3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg kennis van zaken En een scherpe prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gisteren in het filliaal in den bosch een Canon 17-55 F/2.8 lens gekocht. Na wat wachten werden we dan eindelijk geholpen. De lens had ik al uit gezocht, en was gelukkig op voorraad. Daarnaast hebben ze netjes geholpen met het uitzoeken van filters en zonnekap.

Toch wel even moeten wachten voordat we geholpen werden.

Pluspunten

Zeer rustige en goede uitleg over de ons aan te schaffen camera. Duidelijk uitgelegd wat voor en tegens zijn, niet dit is de duurste dus neem die maar. Nee gerichte en goede uitleg. Erg prettig moet ik zeggen.

Versturen van de nota duurde helaas lang. Maar dit was na telefoontje direct opgelost.

Pluspunten

Hoge prijs/kwaliteitsverhouding producten, groot assortiment en bijna alles op voorraad.

Jammer dat je bij Kamera Express altijd door wisselende of soms onbekende verkopers wordt geholpen. Ik tref regelmatig verkopers die mij als vaste klant (en professioneel fotograaf) niet kennen en dan benaderen als onbekende consument terwijl ik al jaren in de winkel kom.

Pluspunten

fijne winkel vriendelijk en eerlijk personeel, als ze iets niet weten halen ze er een collega bij..

Pluspunten

Zonet een prachtig carbon Sirui statief gekocht in de winkel te Antwerpen. De winkeldame was zeer behulpzaam in het demonstreren van enkele modellen, zodat ik tot een goed gefundeerde aankoop kon overgaan. Ook toen ik last-minute nog even een monopod versie wilde bekijken, werd alles nog eens overgedaan. Tot slot werd een mogelijk stofje op mn sensor ook nog (gratis) gereinigd, al met al een prima service in deze kamera-express.

Pluspunten

Kamera Express blijft toch degene met het grootste assortiment, de beste prijzen en het best geschoolde personeel. Dit lukt ze al jaren en waarschijnlijk ook de komende jaren. Duimpje!

Pluspunten

voor het weekend via een mail gevraagd om een demomodel van een gitzo statief apart te zetten. Dit werd direct geregeld.

Pluspunten

- Klantgerichtheid - Ik kwam wat later binnen, maar ze nemen echt de tijd voor je. -Ik ben met mijn nieuwe camera goed op weg geholpen. - De meest elementaire dingen werden kort en bondig uitgelegd. - De medewerkers weten in ieder geval waar ze het over hebben.

Pluspunten

Helemaal top. Klant vriendelijk en voegen het woord bij de daad.

Pluspunten

Goede prijs, zeker bij aanbiedingen Deskundig advies

Als je tel. Nr. Geeft met tijden voor bereikbaarheid, ben dan ook bereikbaar.

Pluspunten

Product snel geleverd, in uitstekende staat. Had wat problemen met de SD-kaart (niet bij Kamera Express gekocht) en ze hebben me er in de winkel prima mee geholpen. Heerlijk dat er gewoon een winkel is waar je even naar toe kan.

Pluspunten

Snelle en goede verzending. Eerste kerstdag een 50mm lens besteld en deze werd de dag na kerst 's ochtends al bezorgd. De lens was zorgvuldig verpakt in een stevige doos. Zeer tevreden!

Pluspunten

Vakkundig en eerlijk personneel

De winkelruimte is the Klein, maar er staat een verhuizing op het programma.

Pluspunten

Ik ben goed en vriendelijk geholpen en ze hadden alle tijd voor me. Even de camera proberen met 2 verschillende lenzen wat het verschil dan ook echt is. In de deur van de winkel gaan staan om het buiten goed te kunnen bekijken en de tips van de verkoper hoe je het dan moet vergelijken. Na het gedacht te hebben een goede keuze gemaakt te hebben ben ik 2 weken later teug gegaan om alsnog een andere lens erop te kopen en weer werd ik vriendelijk ontvangen en zonder problemen kon ik mijn aankoop terug geven en de ander lens kopen. Een prima zaak.

Kan ik niet bedenken.

Pluspunten

In het filiaal in eindhoven aangekomen, stonden er 3 medewerkers paraat. Het was loei druk en terwijl een verkoper heel druk en enthousiast allerlei snufjes van een nieuw canon model liet zien, vroeg hij even tussendoor of ik toevallig een snelle vraag had zodat hij mij ook kon helpen. Ik had een uitgebreide vraag en kwam zo bij een collega terecht. Deze hielp mij met het maken van een keuze omtrend een groothoek lens. Het model wat ik zelf op het oog had werd het niet, maar het werd een goedkoper model op aanbeveling van de medewerker. Een zonnekap welke ik wilde was niet op voorraad en daarom kreeg ik een duurdere voor dezelfde prijs en dat zonder te vragen. EN er stond heerlijke vers gemalen koffie klaar :) top winkel.

Pluspunten

Super bedrijf zo goed geholpen goede uitleg over camera die ik uiteindelijk ook heb aangeschaft .

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, Ruim assortiment, Deskundig, Goede prijs / kwaliteit verhouding

Pluspunten

Goede service goede uitleg Vriendelijk personeel

Nul.....

Pluspunten

Breed assortiment / Veel kennis bij verkoper / Prima service

Te weinig pinautomaten / Uitbreiden?

Pluspunten

Deskundig advies vriendelijk geholpen makkelijk te vinden

Pluspunten

Behoudens bestellingen op internet is het leuk om de winkel te bezoeken, daarbij wordt alle tijd genomen om een deskundig advies te geven, zeer goede service!

Pluspunten

Goede service Medewerkers met verstand van zaken Ruime keuze Goede prijzen

geen

Pluspunten

Kamera Express Wilrijk is voor ons een van de grootste fotografieshops in onze buurt. Je krijgt er steeds een goede service en uitgebreide uitleg en advies. Men beantwoordt met veel geduld al je vragen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ