Pluspunten

goede keuze voor geuite wensen van de camera. heldere uitleg over de werking. goede adviezen en prettige benadering. redelijke wachttijden. ruime openingstijden. goede bereikbaarheid

bankje of paar stoeltjes voor het wachten

Pluspunten

Goede service en deskundigheid Artikelen vooraf te reserveren dit geeft zekerheid van voorraad wanneer je naar de winkel gaat

Ik zou geen verbeterpunten weten te noemen

Pluspunten

De service in de winkel gevestigd Boomsesteenweg te 2610 Antwerpen is goed tot zeer goed en correct. Er wordt ook voldoende tijd vrij gemaakt voor de klant de nodige info te verstrekken.

Telefonisch contact met de klantendienst van kamera-express verliep slecht, na bijna acht minuten hadden wij nog geen contact met iemand van de klantendienst. Vervolgens kregen wij geen contact met de winkel in Antwerpen.

Pluspunten

ruime keus goede prijs kwaliteit vriendelijke en deskundige medewerkers. prima service

Pluspunten

Mijn beoordeling mag als eerlijk aanschouwd worden: ik vul immers niet zo snel een beoordeling in. Het feit dat ik hierdoor kans maak op €500 shoptegoed, heeft me ertoe aangezet dit toch te doen. Deze week zag ik een goede cameratas aan een héél mooie promoprijs op de site. Omdat ik niet graag via internet iets koop, besloot ik naar de winkel in Wilrijk te gaan. Dit echter zonder hen eerst te bellen. Daar aangekomen, bleek dat de tas niet meer voorradig was, en helaas: de promoprijs was er ook niet meer. Dit alles vond ik absoluut niet de fout van de winkel: ik had immers zelf besloten te wachten om eerst naar de winkel te kunnen gaan. Toch heeft men besloten om mij de tas te verkopen aan de promoprijs + deze gratis aan huis te laten leveren. Kijk, zoiets noem ik service! Ik kocht nog een polarisatiefilter, waarbij de ik de uitleg er zomaar bovenop kreeg. Commercieel en professioneel dus!

Niets infeite: een internetwinkel met echte winkels die dan nog eens een winkel binnen België ook heeft...dit kan alleen maar vertrouwen scheppen.

Pluspunten

Goed advies in de winkel voor een zeer goede prijs.

Pluspunten

Dit was de eerste keer dat ik wat met kamera express deed. Alles was top geregeld zodat ik zeker ben dat het ook niet bij deze keer zal blijven. Ook de vriendelijke bediening in de winkel in Antwerpen was TOP!!! Was een fijne ervaring. Doe zo verder!!!!!

Pluspunten

Ik ben al jaren klant en heb altijd positieve ervaringen met Kamera Express. Goede voorlichting van de medewerkers en nooit het gevoel dat men je iets wil verkopen waar ze niet achterstaan. Geen gevoel dat ze je geld uit je zak willen kloppen. Ik zou deze fotozaak aanbevelen voor zowel de professionele fotograaf als de hobby fotograaf.

Pluspunten

Zeer goede afhandeling van de bestelling en nette terugkoppeling van de status van de bestelling.

Geen, ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Goed advies en nemen hierbij de tijd om echt goed te helpen. Niet opdringerig, proberen niet extra dingen aan te smeren.

Pluspunten

Ruime zaak met een volledige assortiment. Vakkundig personeel, vlotte bediening. Scherp prijsniveau.

Pluspunten

De service is echt super! Ik wist niet goed welke camera ik wilde kopen, daarom vroeg ik hulp aan een medewerker. Hij heeft mij geholpen om een goede camera uit te zoeken. Ik ben uiteindelijk erg tevreden naar huis gegaan met een super camera!

Pluspunten

Eerlijke voorlichting. Goede prijzen

Pluspunten

Mocht de lens zonder problemen uit de verpakking halen en uitvoerig testen.

Iets minder de PC willen induiken soms, personeel is soms bijna afhankelijk ervan , en dan heb ik het niet over kassawerkzaamheden.

Pluspunten

De verkoper heeft veel kennis en nam alle tijd voor ons. Goede advisering. Ging met een fijn fototoestel naar huis.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het positieve gevoel wat ik over heb gehouden na een rit van 40 kilometer om de camera te kunnen zien en vast te houden was eigenlijk alleen de gekochte camera. Een super ding.

Professionaliteit van de verkopers zodat ze geen beeldscherm nodig hebben om vragen te beantwoorden. -Dwing de consument niet om een beoordeling te moeten plaatsen om zodoende de garantie termijn te kunnen verlengen. Als je lief bent krijg je een koekje. -Helaas was de verkoper meer gericht op het verkopen dan op voorlichting en service gerichtheid. Het bezoeken van een vestigingsadres heeft dan alleen meerwaarde indien je het 'handgevoel' van een camera wil ervaren. Een dergelijke organisatie zou m.i. juist een paar vak-fanaten in een vestiging moeten hebben. Heb toch een beetje 'van de koude kermis thuis' gevoel gekregen.

Pluspunten

We kregen een uitstekende uitleg over verschillen tussen verschillende camera's in de door ons aangegeven prijsklasse. De verkoper gaf ook advies over wat de beste koop zou zijn, en we zijn ook inderdaad tot aankoop overgegaan. Een dikke voldoende dus!!

Pluspunten

Zeer professioneel geholpen, waarbij goed eerst uitgevraagd naar het niveau van fotograferen en voor welk gebruik toe te passen. Uitgebreid de tijd genomen voor juist advies en zeker niet opdringerig

Mogelijkheid om tijdens het wachten op je beurt, in de rijen staand alvast wat informatie te geven. Hierdoor wordt het wacht "proces" iets meer doorbroken.

Pluspunten

Het ruimste assortiment, een persoonlijke benadering door de medewerkers en dan ook nog een aantrekkelijke prijsstelling van de gevoerde artikelen, ik adviseer iedereen vóór aankoop van een fotografisch artikel éérst even op de website van Kamera-Express te kijken of in een van de mooi ingerichte winkels langs te gaan. Grote kans dat je dan niet verder hoeft te zoeken!

Niet van toepassing.

Pluspunten

Netjes geholpen en alle tijd ,geen gehaast en duidlijk kennis aanwezig bij de verkoper. Kreeg nog goede tip en mooie 2e hands product+ aanbieding aangeboden, waar ik dan ook gebruik van heb gemaakt.

Wat jammer is dat niet alles op voorraad is en dan gehaald moet worden wat overigens niet erg lang duurt. En daarbij keurig een bak koffie of wat anders te drinken aangeboden. goede service dus.

Pluspunten

Kennis van zaken, denken mee en adviseren. Betrouwbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding.

geen

Pluspunten

het enige bedrijf voor het kopen van cameras en aanverwante artiekelen.

Pluspunten

Vriendelijke personeel ☺goede service.

Minder lange wacht tijden

Pluspunten

Vandaaag ben ik bij Kamera Express geweest in Capellen aan den IJssel , ik ben zo blij dat ik langs ging! Ik werd door professionele mensen geholpen, ze hebben antwoord gegeven op alle vragen en hebben mij goed geadviseerd ! Zeker aan te raden. Super serviece

Pluspunten

Ze nemen de tijd Ze hebben veel productkennis Ze geven goed advies

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ