Pluspunten

Goede serves, vriendelijk deskundige personeel. Het was geen enkel probleem om verschillende camera's te proberen.

Niet van toepassing. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

Al eerder heb ik een foto camera bij jullie gekocht. Toen verliep alles erg goed; de werknemers waren onwijs klantvriendelijk en behulpzaam. Ik kon zien dat zij mij met plezier hielpen. Ze wisten veel van de producten af, zodat ik op al mijn vragen antwoord had. Ik kreeg in de winkel verschillende modellen van camera's te zien. Ik vond uiteindelijk het merk Panasonic het best. De medewerker kwam met verschillende types aan en informeerde mij hierover. Toen ik de Panasonic GX80 zag, wist ik dat dat de camera zou zijn die ik zou kiezen. Het modeltype zag er namelijk een beetje vintage uit maar nog wel heel simpel te bedienen. Dit vond ik onwijs tof. Ik werd na een uur in de winkel rond te hebben gelopen nog steeds zoals alvorens geholpen. De werknemers waren namelijk erg klantvriendelijk en geduldig. Ze wisten veel over hun producten en dat was erg fijn. Ik ben uitstekend goed geholpen en zou zeker terugkomen naar jullie winkel. Bedankt voor jullie geweldige service! Positieve punten: - klantvriendelijkheid - geduldig - goede service - werknemers hebben veel kennis over hun producten

Pluspunten

Als je in de winkel komt krijg je altijd de aandacht om uit te zoeken of je het goede product koopt of dat er toch iets anders misschien wel beter bij je past. Dit voorkomt miskopen. Ook online, informatie inwinnen via de chat, kopen, levering .... het is allemaal super geregeld. Kundig en super leuk personeel (zowel in de winkel als online) en een groot assortiment ...

....

Pluspunten

Na aankoop van een lampenset, bleek de tas beschadigd. Ondanks dat de leverancier wat moeilijk deed heeft de klantenservice alles snel geregeld en kreeg ik een nieuwe, zelfs betere tas.

Pluspunten

Goed advies Verkopers met goede kennis van producten en weten waar ze over praten.

Misschien geschiktheid van de objectieven voor de bodies erbij zetten

Pluspunten

Duidelijke uitleg. Winkels bij mij in de buurt.

Pluspunten

Vriendelijk Proefessioneel Goede prijzen

Pluspunten

Klantvriendelijk en gespecialiseerd personeel

Pluspunten

goede uitleg, geduldig, positief, grote voorraad

Pluspunten

Je wordt hier keurig behandeld en perfect geholpen bij een aankoop. De deskundigheid is groot. Ik kocht een Nikon D5300 en ging na een paar dagen terug met een 'mankement'. Het was maar een knopje wat ik zelf uit had kunnen zetten. Een beetje een domme zet dus... Toch bleef de verkoper respectvol en serieus naar mij toe; dat gaf mij een fijn gevoel! De D5300 bevalt ook erg goed. Gemakkelijk in gebruik, zelfs voor mij, een beginner!

Pluspunten

vanwege mijn nieuwe (tweedehands) camera ben ik langs gegaan voor wat informatie over rolletjes. de medewerker nam volledig de tijd om alle soorten uit te leggen. hierbij kreeg ik voorbeelden van uiteindelijke foto's te zien en werd ook nog ingegaan op de manieren van ontwikkeling. ik kreeg van een andere medewerker die even werd betrokken ivm een vraag over mijn camera nog de tip over een betere lens voor bijna geen geld. (ook direct gekocht) al met al was ik een zeer blij mens toen ik de deur uir liep met verschillende rolletjes, batterijtjes en een lens!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd duidelijk te woord gestaan, daarbij heb ik ook zeer goede adviezen gekregen. Het personeel was zeer gastvrij.

Pluspunten

Na vele reviews en sites te bezoeken over het bestellen van een camera, kwam ik elke keer uit op camera-express als goedkoopste. Na eenmaal de camera besteld te hebben duurde het minder dan een dag voordat ik de camera binnen had. Hoe de garantie service is, weet ik gelukkig nog niet. Maar ik verwacht dat ze daar geen steken laten vallen. Een groot voordeel is wel dat je altijd nog terecht kunt in een fysieke winkel zo dat niet alles via de post hoeft. Al met al een tevreden klant over een winkel met goede prijzen en snelle service.

Pluspunten

Snelle service, makkelijk te bestellen, goede website, kwaliteitsproducten

Pluspunten

Service en klantvriendelijkheid

Winkel oogde rommelig

Pluspunten

Top geholpen. Klant gericht en niet opdringerig met goede product kennis en ondersteuning om een overwogen aanschaf te doen.

Pluspunten

Nikon D5500 gekocht in de winkel in Den Haag: prima service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service via mail en via telefoon. Klantvriendelijk en zeer vakkundig personeel in de winkel zelf! 100 keer beter dan bijv. Een mediamarkt door het personeel dat precies weet waar je naar zoekt door hun passie voor fotografie en film, en ook nog eens de goedkoopste

Pluspunten

Service, kennis, voorraad, prijs

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

we zijn goed geinformeerd welke camera voor mijn dochter het meest geschikt was

Pluspunten

Goede service en productkennis in de winkel gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We werden goed geholpen, nemen de tijd voor je ook als het druk is.

Pluspunten

Eerste maal dat ik online elektronica bestelde: zeer vlotte afhandeling; komt afspraken na, heel snelle bezorging van het bestelde!

Geen, op dit moment!

Pluspunten

Het bestelde item werd zoals beloofd de volgende dag bezorgd ondanks de drukke periode, het was erg zorgvuldig ingepakt

Pluspunten

Deskundige mensen, fijne winkel. Goed geholpen en erg blij met de nieuwe camera.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ