Pluspunten

Goede service!! altijd goede adviezen en tips bij aankoop van mijn apparatuur

Pluspunten

je wordt geholpen door vriendelijk personeel met kennis van zaken en goed geadviseerd en een goede uitleg over de werking van je aankoop

geen

Pluspunten

vriendly and proffesional way of dealing with clients

Pluspunten

Deskundige voorlichting, actief meedenken, goede leverbaarheid uit voorraad. Komt afspraken bij retourneren goed na en houdt zich inderdaad aan de laagste prijsgarantie.

Aankoop vond plaats in Vestiging Rietbaan 5. Daarvoor heb ik geen verbeterpunten. Vestiging Den Haag is iets minder in actief meedenken en heeft minder voorraad.

Pluspunten

Uitgebreide collectie fototassen. Deskundig personeel.

Pluspunten

Uitstekende verzorging, goede begeleiding en snelle levering van produkt. Ook bij retourzending een snelle en correcte afhandeling. Kopen bij Kamera Express.nl kan ik voor 100% aanraden.

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment. Persoonlijke en deskundige verkopers. Goede service

Pluspunten

Zeer vriendelijke medewerker met deskundig advies! Daar heb je wat aan. Ik kom zeker terug!!!

Pluspunten

Makkelijk online zoeken, goede aanbiedingen en snelle levering. Helpdesk antwoordde prompt op mijn vraag

Pluspunten

Hebben van de verkopers positieve vriendelijke uitleg gekregen. De jongen met de baard (verkoper) alles kan je vragen. Op de hoogte van de produkten.

Zo verder doen.

Pluspunten

super service bij kamera express in den bosch, ik had een aantal vragen omdat ik een Nikon 50mm lens wou kopen. top service had mijn camera bij en mocht de 2 lenzen even testen, HEEL fijn! en geweldig als je twijfels hebt.

misschien zou het handig zijn als je een afspraak zou kunnen maken als je wat objectieven wil proberen, het duurde even en super dat ze daar de tijd voor maakte, maar toch wat ongemakkelijk als je mensen zuchtend achter je hebt staan...

Pluspunten

Ik heb altijd goede ervaringen gehad bij Kamera Express in Amsterdam, ook met de verhuur service. Niet alleen kundig advies, maar ook soms net dat beetje extra service om iets mogelijk te maken voor je.

Ik mis nog de mogelijkheid om fuji apparatuur bij de winkel in Amsterdam te huren, maar ik begrijp dat dit wel in de lange termijnplanning staat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke verkoopster

Verkoopster is niet echt terzakekundig... Veel te lange wachttijd.

Pluspunten

deskundig, goed advies. Omdat de door mij gekochte camera Panasonic FZ 1000 enig geluid maakt door de stabilisatoren, zonder probleem om kunnne ruilen naar een hogere versie FZ 2000

Pluspunten

Vriendelijke service met evenwichtig advies. Personeel is goed op de hoogte van hetgeen ze verkopen.

Advies kan nauwkeuriger en vollediger / meer op maat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze uit veel merken zodat er goed vergelijk mogelijk is.

Kwaliteit van de service en behandeling afhankelijk van degene die in de winkel staat.

Pluspunten

prima winkel met hulpvaardig en deskundig personeel

geen

Pluspunten

Geweldig, duidelijk en zeer snel (de volgende dag in huis!). Geheel gaaf en zelfs eerder met tijd van aflevering, tussen 15 en 18 uur, En zo was het!

Zo doorgaan.

Pluspunten

helpt goed en vriendelijk is gespecialiseerd in het aanbieden betrouwbare winkel ook op de web shop

eigenlijk vrij weinig wat wel zou kunnen is de prijzen bij de producten in de winkel zetten

Pluspunten

Goed assortiment, nette prijzen, goede service en personeel met veel kennis

Website mag wat sneller

Pluspunten

Correcte levering.

Telefonisch slecht bereikbaar.

Pluspunten

Ontzettend tevreden over de service!

Pluspunten

Uitstekende service - Kwaliteit producten (ook occasions) is prima - Vriendelijke hulp (ik was in Rotterdam / Capelle)

Pluspunten

Ik werd vlot en goed geholpen met veel vriendelijkheid.

Pluspunten

Keurig geholpen bij een reparatie van mijn Canon 24-105 L lens. Goed advies vooraf, kosten kwamen overeen met de voorspelling van de medewerker en wat hij dacht dat defect was is inderdaad vervangen. Dan weet je waar je het over hebt!

Iets minder goed hun best doen, dan is het iets minder druk in de vestigingen :-)

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ