Pluspunten

Goede service en heel klantvriendelijk. Goedkoper dan de meeste fotowinkels. Uitstekend advies gekregen.

Pluspunten

Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen in de winkel Kamera Express in Amsterdam. Er werd alle tijd voor me genomen en om een passend model spiegelreflexcamera te vinden bij mijn eisen. Het aanbod in de winkel is erg divers en er werden verschillende modellen bij gepakt en laten zien. Op basis daarvan en mijn prijsplaatje heb ik met hulp van een medewerker mijn keuze gemaakt. De medewerker die mij hielp had ontzettend veel kennis van de verschillende modellen, maar kon toch op een begrijpelijke manier voor mij (als leek) deze informatie overbrengen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering van het geleverde product.

Pluspunten

Als beginnende zelfstandige kan ik bij Kamera Express mijn professionele materialen aankopen. Er is een zeer grote stock en alle belangrijke merken zijn aanwezig. De professionele aanpak en service is top. Super dat ik bij Kamera Express mijn materialen en service kan vinden.

Pluspunten

Ik koop regelmatig online mijn apparatuur en accessoires, de laatste tijd steeds vaker bij KameraExpress. Ze hebben heel veel en een goed assortiment voor de zowel beginnende als professionele fotografen en videograven voor de juiste prijzen en soms zelfs de beste prijzen. Kwalitatief hebben ze betere spullen en ook meer keuze dan de standaard winkels als coolblue en bol.com en met dezelfde voorwaarden voor snelle leveringen etc. Ik heb mijn bestellingen altijd zoals beloofd snel in huis gehad en ook toen ik online een reservering had gemaakt om in de winkel in Amsterdam af te halen, lag hij netjes voor mij klaar. In de winkel hebben ze veel tassen, statieven en camera's ter display liggen en toen kon ik ook een goeie tas uitzoeken die ik voor al mijn spullen kan gebruiken.

Enige jammere was dat de prijzen niet bij de tassen te zien waren dus die heb ik zelf op hun site even moeten opzoeken, maar het was ook geen probleem om het even aan een van de medewerkers te vragen.

Pluspunten

Snelle service Vriendelijke bediening in de winkel Kennis van zaken Lage prijzen

Geen gevonden

Pluspunten

Ik was binnen een bepaald budget opzoek naar een DSLR en een lens. Echter twijfelde ik tussen verschillende modellen en lenzen. Het personeel heeft... goed naar mijn wensen geluisterd en hierdoor konden ze me het juiste advies geven. Voor mijn gevoel heb ik de juiste keuze kunnen maken. Er werd niet gewoon iets aangesmeerd om maar wat te verkopen maar echt de spullen die ik nodig heb. Het personeel gaf aan dat het beter zou zijn om verschillende lenzen te kopen om zo optimaal mogelijk te kunnen fotograferen echter na wat meer uitleg van mij, gaf het personeel aan dat 1 lens die "alles" kan de beste oplossing voor mij zou zijn. Helaas was de lens de ik wilde niet op voorraad. Het personeel gaf aan dat deze de volgende dag of uiterlijk 2 dagen later thuis bezorgd zou worden. Inderdaad, de volgende dag nog voor de middag in huis. erg betrouwbaar.

Pluspunten

Ik kwam voor een body (aanbieding) vanuit de folder, maar kon door goede eerlijke informatie en lekkere koffie weg met een complete bundel (body, lens, UV-filter en extra accu) met careplan. Nee, niet alleen in het belang van de verkoper.

Pluspunten

omdat top is en altijd goede advies en sneller contact opnemen via mail en chat. 2e hand en nieuwe prijs is altijd netjes.

geen alles is top

Pluspunten

prima service snelle levering kortom top camera en prima geholpen. goede kennis van al merken cameras en ook de voor en nadelen ieder merk.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Scherpe prijsstelling voor de door mij gewenste Nikon lens. De folder gaf voor mij de doorslag om naar de winkel te gaan om deze lens aan te schaffen. Gelukkig was de lens op voorraad. De verkoper stelde ook een alternatieve lens voor.

Na de aankoop is een probleem over de lens naar behoren opgelost. Uiteindelijk is het goed dat men zijn best doet de klant voor 100% tevreden te laten zijn

Pluspunten

Uitstekende voorlichting,aardig personeel

Pluspunten

Doet wat het zegt te zullen doen, maakt het waar totaal geen negatieve ervaringen met het bedrijf

Pluspunten

De stap gemaakt om van Nikon naar de Fuji X T2 over te gaan. Ben heel goed geïnformeerd. Er is duidelijk vakkennis aanwezig. Men neemt de tijd voor de klant. Moet je wat langer wachten dan is er een heerlijk gratis kopje koffie voor je. Veel keuze. Top bedrijf!!

Ga zo door!!

Pluspunten

Op aanbeveling van mijn broer, die ook zijn spiegelreflex camera hier had gekocht, een bezoek gebracht aan Kamera Express in Breda omdat we ook interesse hadden in een camera. In de winkel vriendelijk ter woord gestaan, uitleg gehad over de verschillende types en uiteindelijk een goed betaalbare en kwalitatief goede spiegelreflex camera gekocht. Onze verkoper was erg duidelijk, niet opdringerig en zeer geduldig voor onze vragen. Aanbeveling zeker waard!

Pluspunten

I have just ordered a TV from Kamera Express. I called their help desk before placing my order and the consultant was highly well informed and extremely helpful. I trust the rest of the process will go smoothly.

Pluspunten

prima service, ook met ruilen van een artikel. ze nemen alle tijd ook ai is het druk in de winkel.

Pluspunten

Ik ben een vaste klant bij Kamera-Express in Amsterdam, en ik ben altijd onder de indruk van de dienst verlening en de vriendelijkheid van het personeel. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en met je door te nemen . Ook hun website is heel duidelijk en overzichtelijk plus de chat dienst die heel goed werkt !

Pluspunten

Aankoop is gedaan in de Superstore Arnhem. Je wordt er snel en vakkundig geholpen. Verkopers spelen goed in op het kennisniveau van de verschillende klanten, ze draaien dus niet hun verplichte riedeltje af. Pluspunten: Ruime voorraad; Gunstige prijzen, gratis parkeren

Pluspunten

Pluspunten

- Goed advies - Goede service - Goede deals

n.v.t

Pluspunten

als redelijk onervaren fotograaf erg goed geholpen bij het kopen van een fotocamera door Joost. hierdoor volgens mij een goede keus kunnen maken.

Pluspunten

Als altijd wordt je ondanks de drukte, snel, met kennis van zaken en heel vriendelijk geholpen. De crew maakt het bedrijf!!

In het weekend plek voldoende om te parkeren (bij anderen voor de deur) in de week is dat niet mogelijk, maar ik zie voor als nog geen oplossing.

Pluspunten

geode ontvangst, ruime opzet, uitleg oke. Niet aansmerend, toch informatief

geen idee?

Pluspunten

zeer vriendelijk personeel bij kamera-express Rotterdam. zeer goed geholpen bij de keuze voor een nieuwe camera.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ