Pluspunten

Zeer vakkundig personeel

Pluspunten

Net een ringflitser gekocht was weer kei gezellige klets

Zou het niet weten

Pluspunten

Erg goede hulp en uitleg. Ook nog gratis koffie in de winkel.

Duurt soms lang voor iemand je komt helpen

Pluspunten

Vriendelijk onthaal in de winkel te Antwerpen en zeer professionele informatie/hulp bij de keuze van mijn camera. Dank!

Pluspunten

Na lang sparen het geld bij elkaar gekregen en op naar de Kamera Express te Utrecht om de X-T2 van Fujifilm te kopen. Helaas was deze camera uitverkocht maar een van de medewerkers had deze camera ook gekocht en had deze bij zich. Met zijn camera mocht ik oefenen in de winkel en kreeg ik veel informatie over instellingen en gebruik van deze camera. Ik heb deze camera een week later gekocht met een mooie lens erbij bij de Kamera Express te Utrecht. Ik wil bij deze Michel van Kamera Express Utrecht heel hartelijk danken voor zijn geweldige service. Ik hoop dat hij net zo veel plezier van zijn aankoop beleefd als ik.

Pluspunten

Heldere, overzichtelijke site. Levering is top en altijd op tijd. Top producten en tevens bizarre kortingen. Echt een aanrader!

Pluspunten

Vandaag keurig geholpen bij de keuze voor een camcorder. Zijn totaal niet gepushed, werd goed meegedacht en juist advies gegeven en we werden ons totaal geen extra of duurdere dingen aangesmeerd. Erg fijne service en we gaan hier zeker terug komen.

Pluspunten

No nonsens, vriendelijk geholpen. Zo hoort het

Pluspunten

Uw winkel heeft personeel die zeer bekwaam is, niet opdringerig en zeer vriendelijk. Luisteren goed naar mijn wensen en geven een goed advies die leid tot aankoop. Ga op deze wijze door en ik zal blijven komen.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

veel verstand van zaken

beetje lange wachttijd in de winkels

Pluspunten

Personeel prima,verstand van zaken , nemen de tijd voor de klanten vandaar het verbeterpuntje

verbeterpunt : soms lang wachten

Pluspunten

Supergoede service. Medewerkers nemen tijd voor uitleg en advies.

Pluspunten

Vandaag kwamen we in de winkel van kamera express in Utrecht om even rustig te kijken naar een zoom lens en een verrekijker. Allereerst werden we goed geholpen bij onze zoektocht naar een zoomlens. De diverse mogelijkheden in diverse prijsklassen werden goed toegelicht. Gezien de prijs wilden we even goed nadenken over deze aankoop. Dit was geen probleem. We kregen zelfs nog het persoonlijke mailadres van de verkoper om meer vragen te stellen. Vervolgens werden we doorverwezen naar de expert op het gebied van verrekijkers. Deze zeer enthousiaste man was duidelijk een kenner en heeft ons alle exemplaren in de winkel goed laten testen. Binnen het gewenste budget konden we al snel een keuze maken. Samenvattend; klantgericht en goede servicegerichte medewerkers met een breed assortiment om in de winkel uit te proberen.

Voor de lenzen zou het fijn zijn om nog gemakkelijker een overzicht te krijgen van lenzen die geschikt zijn voor een specifiek model camera. Daarnaast zou het prettig zijn om een idee te krijgen van de beeldkwaliteit. Puur op prijs en beperkte specificaties is dat erg lastig.

Pluspunten

Wat een fantastische service ! De telelens die ik op het oog had werd van het filiaal van Kamera Express in Rotterdam naar het filiaal in Eindhoven gebracht op heel korte tijd. In Eindhoven werd ik deskundig te woord gestaan over de diverse mogelijkheden van deze lens, en kon ik ze uitgebreid testen, buiten op straat, ondanks de drukte in de winkel op zaterdagochtend. Verder heb ik nog prima advies gekregen over statieven en gimbals, en op basis daarvan een betere keuze kunnen maken dan ik eerst in gedachten had. Mijn conclusie bij dit eerste contact met Kamera Express in Eindhoven: deze winkel is zonder meer een grote aanwinst voor de Eindhovense fotografen ! Klantvriendelijkheid staat daar hoog in het vaandel !

Geen.

Pluspunten

Hele nette winkel. Veel op voorraad, Goed advies, nemen alle tijd voor je.

Wekt via de site de indruk dat inruil interessant is. In de winkel beter advies en reëler advies gekregen.

Pluspunten

Oprecht en persoonlijk contact, vriendelijk en professioneel personeel.

Wellicht de entree vervangen om de winkel nog aantrekkelijker te maken. Verder alles tip top in orde.

Pluspunten

vriendelijk personeel met productkennis. website eenvoudig te gebruiken

Pluspunten

Ik werd extreem goed geholpen, al mijn vragen werden geduldig en in detail uitgelegd. Ik ben ook nu al begonnen met sparen voor nog een Lens die ik ook zeker bij kamera express ga kopen

Ik heb geen betere medewerker kunnen wensen eigenlijk dus ik heb geen aanmerkingen

Pluspunten

Super goed geholpen. Vakkundig. Ze hebben echt hun best gedaan om met een goed alternatief voor mijn statief adaptor te komen. Ik ben er blij mee@!

Blijf zo doorgaan

Pluspunten

Ik kwam een medewerker van Kamera Express tegen op straat (Velp, Arnhem) buiten zijn werktijd en vertelde over een lens die ik wilde halen. Toen ik een uur later aankwam bij Kamera Express Arnhem had de beste kerel al naar de zaak gebeld en de lens apart laten leggen met m'n naam erop! Super attent!

Pluspunten

goede service snelle levering vertrouwd adres

nee

Pluspunten

Goede levring. Wordt goed ingepakt. Ziet er allemaal nrtjes uit. 3 jaar terug me camera gekocht en nu nog een lens gekocht met filters. Zou zo weer wat bestellen op de site.

Pluspunten

Eerlijke prijzen, goede service.

Pluspunten

Vandaag heb ik een thriller gekocht en ben alweer zeer te vreden over de manier waarop ik ben geholpen en over de uitleg die ik kreeg over het product. En ik kan deze zaak dan ook van harte aanbevelen.

Pluspunten

Prima geholpen door zeer vakkundige medewerker niets was teveel niet opdringerig in de vorm van dit moet je kopen of dat zelf laten beslissen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ