Pluspunten
Opzoek naar een leuke bij mij passend spiegelreflex camera.
Ik was opzoek naar een voor mij een passend spiegelreflex camera en ik ben een beginner maar, ik ben wel leergierig en had een budget waar ik me aan moest houden.
Als ik een nieuwe spiegelreflexcamera wil kopen van Nikon onder de 600 euro. Voor welk model zou ik dan gaan? Opzoek naar de 3 Nikon modellen, zoals de Nikon D3300, D3400 en D5300 en ik heb zeker tussen deze 3 aan het dubben geweest welke zou ik kiezen? Waarom zou ik kiezen voor deze Nikon omdat een vriend ook een Nikon camera heeft en daar heb ook fijne mooie foto’s mee gemaakt op de vakantie en dat ik ook graag een Nikon camera wilde hebben. Zo was ik er al wel achter gekomen dat tussen D3300 en D3400 bijna geen verschil zit op een paar kleine puntjes zoals Wi-Fi, batterij en gewicht.
Mijn conclusie is dan geworden ook dank mede het advies van Mike die bij kamera express werkt te Rotterdam.
Ik heb de Nikon spiegelreflex camera D3400 Rood gekozen ook de kleur stond me wel aan het voelt iets meer voor een vrouw dan de normalen kleur zwart.
Het toestel ligt erg fijn in de hand en de foto's zijn haarscherp helemaal blij met mij camera.
Nu nog verder ontplooien en verdiepen in het fotograferen
; - )
VerbeterpuntenNVT Ga zo goed door