Pluspunten

Breed aanbod, ook voor accessoires, deskundig advies, goede cameraverzekering

Pluspunten

Vandaar weer eens terug geweest SD kaartje werkte niet goed. De persoon achter de balie even getest en ook hij kwam erachter dat hij niet goed werkte. Super opgelost geen vragen maar gewoon netjes omgeruild. Ook tussendoor nog even een cameratas gekocht want deze was te klein. Goede uitleg. Vindt het een super bedrijf blij dat ik hier onze spullen heb gekocht.

Pluspunten

Ik heb een mooie Fuji camera gekocht omdat de verkoper een echte kenner is en met passie over allerlei camera's sprak. Hij luisterde goed wat ik wilde en vroeg daar ook goed op door. Daarnaast was ik blij verrast dat ze ook workshops organiseren waardoor ik een echt goede start kan maken met mijn nieuwe hobby. Klasse!

Vooral doorgaan op deze professionele en prettige manier.

Pluspunten

Ergens anders een lagere prijs gezien en het werd direct aangepast. Zeer vakkundige uitleg gekregen, ook via chat.

Pluspunten

vakmanschap geduld laten alle modellen zien en voelen

Pluspunten

Goede hulp en advies bij uitzoeken van een camera

Pluspunten

Snelle levering Combinatie pakketkorting

Pluspunten

Goede service en merk apparatuur met grote korting. Vriendelijk personeel! Spullen stonden klaar na telefonische bestelling. +++

n.v.t.

Pluspunten

Uitstekende voorlichting en prima service. Prima bereikbaarheid van de klantebservice!

Pluspunten

Gekwalificeerd personeel met goed advies zodat ik een keuze naar volle tevredenheid heb kunnen maken. Deze medewerker heeft gemaakt dat ik tussen de bomen het bos weer zag! Ik wist wel wat ik wllde maar wist niet welke keuze te maken uit het overvloed aan aanbod op cameragebied. Met goede onderbouwing voor de aanbeveling van de camera.

Pluspunten

Zeer klantgericht en meedenkend

Pluspunten

perfecte uitleg goede service

geen verbetering nodig is heel goed

Pluspunten

Wij hebben telefonisch een aantal artikelen besteld bij Kamera Express. De communicatie is snel, goed bereikbaar maar kan iets duidelijker. Erg tevreden over Kamera Express, ook de webshop maken we regelmatig gebruik van. Wij komen zeker terug!

Communicatie via de telefoon kan duidelijker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment Goede online-service (voor al je (camera) vragen) Snelle verzending (kan zelfs nog sneller voor €10 en 15:30 besteld, zelfde dag thuis)

Klantenservice in SOMMIGE stores kan beter. Met een glimlach en vriendelijke houding verkoop je beter, meer lachen! Wees geduldig met de klanten soms weten ze niet precies wat ze willen, blijf dus altijd informatief en behoud een pro-actieve houding.

Pluspunten

Klantvriendelijk bedrijf.

Pluspunten

Integenstelling tot online verkooppunten is Kamera Express ook waanzinnig in het geven van passende adviezen in de fysieke winkel. Als ik daar mijn vragen neerleg krijg ik altijd vriendelijk advies op maat en heb ik het gevoel te maken te hebben met een specialist. Ik kom vaak thuis met een ander product dan dat ik (online) oorspronkelijk voor ogen had. Maar altijd met een product dat beter past bij mijn wensen.

Als designer/ondernemer weet ik dat het een uitdaging is om de on- en offline beleving goed op elkaar aan te laten sluiten. Neem een willekeurige camera als voorbeeld. Integenstelling tot een fysieke winkel geven online productfoto's en geperfectioneerde voorbeeldfoto's mij geen zekerheid over het product (over bijv. gebruiksgemak, materiaal, kwaliteit, enz). In een fysieke winkel is een product wel tastbaar en zie je letterlijk wat je koopt. Online kunnen je verwachtingen gemakkelijk onterecht zijn. Iets gemaakt van plastic kan online ogen als een steviger materiaal. Om ter zaken te komen.. het lijkt mij het denken waard om daarvoor een oplossing op te zoeken. Een mogelijke oplossing zouden review-video's kunnen zijn waarbij je gewoon letterlijk uitleg krijgt van een medewerker over het product, zoals je die uitleg ook ontvangt in de winkel! Dat zou mij als overdenkende online koper enorm helpen en wordt de webshop een stuk dynamischer/interactiever!

Pluspunten

Goedkoop; Winkels door het hele land. Ben zelf in Utrecht goed geholpen. Goede service. 5 jaar garantie op o.a. camera's en objectieven.

Kan ze niet zo snel verzinnen.

Pluspunten

Vlotte en vriendelijke bediening. Mensen hebben kennis van zaken en helpen u met hun technische uitleg.

Meer winkels openen in België

Pluspunten

Zeer vakkundige hulp genoten van de heer Simon Peeters, het belangrijkste was dat de verkoper eerst zeer nauwkeurige vragen stelde over wat wenst u en wat is het doel van uw aankoop, deze vraag wordt meestal niet gesteld door een onkundige maar slecht door een deskundige.

Pluspunten

Ik had gebeld naar de vestiging Utrecht voor de Laowa Venus f2.8 macrolens. Deze lag op voorraad en kon opgehaald worden door ons. 10 minuten later werd ik weer gebeld, dat deze toch niet op voorraad lag, maar misschien in Capelle aan de IJssel. Ik heb contact met hun gehad en ik kreeg de melding dat ik net zo goed een Bresser 60mm kon nemen, deze was gelijk in functie, maar scheelde enorm in prijs. Hierdoor kon ik nog vele andere fotografiematerialen kopen. Keurige service in Capelle, alles was op voorraad en mijn lens lag keurig netjes klaar.

Pluspunten

Geweldig geholpen door een enthousiaste medewerker.

Geen zo door blijven gaan

Pluspunten

altijd goede en volledige uitleg bij aankoop van een artikel

Pluspunten

Veel kennis en enthousiasme over fotografie. Klantgericht en voldoende personeel dat alle tijd neemt voor advies en uitleg. Veel camera's en accessoires in voorraad. Goed dat er allerlei extra activiteiten zijn, zoals workshops.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ