Pluspunten

Super snelle en goede service van onze Drone! We konden hem per direct ophalen en kregen ook nog de juiste uitleg! Namens ons TOP!

Voor ons waren er geen verbeterpunten!

Pluspunten

In de vestiging in Capelle a/d IJssel heb ik een gebruikte Fuji X-T1 camerabody met Fuji 35mm f1.4 lens gekocht. Het advies om te komen tot deze aanschaf was zeer nuttig. Erik nam echt de tijd om alle functies uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Zeer prettige winkel welke ik zeker aan zal raden aan een ieder die foto apparatuur wil gaan aanschaffen.

Tip: ga zo door :-)

Pluspunten

snelle en correcte levering van het bestelde artikel, zondagmiddag via website besteld en betaald met Ideal en al op maandaochtend om 11:30 uur met post.NL in huis.

niks verbeteren, ga zo door ..........

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed geholpen en te woord gestaan

Pluspunten

Wat de koe is voor de bolle is Kamera Express voor Zwolle.

Pluspunten

Was supersnel geleverd

De chat gaf na 45 minuten wachten nog steeds geen antwoord. Op de site staat voor 10,- vandaag nog thuisbezorgd, dat werkte ook niet.

Pluspunten

Afgelopen zaterdag een Sigma 150 – 600 contemporary lens (plus UV Filter) en Rollei C6i statief gekocht bij de KameraExpress in Capelle aan den IJssel. Mijn ervaringen met de KameraExpress zijn heel erg goed en dit heeft met een aantal dingen te maken. De winkel ziet er zeer netjes en opgeruimd uit en er is altijd genoeg personeel in de winkel aanwezig om de mensen te helpen. Ook is het personeel zeer goed op de hoogte van hun eigen producten en ze zijn zeer kundig en technisch onderlegt. Tevens is het zo dat de winkel goed te bereiken is en je kan er altijd goed parkeren. Ook wil ik nog zeggen dat de online support via Live Chat echt super is. Alvorens ik deze producten heb aangeschaft in de winkel heb ik al veel informatie verkregen via deze Live Chat mogelijkheid. Al met al een superwinkel welke ik aan iedereen kan aanbevelen zowel voor de professionele fotograaf als de hobbyist.

geen

Pluspunten

Personeel heeft veel kennis over hun producten. Zeer vriendelijk geholpen en de webshop is ook top en duidelijk. Zeer groot arsortiment en een ruim aanbod helemaal top!

Pluspunten

Nikon D5500 + Tamron 16-300mm gekocht. Hele goede service bij de winkel in Den Haag. Men nam de tijd om alles goed uit te leggen.

Pluspunten

Snelle levering en een goede nazorg bij openstaande vragen over het product.

Pluspunten

Bij Kamera Express kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Ik had veel reviews gekeken en gelezen, maar ik was nog niet heel bekend met spiegelreflexcamera's. Bij de winkel werd ik erg vriendelijk geholpen door het personeel, en namen ze de tijd om mij de specificaties van verschillende camera's uit te leggen. Uiteindelijk heb ik een model gekozen, en kwam ik terug met een fijne winkel ervaring.

Pluspunten

Zeer goed geholpen, klantvriendelijk en hebben de tijd voor je! Met eerlijk en goed advies!

Pluspunten

Altijd supergoede service. Eerlijke mening van verkopers en de koffie staat altijd klaar. Ik kom er graag.

Pluspunten

- klantvriendelijk personeel - goede hulp - duidelijke uitleg - antwoorden op vragen waar je iets mee kunt En ga zo maar door en door en door en door!

Heb ik eigenlijk niet...

Pluspunten

Ik heb altijd een goede, snelle en nette service gehad bij Kamera-express. Erg positief. Als je met vragen komt helpen ze je ook graag!

Pluspunten

Deskundig advies, namen ruim de tijd. Blij dat er nog fysieke winkels bestaan om het product echt te voelen.

Pluspunten

Zeer goed en uitgebreid geholpen door Kamera Express in Den Haag. Heel blij met de aanschaf van mijn nieuwe camera de Sony Cybershot. De heer Groendaal nam uitgebreid de tijd om onze wensen uiteen te zetten. Super!!

Pluspunten

Ik ben in Amsterdam geholpen door Ruben. Hij heeft ontzettend goed meegedacht waardoor ik binnen 3 kwartier buiten stond met een complete camera (canon eos 700d). Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

Zeer goede vakkundige mensen in de winkel in Rotterdam. Nemen ook echt de tijd voor je! Ik heb daar alle studio benodigdheden en camera/lenzen gekocht. Zowel in de winkel als website shop.

Beter bereikbaar zijn via telefoon of chat op de website.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, ruime keuze en mooie aanbiedingen. Prima bedrijf, niets op aan te merken.

Pluspunten

geeft goed informatie zodat jij het juiste koopt wat bij jij pasten en dat jij te vrede bent. want een te vrede klant staat bij dit bedrijf voor op.

Pluspunten

Goede service. Snel en vakkundig geholpen. Het product was niet in voorraad in de winkel maar werd de volgende dag afgeleverd door de postbode.

De site kan wat beter.

Pluspunten

Goede en duidelijke advisering in de winkels (ik was in Den Haag en Eindhoven). Vlotte bezorgservice via internetwinkel. Leuke extra's (zoals de mogelijkheid om de garantie te verlengen).

Bij internetbestellingen valt het te overwegen om de mogelijkheid te bieden om bij het bestellen de goederen ook direct op een Post-NL punt te laten afleveren. Voor mensen die overdag niet thuis zijn levert dat wat tijdwinst op.

Pluspunten

Vakmanschap en dus deskundige voorlichting bij het kiezen van een product. Groot assortiment Lage prijzen Lange garantie Ruime openingstijden

Winkel in Rotterdam is wel heel erg praktisch. Producten worden niet fraai tentoongesteld

Pluspunten

Ter zake kundig personeel met humor.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ