Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig personeel. Ik ben al verschillende keren in Amsterdam geweest. Of je nu een kleinigheid nodig hebt of een groter stuk, de bediening is altijd even correct.

Pluspunten

Voor het eerst een systeemcamera gekocht. Een goede uitleg en kunde! Een fijne zaak! Absoluut aanbevelingswaardig!

Toch ook andere camera's laten zien.

Pluspunten

Ze hebben ontzettend veel keuze uit allerlei soorten en merken camera's, lenzen, actioncams etc. Je kunt bijvoorbeeld op de site een goede camera uitzoeken en hem dan reserveren. Vervolgens kun je hem in een Kamera Express winkel ophalen. Ideaal! Het personeel (Zwolle) is erg aardig en helpen goed. En er zijn hele leuke acties met grote kortingen!

Pluspunten

Vakkundige en aardige verkoper. Ondanks de drukte werd ik snel geholpen. Verkoper nam ook alle tijd. Ik kreeg gratis een extra batterij toen bleek dat ik mijn oude camera niet kon inruilen, wat ik een zeer aardig gebaar vind.

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Pluspunten

je wordt snel geholpen,krijgt goed advies en eerlijke antwoorden.Ook neemt men de tijd voor je.

geen

Pluspunten

Ik werd erg goed geholpen door Kamera Express bij de aankoop van mijn Nikon Coolpix B700: ze hadden vrijwel alle camera's op voorraad waar ik tussen twijfelde en wisten me precies te vertellen waarom deze de juiste keuze is. Kon me ook meteen extra verzekeren voor een klein bedrag voor 3 jaar extra garantie tegen nieuwwaarde. Aardig personeel, veel kennis en alle merken grote voorraden: helemaal top dus!

Pluspunten

Ik heb een Gopro hero5 black laten wegleggen via de web site om hem 2 dagen later op te halen in Zwolle. Was perfect geregeld. En een super goede aanbieding!! kamera- express.nl keep up the good work!!

geen

Pluspunten

Kamera-express heeft een duidelijke website waar veel informatie staat aangegeven. Ik had 2 camera's op het oog waarbij ik in de winkel nog verder advies heb gekregen zodat ik mijn keuze goed kon maken. Heel fijn en zeer prettig geholpen. Ook meteen de camera aangeschaft.

Pluspunten

Goede snelle service. Veel informatie op de website. Goede prijs

Pluspunten

Via de website goede complete informatie. In de winkel goed advies. Altijd uitstekende afhandeing.

zou het niet weten

Pluspunten

We zijn vandaag later in de middag weer teruggegaan naar Kamera-express,en daar deze mooie Nikon Coolpix B 700 camera aangeschaft voor onze dochter die eergisteren 18 jaar is geworden (aangezien het eerder op de dag heel druk was).Zijn we maar weer weggegaan en bij de MM wezen kijken voelen en proberen. We zijn erg leuk en vriendelijk en vakkundig geholpen bij Kamera-express,en daar bij krijg je nu tot 31-12 ,5 jaar garantie op je aankoop.Dat heeft wel meegewogen tot de aankoop. Liselotte ,dank je wel...

Ik heb wel een Tip,en dat is toch dat ze wat show modellen hebben,om uit te proberen.Verder Top!!!

Pluspunten

Goede uitleg over verschillende camera's. Er wordt zeker geen druk uitgeoefend om een bepaalde camera te kopen. Prima locatie in Capelle ad IJssel. Gaan zeker terug als we eventueel nog accessoires of vragen hebben.

Pluspunten

We werden van prima advies gezien bij de aanschaf van onze GoPro Hero 5 Black. De Niels nam echt de tijd voor ons en liet ons duidelijk zien wat de camera allemaal kon en wat de alternatieven waren van GoPro. Verder kregen we nog eens 50 Euro accessoire korting dus dit was helemaal mooi meegenomen!

Pluspunten

Er is enorm veel kennis aanwezig over de producten die ze verkopen, en nemen als verkoper echt de tijd om te luisteren en te adviseren Geen snelle verkooppraatjes, maar echt luisteren naar jouw wensen en dan krijg je een super advies op maat !

Pluspunten

Mooie producten, goede service. Goedkoper dan andere winkels. De winkel heeft een groot assortiment aan producten

Iemand die in de winkel loopt om klanten aan te spreken

Pluspunten

Goede service. Vriendelijk personeel. Ook heel makkelijk dat ik mijn oude camera kon inleveren.

Pluspunten

prettige bediening deskundigheid personeel goede aanbieding nog een 'oude, vertrouwde' fotozaak, leuk !

geen

Pluspunten

Even voor middernacht besteld en dan nog de volgende dag bezorgd. Probleemloos

verzendkosten inclusief maken

Pluspunten

Het was de eerste kennismaking met Kamera Express. We werden vriendelijk geholpen en de verkoper had echt verstand van de producten en nam ruim de tijd voor ons. Als alle verkopers bezet zijn, heb je dus wel kans dat je even moet wachten. We zijn erg tevreden met onze aankoop: Een goed product voor de beginnende fotograaf die kwalitatief goeie foto's wil maken. Ook bieden ze workshops aan voor mensen die een camera gekocht hebben, zodat ze meer uit hun camera kunnen halen.

De locatie in Zwolle is op een industrieterrein en daar wat ongezellig. Niet zo geschikt voor de funshopper, maar wel voor personen die gericht op zoek zijn naar een camera of aanverwant product.

Pluspunten

Goed advies in de winkel en vriendelijke en geduldige verkopers ook voor beginnend hobby fotograaf. Producten op voorraad leverbaar.

Lange wachttijd in de winkel vanwege kerstdrukte. Misschien voorselecteren op type vragen?

Pluspunten

Ze maken waar wat ze zeggen. Goede, vriendelijke verkopers met duidelijk advies dat gestoeld is op kennis en niet op de wil ten koste van alles iets te willen verkopen. Ik vind vooral de combinatie van website met met fysieke winkel zo'n meerwaarde: de website geeft duidelijke informatie en video's zodat je in feite al weet wat je wilt en over je laatste twijfels kunt gaan praten in de fysieke winkel waar je de knoop doorhakt en er mee gedacht wordt over bijvoorbeeld de grootte van je memory-card. Super!

Pluspunten

Groot assortiment tegen concurrerende prijzen

Pluspunten

Ik werd deskundig geholpen bij de koop van mijn EF-M 22mm lens. Ik kon de lens op mijn gemak uitproberen in de winkel in Arnhem. Ook de prijs is scherp geprijst en men geeft ook netjes aan of er cashback acties zijn.

Ga zo door :-)

55 Essebaan