Pluspunten

Personeel is deskundig, ze weten waar ze over praten.

niet van toepassing

Pluspunten

Goede duidelijke website. Snelle en zoals beloofde levertijden. Goede prijzen!

Pluspunten

Mooi rustige manier van uitleg, alle tijd, goed advies Lekkere koffie

Pluspunten

correcte afhandeling van de geplande ruil en aankoop! Dik tevreden hoor.

Misschien iets korter op de bal spelen bij de behandeling van een gestuurd mail bericht?

Pluspunten

Vanmiddag bij KameraExpress.nl in Arnhem geweest. Super goed geholpen door een enthousiaste en behulpzame medewerker die mij uitleg en verschillende opties gaf voor een camera. Erg blij met mijn aankoop!

Pluspunten

Niet duur en razendsnel. En een uitgebreide webwinkel.

Pluspunten

Groot en compleet assortiment. Goedkoopste! Snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Vandaag weer even langs Kamera express voor een Gorillapod en wat Go pro items en ben zoals mijn vorige bezoeken weer uitstekend geholpen. Uitleg op mijn vragen door deskundig personeel. Is voor mij nooit een straf om hier heen te gaan. Tijdens het wachten jezelf vergapen aan allerlei moois.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Ik heb recent twee camera's gekocht bij Kamera Express en ik moet zeggen dat was een prettige ervaring. er werd zelfs koffie voor me gehaald, super!! Verder bekwaam en vriendelijk personeel, daar ga je nog een keer heen.

Pluspunten

Vriendelijk, degelijke productkennis en advies

Pluspunten

Prijs, vriendelijkheid en kennis van zaken.

Pluspunten

zeer professionele advies, en zeer behulpzaam.

geen

Pluspunten

Ik heb een DJI Osmo+ aangeschaft, en ik moet zeggen dat ik kan mij geen betere begeleiding kan voorstellen, in zowel de voorlichting , de aankoop en de snelle en vriendelijke medewerker in het filiaal 'sHertogenbosch

Ik zou het echt niet weten.

Pluspunten

Super producten! Super store! Super service!

Pluspunten

Klantvriendelijk geholpen (al meerdere malen) met heel veel kennis van het product. Geeft uitleg en tijd aan de klant heel veel dank daarvoor.

Blijf klantvriendelijk met kennis van zaken

Pluspunten

Zeer gedegen kennis en voorlichting bij het aanschaffen van nieuwe foto apparatuur . Bij inruil een reële prijs voor je oude lenzen of camera.

Voorraad in de winkel is voor zeer gewilde producten soms te klein waardoor als je niet van te voren reserveert je er wel eens voor niets naar de winkel kunt komen. Wel kun je het daarna bestellen en wordt het zo snel mogelijk thuis afgeleverd.

Pluspunten

Na een bezoek aan de website van Kamera Express.nl heb ik via de chat wat informatie opgevraagd. De snelheid van de reactie en het geven advies stelde mij zeer tevreden. Alles wat ik wilde weten hebben ze zeer snel geantwoord en ook de nodige tips en adviezen geven over de aankoop van een nieuwe GoPro. Top geregeld allemaal

zeker zo door gaan

Pluspunten

goed geregelde opzet van het geheel. vakkundige, en vriendelijke behandeling. en je weet en ziet wat je koopt. Als je naar een van de winkels gaat. gratis koffie (niet te vergeten, goede service.

Pluspunten

vriendelijke medewerkers duidelijke uitleg van het product het gevoel dat je zelf beslist en blij dat ik daar gekocht heb ondanks dat men zij dat kamera express wat duurder zou zijn

Pluspunten

Snel, overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Perfecte zoekresultaten direct zichtbaar

Pluspunten

Ik ben vandaag zo ouderwets, goed geholpen. Uitgebreid de tijd om mij te helpen en wijzer te maken. Ik kwam er huppelend vandaan.

Blijf tijd besteden aan je klanten. Dan win je me terug.

Pluspunten

Ik was op zoek naar nieuwe studiolampen en heb Kamera Express gevraagd welke ik het beste kon nemen. Wij hebben hun advies opgevolgd en zijn nu zeer tevreden met onze nieuwe LED-lampen.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

zeer compleet bedrijf, netjes ingericht, groot assortiment

handig als personeel het product kent en er het een en ander over kan vertellen en demonstreren. hetgeen bij ons vandaag niet het geval was.

Pluspunten

Goede en vertrouwde service

meer voorraad in de winkels

Pluspunten

Snelle goede service

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ