Pluspunten

Over het algemeen zeer tevreden. Super snelle levering en goede aanbiedingen.

Pluspunten

Klantvriendelijk Bieden je de juiste hulp bij het uitzoeken van een camera Geven tips, wat beter is.

Duidelijk aangeven dat je een nummertje nodig hebt om geholpen te worden.

Pluspunten

Beste prijs prima bediening

moeilijk parkeerplaats te vinden

Pluspunten

Ruime verzendmogelijkheden. Goede prijs, snelle verzending. Ruim aanbod. Zo maar wat elementen die mij erg aan Kamera-express bevallen!

geen

Pluspunten

zeer overzichtelijke site en zowat alles is op voorraad!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik ben zeker positief op de manier zoals ik ben geholpen. de persoon heeft kennis van zaken, is vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

Je wordt goed en geduldig behandeld

Pluspunten

De internetsite is overzichtelijk en ik vind hier gemakkelijk de informatie die ik zoek. Ik heb al regelmatig artikelen via de internetsite besteld en hier ben ik erg tevreden over. De levering is op tijd en als er iets of niet klopt is wordt het snel opgelost. Het liefst bezoek ik de winkel in Eindhoven. Hier nemen ze de tijd om te adviseren, denken mee en hebben over het algemeen een goede productkennis.

Bij het zoeken naar een andere camera heb ik een informerende vraag gesteld via klantcontact. Ik kreeg daar een algemene, korte reactie op. Het advies was dat ik het beste een winkel kon bezoeken. Met dit antwoord werd ik niet echt op weg geholpen. Voordat ik een winkel in ga wil ik al een richting hebben in wat ik zoek en wat bij mij past. Dit om te voorkomen dat ik me in de winkel laat overhalen en thuis er achter kom dat ik toch de verkeerde keuze heb gemaakt.

Pluspunten

Bij Kamera Express ben ik door medewerker Sander zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Hij had duidelijk veel kennis van zaken. Ik ben tot nu toe enorm tevreden over mijn aankoop.

Pluspunten

- Top advies van medewerkers met practische kennis - Winkels met persoonlijk advies en uitgebreide voorrad die per product via de website zichtbaar is - Prijsvechter, Camera Nu heeft dezelfde prijs structuur en ik kon de Nikon camera nergens (ook niet in Duitsland) goedkoper vinden

- geen

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, goede informatie en advies gekregen.

Pluspunten

Personeel neemt de tijd voor je, is vakkundig en denkt goed mee. Veel keus en veel op voorraad. Aanrader!

Kan met drukte (redelijk) lang duren voordat je geholpen wordt

Pluspunten

Goede service snel geholpen met een tevreden gevoel een Panasonic Linux gekocht.

Pluspunten

Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Het is een fijne winkel waarbij ook goed de tijd genomen wordt voor klanten.

Pluspunten

Uitstekend geholpen door Niels; duidelijke antwoorden op mijn vragen en prima advies! Helpt je snel maar neemt wel de tijd die nodig is.

Locatie; wel prima bereikbaar omdat het onder een parkeergarage ligt. Meer in de binnenstad zou meer klanten trekken.

Pluspunten

goed telefonisch bereikbaar en flexibel om de camera te reserveren. deskundig advies ondanks de drukte in winkel. en vooral een super discount!

Tip: wachttijd was lang misschien wat entertainment in de winkel rondom thema fotografie (mini cursus fotografie) of een extra (opstapelbaar) stoel!

Pluspunten

Ik heb op een zaterdag ochtend in Eindhoven mijn nieuwe camera gekocht en deze bevalt tot op heden heel erg goed. Ik ben echt super goed geholpen door de verkoopster, ze was zelf ook fotograaf en wist goed waar ze over praatte. Prettige omgang, wel adviserend en absoluut niet pusherig en ondanks dat het erg druk was in de winkel nam ze alle tijd om overal door heen te lopen. Ook nog verrassend goede after sales met het aanbod van korte workshops in verschillende steden. Een dikke aanrader dus!

Pluspunten

Snelle levering en als men in de winkel is wordt men goed geholpen. de prijs is gunstig, bij terug sturen, brengen en is via de site gekocht is het geld snel teug gestort. De grote sortering waar men uit kan kiezen

Niet echt.

Pluspunten

Gisteren weer een bestelling opgehaald in Zwolle. Fijndat ze goed als alles op voorraad hebben!

De wat kille uitstraling van de showroom mag wel wat anders

Pluspunten

Werd netjes geholpen. En er werd ruim de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden, voor de aankoop van mijn eerste spiegelreflexcamera.

Pluspunten

snel handelen van inleveren en kopen van tweedehands lens goed advies

let op de bonnetjes van nummertjes automaat deze was leeg

Pluspunten

Duidelijk en heldere uitleg en tijd nemen voor de klant

Pluspunten

Goede service Snel Goede prijs - kwaliteit

Pluspunten

Goede uitleg, duidelijk en met oog voor de klant

Nee

Pluspunten

goede service veel keuze vak mensen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ