Pluspunten

Perfect advies, goede levering, Top

geen

Pluspunten

Door Foka zeer goed geinformeerd over een dunne en veelzijdige compactcamera met o.m. 10 x optische zoom. Bij moeder/zusterbedfrijf Kamera Express in Capelle a.d IJssel de compactcamera DMC TZ100 aangeschaft. Zeer efficient geholpen. Het fijne is dat alles uit de doeken wordt gedaan. Met een fijn gevoel weer huiswaarts gegaan. Vrij en ruim parkeren is ook het vermelden waard

Pluspunten

Zeer goede hulp en voorlichting, perfecte service bij een grote brede voorraad en dat ook nog tegen concurrerende prijzen. Met name de "grootste" speciaalzaak waarbij ik met "grootste" het zowel letterlijk en figuurlijk bedoeld.

Zou geen verbeterpunten weten te verzinnen.niets

Pluspunten

Goede service Goed assortiment

Pluspunten

Snel Correct

Pluspunten

Snel en zeer vakkundig geholpen. Ik kom er graag terug en kan anderen deze zaak zeer aanbevelen.

Pluspunten

Uitstekende productvoorlichting!

Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Ik werd heel goed en vriendelijk geholpen en er werd niet geprobeerd om een dure camera "aan te smeren". Er werd goed geluisterd naar de wensen die ik had.

Pluspunten

Goede levering overzichtelijke site

Pluspunten

Hele goede service, aardig personeel en duidelijke adviezen !

Pluspunten

Prima winkel met behulpzame medewerkers, zowel online als in de winkel.

Pluspunten

Goede service. Via chat systeem meteen antwoorden op vragen die ik had over camera's en lenzen. Goede adviezen en links naar handige sites gekregen. Tevens ging bestellen van camera makkelijk. Had hem inderdaad de volgende dag netjes in huis.

- geen

Pluspunten

Webshop met fysieke winkels. Deskundige online chat. Erg goede en persoonlijke service in de winkel. Ruim assortiment. Prima prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

Ruime verzendmogelijkheden. Levering ook mogelijk op de maandag. Uitgebreide informatie voorziening. Kwaliteit/prijs.

Mogelijkheid bieden de afbeeldingen 'klikbaar' te maken waardoor ze makkelijker te vergroten zijn.

Pluspunten

Snelheid, vakkundigheid, snelle levering

Pluspunten

Dat dit nog bestaat SUPER winkel Kwaliteit klantgerichtheid.

Pluspunten

Top service, enorm klantvriendelijk, professioneel en heel veel vakkennis aanwezig.

Pluspunten

Ik ben al enkele jaren een vaste klant bij Kamera-Express en ik kan het een ieder aanbevelen. Je kunt hier voor al je vragen terecht en ze voorzien je van een deskundig advies.

Pluspunten

Erg positief gevoel over gehouden aan ons bezoek aan Kamera Express Arnhem Kronenburgsingel. Je krijgt een goed advies van de expert, waarbij heel goed geluisterd en gekeken wordt naar je wensen (zonder aan te sturen op een duurder model met functies die je toch niet gaat gebruiken).

Pluspunten

In filiaal Eindhoven Panasonic Lumix DMC TZ70 gekgocht op 14-02017 en heel goed geholpen door verkoper Norbert Kersten. Erg klantvriendelijk en weet heel veel van alle SP'ers van hun compact camera's. Mijn advies ga ernaar toe, je wordt goed en eerlijk geadviseerd en er wordt alle tijd voor je gekomen. Complimenten hoor!

Kan ze niet benoemen.

Pluspunten

Goede service: snelle en correcte afhandeling van een klacht.

Pluspunten

Kundig personeel, er wordt alle tijd voor je genomen,

Actieprijzen op de site waren soms duurder dan indivuele artikelen los bij elkaar uit te zoeken.

Pluspunten

Goede service. Duidelijke uitleg bij producten.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ