Pluspunten

Goede uitleg en meedenken van de verkopers. Er word goed de tijd genomen om tot een juiste keuze te komen.

geen

Pluspunten

Duidelijke website, super snelle levering, camera heel goed verpakt en ook de medewerkers aan de chat helpdesk staan je netjes en snel te woord.

Pluspunten

Deskundig en toegewijd personeel, fijn om mee te sparen met altijd een deskundig advies tot gevolg!

Beschikbaarheid van producten voor verhuur is matig en varieert sterk per filiaal.

Pluspunten

een mooie goed ingerichte winkel waar je naar behoren geholpen wordt ,

Pluspunten

kennis van de medewerker, product op voorraad

Oogt enigszins als dozenschuiver

Pluspunten

Goede prijs kwaliteits producten

Klein minpuntje geen parkeer mogelijkheid. Maar een beetje stappen kan geen kwaad he .

Pluspunten

reageert snel op vragen, past prijs conform afspraak aan zonder discussie

Pluspunten

Vakkundig, snel, coorrect en vriendelijk

Pluspunten

Eerst in de winkel in Amsterdam geweest: uitgebreide voorlichting. Vervolgens online gekocht en opgehaald in Amsterdam. Topservice en ze nemen alle tijd. Ook veel verstand van zaken

Pluspunten

Ik Heb 3 jaar geleden mijn eerste camera gekocht. Ik werd toen uitstekend geholpen bij Kamera-express. Nu ben ik vandaag terug gekomen naar de winkel omdat ze me afgelopen keer heel goed hadden geholpen en eerlijk hadden geadviseerd. De werknemers geven je een eerlijk advies en als zij vinden dat een product niet goed is dan zeggen ze dat ook gewoon eerlijk tegen je, dus ze willen de klant goed helpen, maar het gene wat mij het meest opviel was de goede vakkennis van de verkopers. Vriendelijke groet, Jonge koopster Tess

Pluspunten

Korte wachttijden, ervaren personeel achter de bali.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk personeel. Zeer veel kennis over wat ze verkopen. Geven gevraagd en ongevraagd goede adviezen.

Alleen ik zou kunnen denken dat er mensen zijn die s'avonds willen winkelen dit kan helaas niet. Ik had daar geen problemen mee.

Pluspunten

De service en het vriendelijke maar vooral behulpzame personeel. De ervaring van Ruud (filiaal Den Bosch) met de 6D van Canon heeft me tot deze aankoop doen komen. Hij kon me veel vertellen over low light met prachtige eigengemaakte voorbeelden.

Ga vooral zo door, Brabantse gezellig en behulpzaamheid.

Pluspunten

Parkeren is geen probleem meer. Goede en deskundige verkopers want zij weten waar ze het over hebben. Duidelijke website waar al veel goed uitgelegd wordt. Zeer prettig geholpen. Inruil viel wel wat tegen.

Pluspunten

Goed geautomatiseerde werkprocessen en zo nodig ook een goede vraagbaak.

Uniek zijn duurt soms maar even. Uw concurrenten slapen niet.

Pluspunten

Laagdrempelige toegang, zeer geduldig klant vriendelijk personeel dat goed luistert naar je wensen. Goed onderbouwt advies gekregen en prima geslaagd!

geen

Pluspunten

- Goede klantenservice - Snelle verzending - Laagste prijsgarantie

Pluspunten

Prettige sfeer, vakkundig personeel en meer dan ruim assortiment

Pluspunten

Na diverse winkels vergeleken te hebben, heb ik uiteindelijk mijn Nikon D7200 kit bij Kamera-express.nl gekocht. Klantvriendelijk personeel en goed onderbouwd advies hebben, na de prijs en 5 jaar garantie, de doorslag gegeven.

Geen. Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Goede bediening en uitleg over de gekochte camera, maar ook advies over andere typen en merken. Nemen alle tijd voor je en geven tips bij het gebruik en informatie op de internetsites. Super goede service en advies en klantvriendelijke benadering

Pluspunten

Goede uitleg over wat iemand wil en wat voor spullen je nodig hebt

Pluspunten

super en rustig en geduldig geholpen, zeer tevreden

Pluspunten

Kamera-express.nl heeft snelle leveringen, goed bereikbare klantenservice. En ze geven goed advies voor het bepalen van het juiste product, zowel zakelijk als prive klant ben zeer tevreden

Pluspunten

snelle levering, prima service.

Jammer dat ze de zending niet nakijken. Een fitting van een daglichtlamp deed het niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werd tijd voor me genomen. Persoonlijk advies.

Weinig te bekijken, geen showmodellen om te zien wat voor plaatje de camera of objectief maakt. Is toch waarvoor je naar de winkel komt. Moet hier 2% extra betalen als je met Visa afrekent.. Bij de webshop is dat niet!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ