Pluspunten

Snelle en goede service

Weinig

Pluspunten

Zeer goed advies en uitgebreide uitleg. Ook nam de medewerker de tijd voor me ongeacht dat ik voor een klein artikel kwam.

Pluspunten

Zoals altijd, goed geïnformeerd en deskundig te woord gestaan door de verkoper. Zij proberen jou echt te helpen met je vragen om jou ideeën concreet vorm te geven. Als jij van foto houdt is dit een top winkel!

Soms zo druk dat jij niet altijd (te) veel vragen te stelen.

Pluspunten

- Kundige medewerkers met liefde voor het fotovak. - Willen je niet persé de duurste camera laten kopen maar wat het beste bij je past. - Nemen de tijd voor je.

Pluspunten

Perfecte informatie Snelle service Enorm geduldig Interessante prijzen

Pluspunten

Aardige verkopers met veel vakkennis. Zij gedragen zich als echte adviseurs i.p.v. opdringerige verkopers. Het assortiment is goed. Als er iets niet op voorraad is dat je wilt zien laten ze het gewoon komen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de specificatie van artikelen op website mag beter. dit om verwarring te voorkomen. mijn ervaring wasdat het te algemeen is enikdaardoor een miskoop heb gedaan. ben naar de winkel gegaan om het artikel om te ruilen voor het juiste, maar helaas niet op voorraad. de verkoper was alleen maar bezig met de comp. en had eigenlijk geen aandacht voor de klant hij gaf mij de indruk dat het alleen maar lastig was dat ik hem deze klus gaf. en wat mij ook tegen viel, het feit dat ik moest betalen voor het verzenden van het nwe artikel. vond ik eigenlijk een beetje triest. Ik had het verkeerde art. bestelt aan de hand van info op de site en deze bleek dus niet compleet?duidelijk.

Pluspunten

Kundig personeel die de tijd nemen voor de klanten. Soms even wachten maar wel onder het genot van een lekker bakkie koffie. Goede aftersales service.

Het vrijwel onmogelijke in Breda.......een aantal parkeerplaatsen.

Pluspunten

Top bedrijf om 20:00 en inderdaad volgende dag in huis. Exact volgens omschrijving geleverd en goed verpakt.

Pluspunten

Heel veel keus

Pluspunten

Perfecte service. Mw. Jennifer Voets (Filiaal Den Bosch) deed enorm haar best om een klein probleem van mijn Canon 70D op te lossen. Het is haar gelukt. Lof. Ik ga zeker terug komen in deze winkel. Groet, Jos.

Pluspunten

Handelen naar de wensen van de klant. Ze kwamen bij mij niet over dat ze geld wilden verdienen, dus het duurst mogelijk aansmeren. Maar gaven goede productkennis aan mij door, zodat ik mijn keuze kon maken. Expertise is hoog, mede door ervaren fotografen die er werken. Ook humor ontbrak niet.

De verkoper die mij hielp, mag wel wat harder praten.

Pluspunten

Alle toestellen in voorraad Vriendelijke en vakkundige bediening Scherpe prijs Lekkere koffie :-)

Pluspunten

Snelle, overzichtelijke webshop én altijd een fysieke winkel in de regio. Laagste prijsgarantie, vlotte respons op vragen, enz. Kortom, top!

Pluspunten

Prettig, meedenkend en professinal

Pluspunten

Ruime winkel met veel artikelen voor de fotografie en aanverwante zaken.Vriendelijk en kundig personeel. Goede communicatie. Prettige sfeer.

zout of zand strooien als het gesneeuwd heeft en de parkeerplaats ( die in de schaduw ligt) spekglad is......

Pluspunten

Stipte order bevestiging en aflevering

Pluspunten

Prima up-to-date assortiment. Laagste prijsgarantie. Een webshop i.c.m. fysieke winkels (die ook op zondag open zijn).

De mail zou iets sneller beantwoord mogen worden. Als je vragen hebt over dit soort (leuke!) aankopen, wil je sneller antwoord dan "binnen 24 uur"...

Pluspunten

Snelle levering en wanneer ze iets niet direct op voorraad hebben betreft het een snelle nalevering van maar 3 dagen

Pluspunten

Competitieve prijzen, snelle levering zoals beloofd, makkelijk te bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hadden op voorraad wat ze in andere winkels niet hadden

Als ze wat persoonlijker en vriendelijker zouden zijn zouden ze meer klanten winnen

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige medewerkers, die ruimschoots de tijd voor je nemen. Eerlijke adviezen en een geweldig assortiment.

Pluspunten

Heel goed geholpen. Vriendelijke verkoopster die ook luistert naar je wensen.

Voor het eerst in een rolstoel in een winkel geweest. Dan valt je op dat het best smal is. nu is het voor mij mar tijdelijk, maar wel lastig. is geen klagen hoor, maar ies meer ruimte is wel fijn.

Pluspunten

Super goede klantenservice! En zeker een winkel waar ik vaker naartoe wil gaan voor mij camera.

Pluspunten

Ik koop geregeld in de winkel Kamera Express te Amsterdam Er wordt veel aandacht besteed aan klantvriendelijkheid. Ik ben zeer goed te spreken over adviezen die men krijgt, professionele deskundigheid staat op nummer 1. Mijn ervaring is dat men tips en adviezen geeft vanuit kwaliteit, het gaat niet om het verkopen van een product, maar hoe men de mooiste foto's kan maken, en welke accessoires men het beste kan aanschaffen. Door deze houding is het voor mij aannemelijk steeds terug te keren bij het kopen van een apparaat.

De wachttijden kunnen soms lang zijn, maar het loont de moeite.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ