Pluspunten

Fijne winkel/leuk personeel klantvriendelijk en ze hebben de tijd. Goede uitleg van de aankoop en er wordt je niet zo maar wat aangesmeerd. Kom er graag weer.

Zo doorgaan

Pluspunten

Zeer kundige en vriendelijke werknemers. Ik was op zoek naar een camera strap, had op internet research gedaan, maar na advies van kamera express toch een ander merk en model gekocht omdat die beter bij mijn eisen paste, de prijs was gelijlwaardig.

Nvt

Pluspunten

Geweldige webshop en service. Zondagavond objectief besteld en maandagmorgen om 11 uur al aan de slag!

Pluspunten

Goede prijzen

Pluspunten

Een goede, persoonlijke en deskundige service!

Pluspunten

Even online, I got the help I needed from a very patient helpdesk person. I am super satisfied with the service!

Pluspunten

de juiste personen op de juiste plek zo zie je ze niet veel meer in een winkel als dezen, weten waar ze het over hebben en de juiste informatie, complimenten voor deze jongens

niks meer aan doen loopt perfect

Pluspunten

Ongelooflijk. Om 22.45 uur besteld en de volgende morgen lag mijn opslagkaartje in de brievenbus. Chris Wisse

Pluspunten

Erg fijn geholpen. Eerst telefonische en daarna in de winkel zelf. Er werd heel goed meegedacht en ondertussen heb ik ook nog veel tips gekregen.

Pluspunten

Prettige benadering Kundig personeel Ondanks de drukte in de winkel, men neemt de tijd om je vragen te beantwoorden

Het wordt wel tijd om een ander pand te gaan betrekken, meer ruimte !!!!

Pluspunten

Erg prettig geholpen,veel kennis en niet opdringerig. Goede opties en meedenken met de klant. Nemen alle tijd voor je om tot een juiste keuze te komen , denken mee en willen er samen met je uit komen. Top!

Ga vooral zo door

Pluspunten

1: De manier waarop je bij Kamera Express wordt geholpen heb ik als zéér bijzonder en zéér aangenaam ervaren. 2: En dat komt omdat je bij Kamera Express niet wordt benaderd als klant maar meer als 'n familielid. 3: De tijd die de verkoper aan je besteed laat zien dat het bij Kamera Express niet alleen gaat om kwaliteit maar ook om ( meer dan!) tevreden klanten. 4: Die, zodra er nieuwe apparatuur gekocht gaat worden, dus linea recta naar Kamera Express gaan. 5: Wat me ook is opgevallen is a: de tijd die door de verkoper werd ingeruimd om naar me te luisteren en b: de kundigheid waarmee ik ben geholpen. 6: Klantvriendelijk scoort dus een 10! 7: En dan tot slot dit: Na de eerste stap over de drempel bij Kamera Express stap je in een bepaalde sfeer! en die sfeer laat zich het beste omschrijven als: vriendelijk, professioneel en familiair.

Pluspunten

Goede snelle afhandeling van bestelde producten . Duidelijk aangegeven of het product op voorraad is en geschatte levertijd

Pluspunten

Men heeft absoluut verstand van zaken. Bij winkelbezoek te Eindhoven was alles in voorraad conform de meldingen op de website van Kamera Express. Ik werd adequaat en snel geholpen, mocht de lens uitproberen. De prijzen zijn zeer concurrerend, zoniet goedkoper dan bij andere aanbieders.

Pluspunten

- Goede info, na een Canon objectief uitgezocht te hebben toch nog wat vragen over de mogelijkheden. Via de chat mogelijkheid op de site gelijk via een medewerker goede aanvullende informatie. - Snelle afwikkeling na bestelling, een dag later al binnen zonder extra verzendkosten. - Prijstechnisch toch wel één van de toppers op camera gebied in Nederland.

Pluspunten

Snelle levering en goede site.

Pluspunten

Zeer goede informatie, deskundig, keurig netjes geholpen

Pluspunten

Zelfs in de late avonduren nog persoonlijk bereikbaar met deskundig advies + service en dan toch nog de goedkoopste zijn! Gewoon perfect!

Verbeterpunten heb ik gelukkig niet. Tips: ga zo door!

Pluspunten

kennis van zaken !!!!

Pluspunten

Prima, vlot geholpen. Goede uitleg.

Pluspunten

Ik kwam in de winkel in Amsterdam voor een video aan en uit afstandsbediening voor de Nikon D5300. De Nikon ML-L3 werkt alleen op de fotocamera en start 100% géén video. Aangezien ik een Rode externe microfoon gebruik kon de originele Nikon WR-R10 ontvanger er niet meer bij omdat de aansluitingen en connectoren wel heel erg dicht bij elkaar zitten. Gelukkig had ik de camera en het microfoon aansluiting snoertje bij mij en probeerde de zeer behulpzame werknemer het uit en toen bleek dat het niet paste. Toen bedacht deze doorzetter Harm een andere oplossing en kon ik naar huis met Hahnel Capture Remote Control & Flash Trigger. Ik ben blij dat ik naar de winkel ben gegaan en niet online de originele Nikon draadloze afstandsbedieningset Ontvanger WR-R10, Zender WR-T10, WR-Adapter WR-A10 heb besteld.

Via de online chat had ik van Gino gehoord dat er geen Nikon D5300 afstandsbediening voor video bestaat. Dat klopt van geen kanten.

Pluspunten

Netjes geholpen en verkoper nam alle tijd

Pluspunten

Voor de Nikon 18 140mm lens had ik op een andere website een lagere prijs gezien dan bij KameraExpress. Hierover gemaild en gebeld, en uiteindelijk hebben ze gedaan wat ze op hun eigen website beloven *laagste prijsgarantie* de prijs aangepast.

Kan op dit moment niets bedenken.

Pluspunten

Altijd behulpzaam. De verkoper gaf ook de optie voor een ocasion scheelde ongeveer €300,-

Pluspunten

Zeer duidelijke website, zeer snelle verzending. Klantenservice komt snel met een antwoord.

Geef duidelijk aan of de lens wel of niet in originele doos wordt geleverd.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ