Gezien de prijs wilden we even goed nadenken over deze aankoop. Dit was geen probleem. We kregen zelfs nog het persoonlijke mailadres van de verkoper om meer vragen te stellen.
Vervolgens werden we doorverwezen naar de expert op het gebied van verrekijkers. Deze zeer enthousiaste man was duidelijk een kenner en heeft ons alle exemplaren in de winkel goed laten testen. Binnen het gewenste budget konden we al snel een keuze maken.
Samenvattend; klantgericht en goede servicegerichte medewerkers met een breed assortiment om in de winkel uit te proberen.
VerbeterpuntenVoor de lenzen zou het fijn zijn om nog gemakkelijker een overzicht te krijgen van lenzen die geschikt zijn voor een specifiek model camera.
Daarnaast zou het prettig zijn om een idee te krijgen van de beeldkwaliteit. Puur op prijs en beperkte specificaties is dat erg lastig.