Pluspunten

Zeer uitgebreide winkel. Ik had me al wat verdiept via internet, maar kreeg goede aanvullende informatie om mijn keuze te kunnen bepalen. Men nam alle tijd voor uitleg en demonstratie van de toestellen, zonder me te pushen voor een bepaald toestel.

Pluspunten

Ik wordt bij Kamera-Express altijd snel en kundig geholpen. In vrijwel alle gevallen waarbij ik iets zocht, was het ook op voorraad. De voorraadstatus op de website heeft mij ook nog nooit teleurgesteld. Ik vind het ook fijn dat de winkel 7 dagen per week geopend is.

Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten.

Pluspunten

We zijn erg vriendelijk geholpen in de winkel in Zwolle en hebben daardoor een goede keuze kunnen maken.

Pluspunten

Vakkundig geholpen, duidelijk advies ,ondanks drukte in de winkel toch een rustige uitleg. verkoper heeft duidelijk kennis van zaken

Pluspunten

Olympus OM-D E-M1 Mark II body zwart in winkel Breda middels voorverkoop besteld. Vandaag opgehaald en men wist zelfs hoe ik heette. naast de zeer klantvriendelijke service is dit fotografische geheugen wel heel bijzonder vond ik. Ad Taks

Pluspunten

Een winkel met een groot assortiment en vakkennis. Het personeel is zeer bekwaam. Ik wilde beginnen met fotografie. Het personeel heeft mij eerlijk en vakbekwaam al mijn vragen beantwoord. Een aanrader als je een toetstel wilt kopen waarbij je uitleg nodig hebt over het vak zowel als over het toestel. Een aanrader.

Pluspunten

Ik ben weer zeer tevreden over Kamera-Express (Amsterdam). In september heb ik de nieuwe Canon Mark IV gekocht en al de dag na de Canon lancering lag deze keurig voor me klaar. Daarnaast uitstekend advies gehad met betrekking tot de koop van een voor mij bijpassende lens. Topadvies waar alle tijd voor mij werd genomen en met kennis van zaken werd geluisterd, gevraagd en gereageerd. Ik ben meer dan tevreden. Afgelopen zondag weer terug geweest voor statief en tweede lens. Wederom van goed advies voorzien. En niet onbelangrijk, de prijs. Ik had wat vergelijkend onderzoek gedaan. Prijzen zijn concurrerend ten opzichte van de 100% online verkopers. Geef mij maar een product voorzien van advies en gezicht! Het was wel wat druk in de winkel maar wat wil je zo vlak voor de feestdagen. Zie dat als een positief punt.

Ik zou het zo niet weten.

Pluspunten

Vakkundig geholpen,duidelijk advies en ondanks de drukte in de winkel goede en rustige uitleg. Verkoper heeft duidelijk kennis van zaken

open weer een winkel in Barendrecht of Rotterdam zuid

Pluspunten

Lang nagedacht over een mooie full frame spiegelreflex. Na geweldig enthousiast geholpen te zijn door vakkundige verkoper van kamera-express de knop doorgehaakt. Een Canon 6D. En wat een geweldige camera

Vooral doorgaan met de goede service

Pluspunten

Prima geholpen met goed advies, klopte ook met wat ik al online had gevonden. Ruim voldoende spullen op voorraad, verschillen van de diverse camera's werd ook uitgebreid uitgelegd

prijzen in de winkel bij de producten weergeven

Pluspunten

De combinatie tussen uitgebreid assortiment, goede prijsstelling (laagste prijsgarantie die zelfs tijdens een reserveringstermijn de prijs nog verder liet dalen) en extreem deskundig personeel maken dit adres ideaal, op één punt na: voor de uitleg aan degene voor jou wordt net zo veel tijd vrijgemaakt als voor jou daarna. Geen haast hebben dus!! Maar voortaan nergens anders meer naartoe.

Pluspunten

Al jarenlang positieve ervaringen met Kamera Express. Ze laten de webwinkel heel goed samengaan met hun vele analoge winkels.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze namen de tijd voor de klant, gaven goede uitleg en waren vriendelijk naar de klant toe.

Verwarming aanzetten, was erg frisjes.

Pluspunten

Zeer kundig en enthousiast personeel dat zelf ook fotografeert. Ze weten veel uit het hoofd over hun vele producten. Ze hebben mij precies geadviseerd wat ik nodig had en ik ben zeer blij met de aangekochte producten. Ook smeren ze je geen producten aan die je niet (direct) nodig hebt.

Pluspunten

Ben aangenaam verrast door de professionele aanpak en de vriendelijkheid van het personeel in de winkel (Wilrijk)l. Ze hebben mij correct advies gegeven en ze waren helemaal niet opdringerig. Conclusie: als je op zoek bent naar fotomateriaal, ga dan zeker eens langs bij Kamera Express. Ik ga zeker nog eens terug!

Doe zo verder!

Pluspunten

Filiaal Breda: werknemers zijn enthousiast, kunnen goed adviseren en hebben product kennis. Camera was niet op voorraad maar besteld via het filiaal Breda en kon ik de volgende dag al ophalen. Top service

het was best druk in de winkel op zaterdag (goed tekenen natuurlijk) dus wij moesten wel eventjes wachten. maar dat kregen we goede service en advies voor terug.

Pluspunten

Goede service vriendelijk personeel

Pluspunten

Op de drukste dag van het jaar binnen 5 minuten aan de beurt en vervolgens uitgebreid en goed geholpen aan een superdeluxe Olympus OM-D E-M5. Vakmanschap tegen een super prijs!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijke keuzes kunnen maken tussen product en accessoires ze hebben het zo samen gesteld dat je een compleet pakket kunt bestellen tegen een redelijke prijs met voldoende korting gewoon een alles in een pakket

Pluspunten

Prettige bediening, Laagste Prijsgarantie wordt erkend en berekend.

Pluspunten

Prijs, assortiment en klantvriendelijk

Pluspunten

Goed advies Inruilmogelijkheid oude apparatuur Eerlijk bod bij inruil

Pluspunten

Een Nikon d3300 opgehaald bij Superstore Arnhem. Snel en vriendelijk geholpen. Had thuis al uitgebreid alles onderzocht, maar kreeg nog extra advies over extra accessoires waar ik gebruik van gemaakt heb. Prima service en ondersteuning.

Niet

Pluspunten

goed service

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig geholpen. Er wordt meegedacht. Eerst leg je uit wat je precies wilt en dan wordt er een aantal keuzes voorgelegd.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ