Pluspunten
Hele kundige en behulpzame mensen trof ik aan in het filiaal in Utrecht. Ik kwam er om de Nikon spiegelreflex camera D7200 te kopen met een 17-140 objectief. Het is een mooie winkel waar je voor veel diverse zaken op foto en filmgebied zeker zal slagen. De extra accu die ik voor de battery-grip wilde was niet op voorraad. Die hebben ze meteen besteld en had ik de volgende werkdag al binnen,Super! Kamera Express is een echte aanrader!!
Pluspunten
We hebben bij deze winkel een camera met telelens en een aantal accessoires gekocht. De prijs van deze producten was gelijk aan die van andere internetwinkels maar waar de winkel zich in onderscheidt is de service. De verkoper, Kevin, nam alle tijd om ons uitleg en deskundig advies te geven zonder ook maar een moment aan te dringen wat we zouden moeten kopen. Hij heeft zelfs de beschermfolie op het beeldscherm aangebracht en nam daar zeer ruim de tijd voor om er zeker van te zijn dat er geen luchtblaasjes onder het folie zouden komen. Nadat we hadden afgerekend kregen we een bon mee waarmee we de parkeergarage konden betalen
VerbeterpuntenDe locatie is per auto niet zo makkelijk te bereiken, de parkeerkosten worden echter vergoed.
Pluspunten
Veel op voorraad, transparant in prijs en informatie.
Pluspunten
Geen overbodige informatie, eerlijk advies, vriendelijk en meedenkend. Snel en accuraat geholpen precies zoals ik het altijd graag wil.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ik heb eens iets besteld wat ik snel nodig had omdat ik de volgende dag ging foto's maken, en op een laat tijdstip moet je vaak nog een dag wachten voordat je het in huis heb. Kamera express is goedkoop. .
VerbeterpuntenDe website oogt rommelig maar is wel makkelijk in gebruik
Pluspunten
super service, nemen alle tijd voor je, bevelen een andere winkel aan als hun niet hebben wat perfect bij jou past. lage prijs. Je krijgt het product dat bij je past, niet wat het duurste is en dat is heel fijn. Laatst 1,5h advies gehad voor de juiste apparatuur en de vorige keer zelfs leen materiaal mee gekregen omdat het product bij de leveranciers niet op voorraad was. Op dit manier kon ik toch direct starten!
VerbeterpuntenDe online servicedesk, die moet net zo goed zijn als in de winkel. De online service desk is waardeloos. Na 1 week zit ik nog steeds op antwoord te wachten in de chat.
Pluspunten
Zeer snelle service en goeie tips
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Naar aanleiding van heldere adviezen van een medewerker van Kamera Express in Den Haag besloten tot aankoop van de Nikon startersset d 3300 met kit lenzen 18-55 vr en 55-300vr . Inlevingsvermogen van de medewerker voor mijn dilemma's kwam hier duidelijk naar voren, waarvoor mijn dank. ( Ik werk nu nog met een digitale point and shoot camera) Enkele dagen later, na het verwerken van de info, overgegaan tot de aanschaf. Mijn eerste ervaringen met deze set zijn goed ,wellicht een opstap voor het “registreren naar fotograferen”, Opmerkelijk vond ik dat de voor en nadelen van de aankoop van een drsl camera, uitdrukkelijk ter sprake werden gebracht door de Kamera Express medewerker, zonder” verkoop” druk uit te oefenen.
Pluspunten
Snelle levering, goeie service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed deskundig geholpen. Denken altijd met je mee. Fujifilm lens 56 mm 1.2 gekocht; een lens waarmee je een schitterende onscherpte in je foto's krijgt. Een portretlens die zijn geld waard is.
Pluspunten
Je wordt in de winkel goed geholpen en geadviseerd
Pluspunten
Goede service Hulp bij vragen/problemen Goed advies Groot assortiment
Pluspunten
Toen ik er voor het eerst kwam had ik een camera in mijn hoofd, maar bij Kamera Express zeiden ze dat ik beter een andere kon nemen. Daar heb ik thuis wat research naar gedaan en ben toen inderdaad tot de conclusie gekomen dat die camera een betere was. Toen ben ik weer naar Kamera Express gegaan, en hielp dezelfde persoon mij. Ik werd enorm goed en heel persoonlijk geholpen en ze leken er daar alles van de camera in kwestie te weten. Ze vertelden met over bepaalde garantie en over Cashback en ze zeiden me dat ik altijd langs zou kunnen komen als ik zou willen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heel ruim aanbod en ter zake kundige en vriendelijke medewerkers die goed adviseren
Pluspunten
Super positieve bedrijfsleider en personeel,hulpvaardig,vakkundig en vriendelijk
Pluspunten
Service advies keuze mogelijkheden Reageren op vragen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijne winkel. Bestellingen snel geleverd en bij vragen staan ze ook snel voor je klaar! Ik ben goed geholpen.
Pluspunten
Ik heb in eerste instantie voor Kamera Express gekozen omdat ze de camera aanboden voor een heel scherpe prijs. Zeker zo belangrijk was dat ze een winkel in de buurt hebben zodat ik daar het toestel en objectief even in natura kon zien en vragen kon stellen over mijn laatste twijfel punten en de op dit moment lopende Canon acties.
Pluspunten
Zeer deskundig advies, verstand van zaken, vriendelijk geholpen, ruilen geen bezwaar,
Pluspunten
Ik heb hier mijn nieuwe spiegelreflexcamera gekocht. Ik twijfelde over 2 types, maar kreeg deskundig advies over de verschillen en mogelijkheden. Ik ben erg tevreden.
Pluspunten
Als je 15 jaar bent en je wil een hele mooie lens kopen van je zuur gespaarde centen wil je graag goed en overtuigend advies en een portie geduld van een medewerker is heel erg fijn. Ik ben al bij meerdere winkels geweest voor advies maar bij kamers express gaf de betrokkenheid en de enorme voorraad aan keuze mogelijkheden de doorslag
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Mooie aanbiedingen, uitgebreidt assortiment. Klantvriendelijke internet-site. Supersnelle levering.
VerbeterpuntenGeen alles is perfect.
Pluspunten
Veel artikelen, zowel nieuwe als gebruikte artikelen voorradig. Personeel heeft veel kennis van de artikelen en kan je goed adviseren.
VerbeterpuntenHet kan er erg druk zijn, waardoor je soms even moet wachten voor je geholpen wordt.
Pluspunten
Ik heb al diverse malen online foto-artikelen besteld bij Kamera Express of bij de winkel in Zwolle gekocht. Alle keren erg tevreden! Hele vriendelijke en competente service, ruim assortiment en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook de Early Bird sensor cleaning is een aanrader: goedkoop, deskundig en heel snel klaar!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijzen en goede service. Erg fijn dat wanneer je mailt of chat dat je heel snel en zeer uitgebreid geholpen wordt. De site werkt handig en leuke aanbiedingen.
VerbeterpuntenWel heel vaak aanbiedingen, dat is in principe goed maar overkill aan mailtjes is soms minder en sla ik sneller over. Dus goede aanbiedingen ja graag maar niet zo vaak een mailtje over alles en nog wat.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.