3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

1e keer in de winkel, snelheid in afhandelen bij bezoek in de winkel

geen kans om rond te kijken. klaar is klaar

Pluspunten

Mooie en overzichtelijke winkel , goed en gemotiveerd personeel die weten waar de klant behoefte aan heeft.

Paardenveld zou jullie reclame op de garage lager moeten hebben , de huidige reclame staat te hoog en is niet opvallend.vooral als je niet bekend bent in Utrecht is het zoeken.

Pluspunten

Kamera Express heeft een enorme keus aan camera's, lenzen en accessoires. Qua prijs is het de moeite waard om te vergelijken met wat je in andere (internet)winkels betaalt. De camera die ik bestelde was goed verpakt en snel bezorgd. Pluspunten voordelig groot assortiment snelle levering

Pluspunten

Vriendelijk personeel in Utrecht die de tijd voor je nemen.

Pluspunten

Ik wilde een objectief kopen voor mijn kamera, ik wist precies wat ik wilde hebben. Het was op het nippertje, net voor sluitingstijd gingen we bij Kamera Express in Amsterdam naar binnen. We hadden verwacht dat we het lensje snel zouden oppikken, zeker omdat de winkel dicht ging. Maar niets was minder waar. We kregen een uitgebreid advies, technische iinformatie over de lens en ook advies over het terugvragen van de BTW (we wonen in het buitenland). Fijne winkel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en een goed aanbod, ook op het gebied van video.

Occasions zijn wat aan de dure kant vind ik

Pluspunten

Duidelijke info op de website

Pluspunten

Vandaag in Rotterdam bij Kamera-Express een nieuwe Canon 80D gekocht als opvolger van mijn 550d. Omdat het een flinke uitgave is zat ik nog vol vragen en twijfels. Erik heeft me perfect geholpen en alle mogelijkheden laten zien en voelen om binnen mijn budget het beste er uit te halen. De standaard lens van Canon is het niet geworden, dus alleen de body met een andere lens. Omdat ik mijn andere camera en lenzen mee had genomen heeft Erik een Sigma 17-50 2.8 er bij aanbevolen. Deze lens is precies wat ik nog miste en een beter optie als de Canon 'kitlens' voor mijn doeleinden. De eerste opnames zijn gemaakt en ik kan alleen maar zeggen: dat gaat wat beloven. Prachtige super scherpe foto's. De mogelijkheden van de 80d zijn legio en er is dus nog veel te ontdekken. Het touchscreen van de 80d is prettig om mee te werken en het menu is makkelijk te lezen. Als je Canon gewend bent is het menu vrij eenvoudig te leren. De camera geeft daarmee een zeer vertrouwd gevoel ondanks zijn veel grotere mogelijkheden. Het feit dat ik hem in de winkel heb gekocht geeft meer vertrouwen als online. Kleine zaken, als bijvoorbeeld een snellere SD kaart, hoor je dan direct. Mijn oude kaart was duidelijk te traag voor de nieuwe camera. Voor mij een zeer positieve ervaring. Ik zal er zeker terug blijven komen.

Ga zo door.

Pluspunten

Op basis van de klantvraag werd vriendelijk deskundige informatie verstrekt waardoor wij, gebaseerd op voor ons relevante punten, een besluit tot aankoop konden nemen.

Pluspunten

Het begon met een duidelijk aanbod in de advertentie voor een Canon Powershot SX720 HS. Deze werd aangeboden inclusief een gratis tas en tevens een cashback offer van Canon zelf. Besloten om de camera in Utrecht te gaan kopen. Winkel net iets buiten het centrum, maar daardoor ruim van opzet. Kundig geholpen, de producten waren voorradig en er werd ook duidelijk geadviseerd over de bij te kopen geheugenkaart. De factuur via de E-mail en nog een mooi magazine mee kunnen nemen bij het verlaten van de winkel. Wat mij betreft klopte het geheel.

Geen op- of aanmerkingen

Pluspunten

Super snelle levering, producten waren goed ingepakt (bubbelwraps etc), duidelijke vermeldingen op de website. Eigenlijk alleen maar goed!

Pluspunten

Oplossingsgericht, makkelijk mee in contact te komen, kundig personeel

Een artikel dat op voorraad zou zijn bleek toch niet op voorraad, waardoor de gehele bestelling vertraagde

Pluspunten

Medewerker nam uitgebreid de tijd om ons goed te informeren over de aanschaf van een spiegelreflex camera. Duidelijk worden de plus en min punten van verschillende opties gegeven. Erg prettig geholpen.

Pluspunten

Scherp geprijsde aanbiedingen en betrouwbaar in de afhandeling.

Pluspunten

- aandacht en rustige uitleg - meedenken met financiele situatie

- er ging vaak alarm af in de winkel, dat is storend

Pluspunten

Erg gedegen advies en behulpzaam, vakkundig personeel.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Accurate levering

Pluspunten

Bij mijn aankoop van Kamera Sony Cybershot DSC-RX100 markII zeer te spreken over de duidelijke en eenvoudige uitleg aan een 73 jarige amateur fotograaf. De verkoper nam ruim de tijd om mij de werking en mogelijkheden van de kamera te demonstreren. Hulde aan medewerker N. Kersten.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Goede voorlichting meedenken met de klant.

Pluspunten

service gericht, klantvriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken, goede prijs/kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

"Vandaag prima geholpen in de winkel van Kamera Express in Eindhoven. Op basis van mijn wensenlijst (macro, vogels fotograferen, Wifi, gps, geen lenzen verwisselen,kantelbaar scherm en een niet te zware camera) kwamen wij op de Panasonic DMC-FZ300 en een draagriem uit. De batterij van de camera ligt aan de oplader en ik ben heel benieuwd hoe de camera mij zal bevallen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

dichtbij

graag meteen aangeven welke noodzakelijke accessoires (dus kosten) er bij komen en er niet van uit gaan dat iedereen dat wel weet. (o.a. geheugenkaart)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goeie service deskundig personeel

Pluspunten

Na vroeger analoog nu digitaal. Expres naar Zwolle gereden om de aankoop bij Kamera Express te doen. Al heb ik nog weinig ervaring met de uitvoering ben ik nu al overtuigd van de service die ik kreeg. Een prima advies waarvoor de tijd werd genomen. Geld speelt een rol; ze zijn bewijsbaar de goedkoopste. Ga expres naar Kamera Express.

Pluspunten

Deskundig personeel Groot assortiment Laagste prijsgarantie

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ