3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij de mensen van Kamera Express is er altijd een gevoel van vertrouwen. De kennis in combinatie met de persoonlijke benadering, is de meerwaarde van dit bedrijf en zorgt ervoor dat er een blijvende binding ontstaat waardoor je steeds opnieuw voor Kamera Express kiest.

Blijf innoveren en zorg er vooral voor dat Kamera Express het persoonlijke karakter blijft behouden. Dat is m.i. de kracht en het geheim van dit bedrijf.

Pluspunten

Vandaag bij de vestiging Amsterdam een statiefkop aangeschaft. Niet geholpen door een verkoper maar een meedenker, welke statiefkop geschikt is voor mijn gebruik i.p.v. wat willen ze verkopen. Top service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Vriendelijke lui - Duidelijke uitleg

Pluspunten

Eerste product besteld ,volgens afspraak en snel geleverd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slechte service. Bestelling ontvangen. Deze bleek niet te passen dus meteen weer netjes ingepakt en teruggestuurd. Krijg ik 20% van het betaalde bedrag minder terug want er zouden krassen op zitten en de doos was dichtgeplakt met tape.....

Pluspunten

Nemen tijd om dingen uit te leggen. En hebben kennis van de camera's

geen

Pluspunten

Goed advies! Ik ben in de winkel geweest en mocht twee modellen vast houden en kijken welke camera mijn voorkeur heeft. Ik heb ook twee verschillende lenzen mogen proberen. Waarbij ik niet het idee had, dat ik een duurder artikel moest nemen. Waar ik geen behoefte aan had. Ik ben heel tevreden met een geweldige camera de winkel verlaten en ik weet zeker dat ik heel veel fotoplezier gaat beleven. En de lens die ik wilde, was op dat moment niet meer voorradig. En deze verwacht ik met plezier morgen via de post binnen. Gratis verzonden! En hele lekker koffie en chocolade melk :-)

Duidelijkere verwijzing van af Kronenburg. Ik wist niet dat jullie op 500 meter van mijn werk zaten. Vuilniston bij de koffiehoek. Maar voor de rest zou ik niet weten.

Pluspunten

Canon 80d met telezoom gekocht in Eindhoven en oude uitrusting ingeruild. Keurig en vakkundig behandeld. De medewerkster nam alle tijd om me goed te adviseren.

Ga zo door.

Pluspunten

Goed advies ,alles snel geleverd . Top producten

Pluspunten

Zeer vriendelijke bediening, alle verschillende opties worden uitgebreid aangeboden en besproken met de klant. Aankoop in het filiaal te Wilrijk en telkens bediend door de zeer vriendelijke verkoopster Aamanda Maas

Pluspunten

Ik zocht een BG-E14 voor mijn 80D en aangezien Kamera Express om de hoek is en zij hem op voorraad hadden kwam dat mooi uit, eerst even gekeken of ze de laagste prijs hadden, en samen met de andere winkels hadden zij de laagste prijs. Klantenservice Tijdens aankoop had ik mijn 80D bij en vroeg ik of zij mij konden laten zien hoe de battery grip bevestigd moest worden en voordat ik afgerekend had lieten zij mij eerst zien hoe het moest, erg fijn! Daarnaast had ik nog een leuk gesprek met de medewerkers.

Mogelijk wat meer natuurlijk licht in de winkel.

Pluspunten

Goede service, profesionele verkoper (Robin) in filiaal Breda. Was erg klantvriendelijk en wist al onze vragen duidelijk te beantwoorden.

Geen.

Pluspunten

Altijd tijd voor de klant. Vriendelijk, behulpzaam met goede uitleg over gebruik van het te kopen artikel. Ook via de telefoon wordt je goed op weg geholpen. Ik ben een zeer tevreden klant.

Pluspunten

Goede adviezen en hulp. Prima kwaliteit produkten tegen zeer redelijke prijzen. Zowel in de winkel als online goede service. Zeer aanbevelenswaard.

Zorg dat de medewerkers de eigen producten makkelijker op de KameraExpress site kunnen vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Persoonlijke service van deskundig personeel. Op alle technische en inhoudelijke vragen had men een helder antwoord.

Pluspunten

had een probleem op de website, de kortingscode die ik per mail had gekregen viel steeds weg bij het afrekenen. De dag na de vervaldatum van de korting in de winkel alsnog het de korting gekregen.

Pluspunten

Veel op voorraad om rustig te bekijken en informatie over te verkrijgen.

Pluspunten

Goede voorlichting ,service persoonlijk

Kan ik niet aangeven

Pluspunten

Groot assortiment, goede prijs. Deskundige hulp.

Pluspunten

Service is top. Levering snel en de prijzen zijn scherp.

Geen te bedenken. Alles is voor mij naar wens.

Pluspunten

Goede feedback Ze weten veel iver de producten en staan je snel te woord Goede service

Pluspunten

Correcte en snelle levering. Geen overmatig verpakkingsmateriaal gebruikt

Bij inloggen na keuze van product(en) wordt het winkelmandje geleegd en moet alles opnieuw worden geladen

Pluspunten

Na lang zoeken op het Internet heb ik besloten om mijn Canon EOS M3 aan te schaffen bij Kamera Express. Eenmaal aangekomen bij de Amsterdamse vestiging ben ik heel vriendelijk en goed geholpen door Mees. Mees heeft mij, ondanks mijn rondrennende dochtertje van 17 maanden, ontzettend goed geholpen en ben dan ook erg content met mijn aanschaf. Een week later weer even langs geweest, voor een technisch WiFi vraagstukje en wederom mooi opgelost. Kamera Express is voor mij dan ook een echte aanrader!

Niks aan te merken!

Pluspunten

Het is echt waar je wordt altijd snel geholpen en met de juiste instelling. Niets altijd het duurste pakken, nee ze komen ook met prima oplossingen of alternatieven voor jou vraag. Heb je bv een oude lens en wil je daarvoor een zonnekap, dan gaat men eerst naar boven, even kijken in onze grote doos of we nog wat hebben voor je. Gewoon een prettige en prima zaak voor je fotospullen en advies.

Geen ga zo door!

55 Essebaan