Pluspunten

Al meerdere malen besteld via de site, en ze komen hun belofte na. De bestellingen worden op tijd geleverd volgens afspraak, het is nog niet 1 keer mis gegaan. Ook in de winkel word je netjes en professioneel te woord gestaan. Als ik iets nieuws wil hebben voor mij camera, weet ik wel waar ik heen ga.

Pluspunten

Zeer Klantvriendelijk, en ze probeerden nog met mij mee te denken. Met volle tevredenheid geholpen

Pluspunten

Voor 20.00 uur besteld, volgende dag in huis. Koerier belde binnen een uur na aanschaf om tijdstip van levering af te spreken. Op de dag van de levering belde de koerier ook nog eens dat hij eraan kwam. Goede service

Pluspunten

Personal experience with for each client.

If there's a customer and a staff member is available, the staff member should initiate conversation immediately and not wait for another staff member to assist. I had to eait for over 20minutes while an available staff member was unwrapping box and did not even say hello.

Pluspunten

Goed advies gekregen bij Kamera-Express Capelle ad IJssel. Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Erg tevreden met mijn aankoop Sony DSC-HX400V met toebehoren. Schappelijke prijs en goed meegedacht!

Pluspunten

Ben vandaag in de Kamera Express winkel in Eindhoven geweest. Daar werd ik vakkundig en zeer vriendelijk geholpen door een van de medewerkers. Ze hadden alle tijd voor mij en na veel informatie heb ik daar een Sony DSC-HX90V gekocht. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

goede informatie op de site, maar ook later bij een bestelling (beschikbaarheid/levertijd etc) zowel via email als telefonisch ! Ook later in de winkel bij de aflevering b.v. Deskundig en echt vriendelijk, behulpzaam. Prima !

zou het echt niet weten

Pluspunten

Personeel heeft veel fotografie / camera kennis. Zorgt ervoor dat je de juiste aanschaf keuze maakt!

Pluspunten

Wilde voor het eerst een spiegel reflex camera kopen. Voor meer informatie ben ik naar de winkel in Capelle a/d IJssel. Parkeerplaats voor de deur. Prima geholpen door één van de vele medewerkers. Ondanks de grote drukte werd er alle tijd voor me genomen en ben tevreden met een betaalbare camera naar huis gegaan. Ben heel benieuwd naar het nieuwe, over een paar maanden te openen grootste pretpark ter wereld: "De Kamera Express Foto Experience"

Pluspunten

Goede service en deskundig advies. Ondanks drukte in de fyskieke winkel in Rotterdam toch uitgebreid de tijd genomen om te helpen.

x

Pluspunten

Bij Kamera Express in Den Haag heel prettig en uitgebreid geholpen. De adviseur was zeer deskundig en geduldig. Zelfs op een drukke zaterdagmiddag waarbij niet al mijn vragen even snugger waren.... Er werd duidelijkheid gegeven in de overweldigende hoeveelheid mogelijkheden.

Pluspunten

Al vaker gehoord van K.E van vele mensen die hun spullen daar kopen en heb er nu voor het eerst een hele mooie Nikon D90 occasion besteld. Volgende ochtend al in huis en wat een mooie camera met weinig kliks helemaal blij mee. De info op de website is heel duidelijk alles is aanwezig wat je moet weten of het product wat je zoekt en bij twijfel bellen, mailen of Facebook is geen enkel probleem je krijg snel reactie. Vanaf bestellen tot levering wordt je prima op de hoogte gehouden. Prijzen zijn in vergelijk met andere aanbieders helemaal prima en liggen echt niet hoger. Vele betaalmogelijkheden zoals ideal en PayPal wat een veilig shop gevoel geeft.

Pluspunten

Ik ga altijd naar de winkel toe. Men neemt de tijd voor je om een goed advies te geven en ze leggen ook de voor en nadelen uit van eventuele aankopen die je wil doen. Ik heb er lenzen gekocht en een statief.

Pluspunten

Ik ben met alle aandacht geïnformeerd en geholpen over de verstandigste keuze bij het filmen met weinig licht. Uiteindelijk is het een combinatie geworden van een camera aanschaffen en de lens erbij huren. Dit was uiteindelijk ook zeker de beste oplossing!

Pluspunten

Goed geholpen, ook met het gewoon kopen van een nieuwe accu voor mijn camera. In het verleden had ik nog wel eens het idee dat men voornamelijk aandacht en tijd uittrok voor mensen die duurdere aankopen kwamen doen. Daarom ben ik ook een paar jaar niet bij de Kamera Express geweest. Na de zeer positieve ervaring van gisteren zal ik zeker stoppen met het vertellen over de negatieve ervaringen en Kamera Express weer aanbevelen.

Pluspunten

Ondanks dat de camera niet op voorraad was is de service heel goed verlopen. Op mijn mails werd direct geantwoord en toen de camera op voorraad was werd hij ook direct geleverd.

Pluspunten

Snelle beantwoording op email vragen, keurige en snelle verzending.

nvt

Pluspunten

- gemotiveerd personeel - soepele aanpassing bij koopwensen - ruim aanbod producten in winkel

Pluspunten

Eerlijk gezegd komen we al jaren voor fotospullen naar de "Kamara Express". We maken er dan een paar dagen hotel van en gaan met onze vragen naar Kamera Express. Het is wat omslachtig maar wel erg leuk en we komen thuis met datgene wat we hebben moeten ( en de plaatselijke horeca vaart er ook wel bij en wij hebben een leuke tijd.

eigenlijk best wel goed

Pluspunten

Kennis, geduld en vakkundigheid. Goede uitleg van diverse apparatuur. Dit terwijl je toch wel erg veel soorten en mogelijkheden hebt. Top!

nog geen gevonden.

Pluspunten

Uitstekende vakkundige adviezen en zeer vriendelijke behandeling. Goed om terug te komen.

geen verbetertips.

Pluspunten

Duidelijke website Veel keus Goed advies Goede betaalmogelijkheden Snelle service

Op zaterdagen erg druk in de winkels.

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige medewerkers Zo nodig een goed advies Bedrijf goed te bereiken (telefoon,mail) en snel een reactie Zeer groot assortiment Afhalen en reserveren is ook mogelijk.

Pluspunten

Goed en behulpzaam advies. Erg goede chatfunctie op de website. Snel en goed antwoord op vragen. Heeft me enorm geholpen bij het maken van mijn keuze. Snelle levering.

Pluspunten

goede service, mede werkers hebben kennis van zaken, geduld bij het kiezen van camera. Betrouwbare en snelle service: proberen je niet de duurste camera te verkopen maar de camera die bij je past.

Soms net iets duurder dan ergens anders.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ