Pluspunten

Ondanks de drukte toch heel snel aan de beurt en heel goed geholpen. De camera waar ik voor kwam was uitverkocht maar kreeg een duurdere voor de aanbiedingsprijs. Toppie! En...gezellig: oliebollen, appelflappen + koffie voor klanten.

Geen. Ik kwam voor de 1e keer maar alles ging supergoed.

Pluspunten

Super snelle levering, zeer uitgebreide keuze, gebruiksvriendelijke site en top producten

Beschrijving van de technische specificaties voor bv ringflitsers

Pluspunten

Vandaag een spiegelreflex van Canon besteld bij Kamera Express. Bestelling 's ochtends geplaatst en 's avonds al in huis! Super snelle levering, goede kwaliteit en dat voor een goede prijs! Ik ben tevreden!

Pluspunten

Erg goed geholpen door een deskundige medewerker. Straight to the point en geen verkooppraat, gewoon een goed en degelijk advies gekregen met als resultaat een prachtige camera.

Pluspunten

een echte fotowinkel met enthousiaste medewerkers. Onze man schakelde uitstekend tussen kennersvragen en lekenvragen.

Pluspunten

"Informatie is niet het probleem van een klant; de juiste keuze maken wel" hoorde ik eens van een retail deskundige. Dus na eindeloze speurtochten op internet naar de juiste systeemcamera toch naar Den Haag getogen om me goed te laten adviseren. Je ziet immers door de camera's het plaatje niet meer. "Ik orienteer me op een systeemcamera", begon ik voorzichtig. De vraag van de adviseur was meer dan raak: "Waar gaat u hem voor gebruiken?" Kijk, dat vragen ze op internet niet. Er volgde een aangenaam gesprek waarbij verschillende alternatieven de revue passeerden. De verkoopadviseur, laten we hem Remon noemen, bleek zelf fotograaf en kon vanuit de praktijk alle do's en don'ts van systeemcamera's vertellen, maar wees er ook op hoe ik mijn huidige camera (Nikon) anders zou kunnen gebruiken voor de reportages die ik maak. In goed overleg kwamen we tot de Sony A6000 en omdat het zowat de laatste dag van het jaar was konden er ook nog wat praktische dingen bij, zoals beschermende UV filter en een extra accu. De gratis tas was ook erg welkom. Kortom, R**** is een kanjer en ik ben blij met mijn bijzonder geslaagde actie.

Pluspunten

Het personeel neemt de tijd voor de klanten en weet veel van de producten af. Ik was op zoek naar een camera waarmee we onze kleine goed mee kunnen vastleggen. Er is uitleg gegeven over de verschillende lenzen en de diverse mogelijkheden in het menu. In de winkel diverse foto's mogen maken om te kijken of de camera aan de wensen voldoet.

Pluspunten

Goed winkelen in CAPELLE. 't is even wachten, maar dan wel alle tijd voor de klant. Ik wilde alleen info over een camera. Die werd dus gehaald en uitgepakt ! Daarmee wist ik genoeg en kocht deze camera. Goede service dus en prettig zaken doen. p.s. Tijdens het wachten: koffie en oliebol !

Meer ruimte om wat rond te kijken, maar dat is op komst, hoorde ik.

Pluspunten

Een goede telefonisch advies gekregen. De verkoper begreep mij meteen en wist precies wat ik nodig hadden.

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede kennis uitstekende uitleg veel geduld

wachttijd, maar het was druk

Pluspunten

Goed advies laagste prijs garantie geode service

Pluspunten

Eerlijk advies over de voor- en nadelen van een bepaalde camera/objectief keuze. De medewerkers hebben veel verstand van de apparatuur die zij verkopen, daardoor een goede camera met objectieven aangeschaft. De eerste foto's zijn volledig naar verwachting.

Pluspunten

Snelle en professioneel geholpen door de medewerkers. Kennis van zaken en veel producten op voorraad!

Pluspunten

scherp geprijsd en ruim assortiment goed advies meerdere fysieke winkels We zijn erg vriendelijk geholpen in Zwolle met de aankoop van een camera

Pluspunten

Goede service. Ze nemen de tijd voor je.

Pluspunten

- Deskundig personeel - Klantvriendelijk - Uitgebreid assortiment - Speciaalzaak

Pluspunten

Ik vind ''Kamera Express'' een fijne winkel om iets te kopen. Buiten het feit dat ze uitstekende kwaliteit producten verkopen, krijg je ook goed en eerlijk advies. Ze zijn klantvriendelijk (zoals uiteraard hoort) en geven je leuke feitjes.

Pluspunten

Ruime winkel met veel parkeergelegenheid. Vakkundig personeel en concurrerende prijzen. Echt een winkel waar ik met plezier naar toe ga en waar ik met even veel plezier iemand naar toe stuur. Norbert en collega`s, bedankt voor de fijne samenwerking in 2016.

Gewoon zo door gaan in het nieuwe jaar!!!

Pluspunten

Vriendelijk personeel die goede tips kunnen geven. Goed advies gehad voor hoe te gebruiken. Volgens mij ook de beste deal gekregen met gratis accessoires.

De winkel in Den Haag ligt niet in het centrum

Pluspunten

Door online al te kunnen zien wat voor producten in de winkel aanwezig zijn geen reistijd verloren. Professionele en enthousiaste voorlichting met uitgebreide uitleg over de diverse producten. Geen dwingend advies, klant blijft koning. Gratis: tips en tools zonder daar om te vragen maar die wel toegevoegde waarde hebben.

Pluspunten

Je kreeg goed hulp!

Meer medewerkers

Pluspunten

Bij Kamera Express Den Bosch kreeg ik goed en eerlijk advies. Ze hebben mij goed geholpen, met het beslissen welke camera het beste voor mij is.

Pluspunten

Ondanks enorme drukte, werd ik super geholpen. De verkoper heeft echt de tijd genomen om mijn verhaal aan te horen en daar op te anticiperen. Echt top! Vakmanschap, praktijkervaring en volop keus!

Pluspunten

Ik ben goed geholpen door een hele goede/ geduldige/meedenkende verkoper. Alle lof naar hem.

Zo doorgaan

Pluspunten

prima bediening en uitleg door een vriendelijke dame. Product prima, na even de handleiding goed te hebben doorgenomen

parkeerplaats voor de deur

55 Essebaan