Pluspunten

Vriendelijke service, Goed aanbod!

Soms iets te weinig aandacht.

Pluspunten

We zijn erg zorgvuldig geholpen bij de aankoop van de nieuwe NikonA900.

Pluspunten

Ik heb de Lowepro Protactic 450 aw na uitgebreid onderzoek aangeschaft bij Kamera-expresss.nl Eerst ook in Capelle aan den IJssel bij Kamera-Expresss wezen kijken én voelen. Er werd mij vriendelijk een kopje koffie aangeboden en ik werd verder met rust gelaten. Heerlijk. Vanavond direct al mijn Canon materialen erin opgeborgen. We kunnen aan de slag. De posities in de rugzak zullen nog wel een paar keer wijzigen. Er zijn zoveel mogelijkheden! Ik het er zin in!

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Veel voorraad, ook tweedehands Complete service

Mag wat gezelliger

Pluspunten

Het product dat ik besteld had was gelijk de volgende dag in huis, zoals op de site beloofd was. Toen ik nog een vraag had werd ik snel en duidelijk geholpen via de chat op de site.

Ik vind de site niet altijd even overzichtelijk

Pluspunten

Snelle levering, veel keus, goede produkten, goede omschrijving

Franse handleiding bij geleverd

Pluspunten

Snelle service en goede communicatie bij het kopen van mijn camera. Heb het via bol.com besteld, maar kreeg direct informatie van Kamera-express.

Pluspunten

Deskundigheid, ruime aanbod occasions, prijsstelling, advisering

Pluspunten

Goede voorlichting, goed geprijsd. Uitgebreid assortiment.

Pluspunten

Naast online ook stenen winkel Goed bereikbaar Prima deskundige service

Pluspunten

Hebben veel kennis in huis. Helpen je vriendelijk en nemen de tijd voor je. Heel prettig, vooral als je een aankoop doet die veel geld kost. Je loopt met een goed gevoel de winkel uit.

Pluspunten

de kennis die de medewerkers hebben, vind ik belangrijk.Maar ook de inrichting en het aanbod van de winkel ervaar ik als positief....toppy!!!.......En straks in het nieuwe onderkomen...maakt het gebruik van het golfkarretje(echt waar!)straks overbodig...daar kun je bij diverse experience stands de camera uitproberen..ik ga hier waarschijnlijk mijn Hasselblad xd-1 kopen

ik zou niet weten wat.........

Pluspunten

Snelle levering . Want heb een Canon Eos 5d besteld , en had het met spoed nodig . En dat was binnen 15 uur geleverd

Misschien iets aan de telefonische dienst doen meerder malen gebeld maar de medewerken hing steeds op doordat hij mij niet hoorde , lag niet aan mijn. Verbinding

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen, informatieve website met veel vergelijkmogelijkheden

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. Goed advies voor mij persoonlijk gekregen en niet alleen maar uit op zo'n hoog mogelijke winst te maken. Ben super blij met mijn camera en dat is precies wat ik wilde.

Als het druk is is de wachttijd behoorlijk lang. Misschien kan dat vlotter, maar dat moet dan niet ten koste gaan van de aandacht die nu gegeven wordt.

Pluspunten

artikel onlune besteld wat allen in nde fysieke winkels voorrading was. De bestelling werd toch volgende dag al uitgevoerd door het onttrekken van het artikel van de voorraad uit een winkel. Door zeeer snel, mooi en stevig verpak een dag later al in huis, super!

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, Deskundige medewerkers. Grote voorraad, dus direct in huis

Pluspunten

Dit was ons eerste bezoek aan Kamera Express. We werden zeer vriendelijk en uiterst professioneel te woord gestaan. We hebben goede uitleg gekregen over de camera die we kochten.

Hebben we niet.

Pluspunten

Bij Kamera Express Zwolle makkelijk en gratis parkeren. Duidelijke en overzichtelijke website. In de winkel veel tijd voor uitleg en productvergelijking. Laagste prijsgarantie wordt ook waargemaakt toen bleek dat een product (Canon telelens 55-250) elders goedkoper werd aangeboden. Ruime productkeuzemogelijkheden; wat niet voorradig is wordt nagezonden. Vriendelijk personeel. Kortom prima service.

Een product heb ik op vrijdag om 15.00 uur besteld; dit had zaterdag thuis bezorgd moeten worden. Dat werd helaas dinsdag! Dat kan beter.

Pluspunten

Snel en vakkundig! Ik werd prima geholpen en werd ook goed geadviseerd.

Iets meer uitstallen in de winkel...

Pluspunten

vlot geholpen verstand van camera's.

de camera's zijn online te bekijken , niet gelijk zichtbaar in de winkel. Het personeel wil wel alles laten zien. over een paar maanden kunnen de producten wel uitgestald worden is mij verteld.

Pluspunten

correct vakmanschap scherpe prijs

Pluspunten

Deskundig en geschoold personeel. Ruime keuze. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Zowel voor beginnende als gevorderde fotograaf. Dichtbij parkeer gelegenheid. Winkel met voldoende balie's en genoeg verkopers. Uitstekende service. Ruim op voorraad. Op website nog een vraag gesteld via de Chatbox snel antwoord op mijn vraag.

Ik was in de Superstore in Capelle a/d IJssel dus het verbeterpunt betreft dit filiaal. Het volgnummer apparaat dichter en duidelijker bij de ingang zetten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Website ziet er goed uit.

Website klopt niet altijd met de producten in voorraad.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ