Pluspunten

Ik had zelf erg veel vragen en ze werden snel en prettig beantwoordt, dat was erg fijn, want zo kwam ik tot mijn keuze waar ik nu heel blij mee ben. Alles werdt goed bezorgd zonder beschadegingen

Ik had mijn pakketje op vrijdag bezorgd en ze zeggen dat ze het op zaterdag bezogrd zou worden, maar ik kreeg hem pas op maandag. Ik weet niet of dat lag aan PostNL of Kamera-Express

Pluspunten

*Zeer klantvriendelijk *Super snelle levering *Duidelijke site

*vestiging openen bij ons in de stad

Pluspunten

Goede website en zeer snelle levering. Per fase in het proces van orderverwerking keurige mail met update. Goede ervaring.

Pluspunten

Goed en korrekt geholpen in de winkel. Ik wist wat ik wilde.

Pluspunten

Je praat als fotograaf met een fotograaf over fotografie. Hierdoor krijg je een eerlijk advies. Er is heel veel kennis onder de medewerkers en die als ze iets zelf niet weten er altijd een collega bij kunnen halen die het wel weet. Daarnaast is er een relaxte sfeer en neemt men de tijd voor je.

Blijf zoals je bent.

Pluspunten

alles wat ik bestelde was aanwezig en kon ik in mijn stad direct ophalen plus deskundig advies

geen, alles okee!

Pluspunten

De lens (canon EF 75-300mm F/4-5.6lll) is een hele mooie aanvulling voor de camera. Je kan alles nu nog dichterbij halen en hij is lich van gewicht. Nadat je je bestelling hebt geplaatst krijg je gelijk een mail dat je bestelling is aangekomen. Super snelle bezorging

Pluspunten

Medewerker nam alle tijd om ons te adviseren over verlichting en keek met ons maar een passend product voor verjaardag van onze zoon. Product was eerder beschikbaar dan verwacht. De eerste resultaten met de verlichting set zijn veelbelovend.

Pluspunten

Ze zijn zeer klantvriendelijk en denken goed met je mee. Ik kom dan ook graag terug als ik weer verder uitbreiding van mij set nodig heb

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame mensen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn geholpen. Ben blij met mij aankopen van een Panasonic compact camera.

Pluspunten

Verstand van zaken. Goed geholpen en veel uitleg gekregen. Gekocht product voldeed naar volle tevredenheid aan de verwachtingen.

Pluspunten

Enige tijd geleden heb ik mijn tweede spiegelreflex camera gekocht en natuurlijk bij Kamera Express omdat je daar zo goed word geholpen door het personeel. welk merk je ook koopt er zijn altijd medewerkers die daar expert van zijn. drie weken geleden deed mijn camera niet wat ik wilde dus voor advies terug naar de Kamera Express. nadat er twee medewerkers naar mijn toestel hebben gekeken werd er een derde bij geroepen om te kijken of hij ook dezelfde mankementen vaststelde en ja hoor mijn zoomlens is versleten en de autofocus doet het niet meer. ik ge snel weer een nieuwe lens kopen en dat doe ik natuurlijk wel bij de Kamera Express zeker omdat je daar een super service krijgt en een geweldig advies. ik hoop snel weer verder te kunnen met mijn uit de hand gelopen hobby.

Op dit moment niet, ze moeten zeker zo door gaan het is niet voor niets altijd druk.

Pluspunten

Veel kennis, veel geduld, niets is teveel en als klant krijg je alle aandacht om je koning te voelen. Chapeau!

De gemiddelde wachttijd tijdens mijn laatste 4 bezoeken was 9 minuten. Beslist overkomelijk, want er staat ook koffie en water. Maar vind de wachttijd net iets te lang.

Pluspunten

Enorm assortiment. Scherp geprijsd. Deskundig personeel, zowel qua apparatuur als qua fotografie. Veel vestigingen waardoor het eenvoudig is om langs te gaan; daarnaast goede webwinkelservice.

Geen.

Pluspunten

De service vind ik erg goed. De medewerkers zijn erg behulpzaam, denken met je mee en geven goede adviezen. Ook nemen ze de tijd om de klant te helpen. Ze zijn dus in mijn ogen erg klantgericht en ook nog eens vriendelijk en aardig!

Persoonlijk zou ik het fijn vinden als kamera express de occasions (ook) in de winkel verkopen. Ik weet niet in hoeverre dat kan, maar dan kan iemand die niet genoeg geld heeft, om bv een nieuwe camera te kopen, ook een occasion kopen in de winkel en uittesten. Via internet zou ik dit namelijk niet snel doen/durven.

Pluspunten

Veel kennis over verschillende camera's, goed advies

Je kunt geen camera's uitproberen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Normaal gesproken altijd alles op voorraad als dat op de website vermeld staat.

Het voorraadsysteem verbeteren, zodat de echt actuele voorraad informatie wordt weergegeven. Nu helaas niet conform de realiteit...

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel die verstand heeft van zaken.

Geen, ben in tijden niet zo goed behandeld in een winkel.

Pluspunten

Een prettig zaak, heel vakkundig, veel geduld neem alle tijd voorje

Pluspunten

ik word hier altijd goed geholpen door professionele en vriendelijke mensen die verstand van zaken hebben. Hierdoor ga ik voor mijn fotospullen eigenlijk altijd naar Kamera Express in plaats van een bestelling ergens op internet te doen. Als iets niet op voorraad is zoals pas geleden, dan wordt gelijk geregeld dat ik dat wat ik aan wil schaffen snel thuis bezorgd krijg.

Pluspunten

Top winkel. Snel geleverd super kwaliteit

Pluspunten

Goeie service

Pluspunten

Product informatie klopt. Makkelijke website. Snelle levering.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

De meeste verkopers zijn klantvriendelijk en hebben verstand van zaken, nemen de tijd om alles uit te leggen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ