Pluspunten

Snel goed geregeld

Pluspunten

Goede heldere uitleg om tot koop over te gaan

Ik zou dat niet weten alles verliep vlotjes

Pluspunten

Klantvriendelijk. Zeer vakkundig geholpen. Gevoelsmatig stelde ik misschien domme vragen, maar die werden zeer goed beantwoordt door het personeelslid (die me hielp)

Ik kan zo gauw niks bedenken

Pluspunten

Fantastische zaak, super goed geholpen, veel kennis van zaken, geven goed advies Vriendelijk personeel en niet te beroerd om mee te denken in oplossingen

Pluspunten

Vriendelijk te woord. Goede uitleg bij vragen.

Pluspunten

Men heeft verstand van zaken, behulpzaam en vriendelijk. Website is logisch opgebouwd.

Geen..

Pluspunten

Vakkundige bediening. Winkel ziet er prima uit. Prima geholpen.

Pluspunten

Kregen een vriendelijke en goede uitleg.

Parkeergelegenheid is iets minder.

Pluspunten

wat een heerlijkeheid om deze foto en verrekijker winkel te hebben in deze regio,bij ons is er niets meer, maar deze winkel met zijn aanbiedingen en oplossingen zowel tweede hands als nieuw,kortom voor ieder wat wils met een verse bak koffie of thee.

Pluspunten

Nemen de tijd om uit te leggen en te helpen bij de keuze

Sfeer in de winkel kan iets gezelliger

Pluspunten

Was druk in winkel Utrecht, maar kreeg alle aandacht. Kon kitlens meteen meenemen, camera en tas helaas niet, zouden volgende dag bezorgd worden en waren er ook. Tas later geruild voor andere in winkel Amsterdam, kreeg verschil cash terug. Prima combi van online- en winkelservice !

Pluspunten

Naar de winkel in Eindhoven gereden voor mijn eerste spiegelreflex. Werd uitstekend geholpen en geadviseerd. Voor uitbreidingen wat betreft lenzen en andere gear kom ik zeker terug.

Pluspunten

Ik woon niet in Nederland en ben dus via de website van Kamera Express en diverse chats (waarin ik uitgebreid geinformeerd en geadviseerd werd) uiteindelijk in Capelle a/d IJssel terechtgekomen om mijn eerste Olympus camera te kopen. Ondanks de drukte in de winkel nam de vriendelijke medewerker alle tijd om mij te adviseren in mijn eerste aankoop. Gister was ik er weer en wederom nam de zeer vriendelijke medewerker alle tijd en ging ik weer met een blij gevoel de winkel uit. Natuurlijk kostte het allemaal meer dan dat ik gedacht had maar door jullie professionele hulp en advies, ben ik ook overtuigd dat dit wederom een goede aankoop is en ga ik nu sparen voor een Olympus Macro 60 mm lens. Het zou dan ook fantastisch zijn als ik de 500 shoptegoed zou winnen want dan kan ik voor dat ik weer uit nederland vertrek nog even naar Capelle om deze op te halen!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en netjes geholpen Goede website Makkelijk reserveren en ophalen Groot assortiment

Komt erg over als een snel ophaal punt wat niet uitnodigt tot extra aankoop. Er staat een hoop maar zonder informatie en prijzen (Locatie Rotterdam)

Pluspunten

Deskundig advies, nette prijs, aandacht voor de klant.

Pluspunten

Prima advies gekregen van de verkoper die rustig de tijd nam om me te helpen bij mijn keuze. Kortom precies wat je hoopt te krijgen van een speciaalzaak, top !

Pluspunten

Kundige mensen, uitgebreide beoordeling apparatuur mogelijk, adequate complete en correcte site, super goede en snelle kantenservice en last but not least goede prijsstelling.

Pluspunten

Goede service, groot assortiment, goede kennis van de verkopers

Pluspunten

Voordat ik de Camera Nikon D5300 ging bestellen,had ik telefonisch support gehad waar alle vragen erover netjes werd beantwoord,waar ik veel aan had. Meteen bestelling geplaats en makkelijk via Ideal betaald. Bestelling had ik de volgende dag ontvangen zoals aangegeven ,goed en netjes verpakt ontvangen. Via Kamera Express zal ik zeker weer zaken doen en anderen ook aanbevelen.

Geen min punten op dit moment .

Pluspunten

Bij de kamera express kreeg ik voor mijn aangekochte Canon 750d 18-55 kit een uitstekend advies er werd ruim de tijd genomen en kundig geadviseerd. Ik ben ook erg blij met mijn aankoop

Pluspunten

zeer goede servise ondanks de drukte nemen ze echt de tijd voor je. En weten waar ze het over hebben

Pluspunten

Snelle levering vanuit hun webshop en een compleet product voor een zeer scherpe prijs.

Pluspunten

Deskundig advies, grote voorraad en zo niet snelle levering. Scherpe prijs.

Pluspunten

6 Artikelen besteld, scherpste prijs, volgende dag compleet geleverd, netjes goed verpakt in een passende ( niet te grote ) doos.

Lastig om artikelen op verlanglijst te zetten, verlanglijst button meestal niet goed vindbaar.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ