Pluspunten

Snelle levering en goede informatie

Pluspunten

altijd leuke goedkoper aanbiedingen

nee

Pluspunten

snelle afhandeling

Pluspunten

Ik was in de winkel van Kamera Express in Utrecht. Ik werd enorm prettig geholpen door een betrokken verkoper die duidelijk kennis van zaken heeft. Ook al had ik moeite met het kiezen van een camera, hij bleef geduldig en hielp mij goed bij het helder krijgen van mijn voorkeuren en de belangrijke criteria bij het maken van mijn keuze. Als ik alleen op de informatie op internet was afgegaan had ik een andere camera gekozen. Fijn dat er nog zulke prettige verkopers/winkels zijn!

Zorg voor opgeladen accu's voor de aanwezige camera's om ze nog beter te kunnen demonstreren.

Pluspunten

Er werken mensen die kennis hebben van zaken, je word er proffesioneel geholpen. Dringen je niets op zoals het hoort.

Ik was op de Parnassusweg in Amsterdam en daar gebruikte ze de klantnummer apparaat niet, om verwarring bij de klanten te voorkomen zou ik hem altijd aan hebben.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij de aankoop van mijn canon Eos 750D heeft de ene verkoper het over een nieuw model en dat er nog geen tweede hands van is en de ander, als ik vraag om een handleiding in het Nederlands, vertelt dat het een ouder model is!! Maar bij aankoop van een nieuwe body zit er een Sloveens handleiding bij en geen cd's. Terwijl mijn dochter hem een paar weken terug on line gekocht heeft en het pakket wel compleet heeft met cd's en handleiding in het Nederlands en nog 3 talen!! Bij een cursus is het handig om het boekje te kunnen raadplegen en niet eerst een pak papier te moeten downloaden. ik wil gewoon graag een handleiding in het Nederlands erbij!! De zaak gebeld en er wordt gezegd dat het niet mogelijk is???!!! Had ik hem dan maar on line gekocht dan had ik het tenminste compleet gehad. ik ben teleurgesteld!

Pluspunten

- Super klantenservice - Prijs kwaliteit is top!

Pluspunten

Top service! Altijd tevreden dankzij dit bedrijf zelf wen leuke start kunnen maken.

Iets meer werknemers op de vlieg i.p.v. Achter de kassa

Pluspunten

Zeer goede service en bij foutieve bestellingen goede hulp.

Kortere wachttijden in de winkel in Capelle

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk!

Beter nummersysteem bij drukte

Pluspunten

Prima uitleg, service en verstand van zaken. Eigenlijk alle keus die je kunt bedenken in deze superstore. Ik kom er sinds de start van mijn fotografie-hobby in 2006 en zal er vast weer komen... Eerste foto's met mijn nieuwe lens gemaakt: wow!!

Pluspunten

Altijd kundig advies, er wordt goed geluisterd naar wat je nodig hebt en goed meegedacht. Nooit dure producten gepusht maar juist heel eerlijk over goedkopere en even goed alternatieven.

Pluspunten

Zeer snelle en adequate beantwoording van per email gestelde vragen. Zeer uitgebreide collectie. Punctuele levering. Gunstig prijsniveau.

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede service en uitleg

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

bestelling gedaan op 03-03-2017,afdaling in antwerpen,het was in stock in nederland,Vandaag 7 maart nog niet in de winkel in Antwerpen.De belofte van bestel vandaag,morgen bij u thuis gaat dus zeker niet op.Betaling gebeurde bij de bestelling.Zware teleurstelling.Morgen vertrek ik op reis.

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar en zeer behulpzaam, duidelijke website, lage prijzen voor goede kwaliteitsproducten, en snelle levering.

geen

Pluspunten

Op vrijdag 24 februari kwam de Fujifilm X100F uit, om 14:45 belde ik met Kamera-Express of ze bij hen al binnen waren, om 15:00 kreeg ik de bevestiging en 5 minuten later hadden ze al een koerier geregeld die de camera om 18:00 bij mij zou bezorgen, net op tijd voor mijn trip naar New York waar ik de camera met heel veel liefde heb gebruikt. Zonder Kamera-Express was mijn trip nooit zo fantastisch geweest en ben ze daarom enorm dankbaar, door deze geweldige service hebben ze een nieuwe vaste klant.

Pluspunten

Hele snelle en goede service! Gezellige verkopers! Concrete informatie over alle producten gehad (handig en goed bruikbaar!!)

Geen. Blijf zo door gaan!

Pluspunten

Goede service ben goed geholpen.

Pluspunten

door kundige mensen geholpen die de tijd voor mij hadden

geen

Pluspunten

dit is een superwinkel ik kwam naar de winkel heb een camera gekocht en ze hebben mij super hard geholpen met wat nodig is en wat niet en echt heel erg bedankt

misschien is het handig om de prijzen te zetten op de producten

Pluspunten

Erg klantvriendelijk. Goede voorlichting.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen en geadviseerd Er wordt de tijd genomen voor de klanten.

Soms wordt er te veel tijd genomen voor het helpen van klanten bij de balie.

Pluspunten

Zeer snelle levering; supergoed ingepakt, netjes!

geen

Pluspunten

Betrouwbaar en snel

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ