Pluspunten

Prima geholpen door de medewerker van Kamera Express Breda. Eerst op de website de mogelijkheden en wensen nagegaan en daarna in de winkel de uiteindelijke keuze gemaakt. De Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM geeft een beduidend scherper beeld dan mijn standaard zoomlens. Zeker een aanrader voor elke fotograaf.

geen

Pluspunten

Prima advies, veel keus, makkelijk bereikbaar, gratis parkeren

Pluspunten

Zeer positief over de snelle en accurate aflevering van mijn bestelling. Wat er beloofd is wordt ook uitgevoerd.

Telefonisch contact is veelal van lange duur.

Pluspunten

Heel tevreden over kamera express Veel personeel en goed voorgelicht en een groot assortiment wij zijn erg tevreden met onze aankoop en gaan zeker nog een keer terug

Pluspunten

prettige advisering en bediening, ruime keuze in ruime winkel

ga vooral zo verder

Pluspunten

Inmiddels een trouwe klant van Kamera Express! Donderdag om half tien besteld en vrijdagmiddag, zoals gebruikelijk, de volgende dag al in huis! Goed en stevig verpakt. Gewoon top! Van de service bij één van de filialen heb ik ook al een keer gebruik gemaakt waarbij de sensor van de camera gratis en naar volle tevredenheid werd gereinigd. Wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten

De prijzen zijn super! Ik koop het liefst mijn producten in de winkel omdat ik graag de producten wil inspecteren alvorens ik het koop. De verkoper nam uitgebreid de tijd om mij te helpen en dat was een erg prettige ervaring. De website voorraad klopte precies met de website. 1 product lag niet op voorraad in de winkel zoals vermeld op de website, dit product werde kostenloos de volgende dag netjes verstuurd. Het ontvangen product was prima verpakt.

Iets meer kennis van de producten om een beter advies te geven. Ik ben zelf beter op de hoogte van de prestaties van bepaalde lenzen dan de verkoper in dit geval. Ik weet precies wat ik wil hebben, dus in mijn geval was het niet erg.

Pluspunten

Altijd helemaal goed. Aanbod is erg uitgebreid. Prijs nog goedkoper dan in de folder. Voor 23u59 besteld en de volgende dag in huis.

misschien het aanbod nog wat uitbreiden met budget opties op accessoires en belichting gebied

Pluspunten

Goed geholpen.

Mogelijk om de camera te testen is er niet.

Pluspunten

hele fijne winkel met uistekende service

Pluspunten

Goede en snelle service.

Pluspunten

Goede informatie gegeven over de aankoop van mijn product (in mijn geval een A6500 + Sigma lens 1.8 18-35). Snelle levering van producten die niet in de winkel zelf op voorraad was.

Producten die in een andere winkel liggen en niet in de centrale webwinkel, hebben een dag extra levertijd. Zou mooi zijn als van daaruit geleverd zou kunnen worden.

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk en kennis van zaken.

geen

Pluspunten

Zeer prettig en professioneel geholpen in vestiging Capelle

Pluspunten

Erg goed geholpen en goede tips gehad!

Pluspunten

- Groot assortiment - Deskundig personeel - Goed advies - Neemt tijd voor klanten

- geen etalages - geen, voor de consument, bereikbare demo modellen

Pluspunten

Zeer deskundig, goede adviezen en service. Uitgebreide maar duidelijke en gemakkelijke website.

Pluspunten

Goede duidelijke uitleg met vriendelijk personeel

geen

Pluspunten

Snelle service Duidelijk advies Aansluiten bij behoefte klant

Pluspunten

-Goed advies -Vriendelijk -Snelle reactie

Pluspunten

top service bij Kamera express in Amsterdam. Goede adviezen en geen gehaast.

Pluspunten

Deskundige hulp Zeer vriendelijk personeel Prima advies Leuke aanbiedingen

Weinig parkeergelegenheid bij de winkel(Den Haag)

Pluspunten

Kennis van zaken, snelle levering.

Pluspunten

Ik wordt altijd snel en vriendelijk geholpen bij Kamera Express. Zowel in de winkel als online. Het assortiment is groot en ze hebben veel in voorraad bij de winkel. Ik ben telkens goed geholpen, waarbij eerlijkheid voorop stond en niet de verkoop. De verkopers hadden duidelijk veel kennis in huis. Ik miste een dergelijke winkel hier in de buurt en ik kom dus regelmatig terug.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ