Pluspunten

Goede dienstverlening

Pluspunten

vakkundig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

betrouwbaar, houdt zich aan de afspraken.

nvt

Pluspunten

Als leek op zoek gegaan naar een nieuwe camera. Kamera Express heeft door goed door te vragen mij prima kunnen adviseren in een passende camera. Was hem duidelijk niet te doen om de duurste aan mij te verkopen maar juist de camera waar ik het meest plezier aan zou beleven. Na bedenktijd van 2 weken de camera een Panasonic FZ300 gekocht. Weer fijn advies gekregen en gewezen op de mogelijkheid korte fotoworkshop te volgen in de zaak. Kortom...... persoonlijk advies op maat door vakmensen die duidelijk heel veel plezier in hun werk hebben!

Pluspunten

Prima geholpen.

Pluspunten

Alles onder 1 dak Goede naam Service Vakkennis Grote voorraad

Ach ja nieuwe werknemers weten nog niet alles , maar dat is universeel

Pluspunten

Prima service, ze doen gewoon wat ze zeggen en hebben een aanbod dat voor mij als 'betere amateur' echt prima is.

Eigenlijk niet echt, via internet ook prima service dus meer vestigingen bij mij in de buurt is niet echt nodig.

Pluspunten

Prima en overzichtelijk

Pluspunten

Heb de Sigma 150-600 voor Nikon met USB dock aangeschaft bij Superstore Eindhoven van Kamera Express. Kon zonder problemen een reservering plaatsen die een week overbrugde. Prima geholpen, goede uitleg !

Niets !

Pluspunten

Zeer scherp geprijsd en goed advies, veel keus dus zeker een aanrader om hier u spullen te halen

Meer camera's tentoonstellen voor eventueel het gemak met in de hand nemen en te kijken naar het model

Pluspunten

Snelle levering en superaardig personeel.

Pluspunten

Absoluut de goedkoopste

Pluspunten

Laagste prijs garantie en een goede service. Op mijn vraag via de e-mail kreeg ik binnen twee minuten al antwoord. Via twitter was dit net zo snel. De mensen hebben verstand van hun vak. Ben een keer terug gemoeten met mijn camera omdat die een probleem had. Dit is gelijk opgelost waar ik bij stond. Zeer fijne winkel in Capelle a.d. IJssel

geen

Pluspunten

Na meerdere bezoeken aan Kamera-Express Den Haag ben ik inmiddels de trotse eigenaar van een super gaaf fototoestel. Mijn eerste bezoek bracht ik met de gedachte om een spiegel-reflex aan te gaan schaffen, maar na een objectief gesprek met de verkoper ging de keuze al snel naar een systeemcamera toe. De vele voordelen werden netjes benoemd en na een weekje nadenken en veel lezen ben ik nu super blij met mijn systeemcamera. Kamera Express Den Haag bedankt voor het eerlijke advies en de super bediening in de winkel TOP!!!!!

kennis, behulpzaam en vriendelijkheid zijn de pijlers van Kamera Express.

Pluspunten

De Kamera Express-winkel in Den Bosch is ruim, heeft een ruim assortiment en de medewerkers nemen alle tijd voor hun klanten; de bemensing in de winkel staat dat ook toe. Hoewel mijn keuze niet voorradig was, werd die meteen via de webwinkel besteld en de volgende dag bezorgd, zonder extra kosten. Naast de laagste prijs voor mijn aankoop kreeg ik ook nog korting omdat ik een aantal accessoires bij kocht. De factuur werd zowel meegegeven als via e-mail toegestuurd.

Pluspunten

Correcte klantvriendeljkheid

Pluspunten

Fijne winkel, goede service ontvangen! Online de camera gevonden, fijn om dit in een fysieke winkel te kunnen vasthouden en vervolgens daar aangeschaft

Pluspunten

Ik ben prima geholpen en goed voorgelicht. Mooie camera voor mijn vrouw gekocht, daarna samen met haar langs gereden en uitleg gekregen. Top!

Pluspunten

Je zoekt en vindt, je besteld en binnen 1 dag is het in jou bezit. Keurig veilig verpakt, helemaal zoals jij het wenst. Kortom, ik ben zeer, zeer tevreden. Kamera Express, ik dank jullie voor de zeer goede servies

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel. De medewerkers stonden klaar met advies en namen de tijd om uit te zoeken wat ik nodig had. Fijne winkel!

Pluspunten

Eerst een online chat gesprek gehad met Niels uit Eindhoven waarin ik goed geadviseerd ben. diezelfde week ben ik naar de winkel in Utrecht geweest om de desbetreffende camera te kopen die alle tijd voor mij hadden!

Er is geen nederlandse gebruiksaanwijzing bij de camera, dat zou ik anders willen zien!

Pluspunten

Zeer snelle levering en nog gratis ook!

Pluspunten

Er wordt uitgebreid de tijd genomen en je wordt er prima geholpen.

nvt

Pluspunten

Kamera Express is voor mij een winkel waar het prettig winkelen is. De voorraad is zoals het hoort, tot op heden was alles wat ik zocht op voorraad. de bediening is gedienstig en deskundig.

Geen.

Pluspunten

snelle service

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ