Pluspunten

De site was duidelijk en het bestellen ging soepel. Ik ging voor een LG 27UD58-B 4K monitor die lovende reviews gekregen heeft en nu voor €304,-- aangeboden werd bij Kamera Express tijdens de btw actie van MM. Een prima deal! Verzending De monitor werd in zijn originele doos verstuurd, ik werd goed op de hoogte gehouden via email. Na een uurtje opwarmen direct aangesloten op mijn systeem. De monitor staat op een stevige voet, niets wiebelig zoals in een andere review stond. Ook word er een Displayport en HDMI kabel mee geleverd. Wat een strak scherp beeld, ongelofelijk. Ik heb hem aangesloten op een Gigabyte GeForce GTX 1050 D5. Een aanrader. Ik ben zeer tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen

Pluspunten

Uitgebreid assortiment. Overzichtelijke site. Eenvoudig bestelmenu. Vlotte levering wordt ten volle waar gemaakt..

geen

Pluspunten

Heel Vriendelijk. Zelf goede uitleg over iets dat niet bij hen gekocht werd. Ook zeer goede kennis van hun producten. Vooral eerlijke antwoorden gehad.

Pluspunten

Canon 1300D + Tamron telelens gekocht, ik kreeg een goede voorlichting over de lens. Ik heb nu een lens met stabilisatie en dat bevalt prima! Prettig geholpen met goede uitleg.

Misschien een systeem met "nummertje trekken" invoeren, je weet niet bij welke balie je moet wachten tot je aan de beurt bent.

Pluspunten

zeer grote klantvriendelijkheid deskundigheid verkoper neemt de tijd uitgebreide collectie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede informatie gekregen, verkoper nam de tijd en was kundig.

Gekochte boek was aan de voorzijde aan de boven en onderkant gekreukt. Uiteindelijk wel geaccepteerd omdat ik het boek 3 weken geleden al had besteld en het het enige exemplaar was.

Pluspunten

prima en plezierig geholpen en product op voorraad

neen, alles werkt prima

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke webshop Goede service!

Pluspunten

Geduldige, deskundige verkopers (Utrecht). Groot, actueel assortiment.

Geen. Volhouden zo!

Pluspunten

snelle levering en snelle klantenservice

Pluspunten

ze hadden een objectief dat overal anders uitverkocht was, dus daar was ik heel blij mee

Pluspunten

Luisteren goed naar je vraag, denken met je mee. Ze hebben veel kennis van de producten die ze verkopen

geen

Pluspunten

Snelle levering en schappelijke prijzen, ben erg blij met mijn nieuwe objectief. Alle productinformatie stond goed op de site plus wat er allemaal geleverd ging worden met het objectief (inhoud verpakking objectief)

Pluspunten

Persoonlijk deskundig advies. Groot assortiment. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijn dat er zowel een webshop als winkel is.

Pluspunten

Goede tips en helpen met maken van afwegingen zonder pushen van producten.

Laat vestigingen e-mails beantwoorden met de naam van de werknemer. Het is persoonlijker en maakt eenvoudiger om in de winkel te praten met de werknemer.

Pluspunten

Ze weten waar ze over praten, een hele goede uitleg.

Pluspunten

Uitstekende service! Vriendelijk en geduldig personeel met kennis van zaken. Ze denken goed met je mee over het product dat het beste bij je wensen aansluit, zonder je iets op te dringen.

Pluspunten

Uitstekende service, goede uitleg! Een groot en gevarieerd sortiment. Gewoonweg TOP!

Pluspunten

Zeer goede ervaringen bij alle aankopen. Ook een prima helpdesk met deskundige mensen die je meteen advies kunnen geven.

Pluspunten

Goede advisering voorafgaand aan het plaatsen van de bestelling. Daarnaast een zeer goede informatieverstrekking na plaatsen van bestelling.

Jammer dat de aangeboden cameratas in de package eigenlijk te groot is voor deze camera. Bijkomend is het dan jammer dat de verzendkosten van retour sturen voor de klant zijn. Dit is overigens wel duidelijk aangegeven op de website.

Pluspunten

's Middag rond een uur of drie besteld, de volgende dag 's morgens al in huis. Keurig verpakt.

Pluspunten

goed en vriendelijke verkopers met verstand van zaken

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst winkel! Deskundig advies zonder dwingende verkooptechniekjes.

Het gesprek met de verkoper werd tweemaal onderbroken voor een telefoontje . Weliswaar overgenomen door collega, maar dat had wat beter georganiseerd kunnen zijn. Overigens ook door collega heel prettig te woord gestaan.

Pluspunten

Netjes en discreet verpakt. op tijd geleverd.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ