Pluspunten

Bij Kamere Express Den Haag vandaag mijn langverwachte Olympus OMDE M10 Mark II gekocht met M Zuiko Digital ED 13-150 mm lens. supergoed geholpen en verkoper neemt alle tijd met goede adviezen. Zeer fijne winkel

Pluspunten

op zaterdag de kamera gekocht, op zondag een vraag en deze werd gelijk goed behandeld. mijn complimenten voor het personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor 24.00 besteld is de volgende dag in huis. Deze garantie kunnen ze niet hard maken. Wel dat het de volgende dag wordt verstuurd. Overigens alleen maar lof. Prima winkel.

Geen zaken toezeggen die niet waargemaakt kunnen worden.

Pluspunten

we zijn prima geholpen: GOEDE INFORMATIE ALTERNATIEVEN GEBODEN PRETTIGE BEDIENING, GEHOLPEN DOOR jORG

geen

Pluspunten

Bestelling snel beschikbaar voor afhalen/opsturen Vriendelijke in store hulp/behandeling Snelle en goede help desk

Het was mij niet direct duidelijk hoe de cashback actie in zijn werking ging maar ik werd hier erg goed voor geholpen door de helpdesk

Pluspunten

Vakkundigheid-snelle afhandeling-klachten wordt serieus behandeld. Kortom, een aanbeveling waard!!

geen

Pluspunten

goede site mooie winkel goede en vakkundige verkopers aardige verkopers goede voorraad

kan niets bedenken

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en service gericht met veel kennis van de producten die er worden verkocht, duidelijke website met snelle en goede bezorg of afhaal mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden en kan deze winkels iedereen aanbevelen.

Pluspunten

De service bij Kamera Express is altijd heel goed. Ik heb al meerdere keren gehad dat ik met een dilemma zat, en iedere keer konden de medewerkers van Kamera Express me goed helpen om een beslissing te nemen door de voor- en nadelen van bepaalde camera's en lenzen op een rijtje te zetten voor me. Ook kwamen ze vaak met goede alternatieven.

Pluspunten

Vanwege black-friday deals ging ik op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding voor een nieuwe camera. Via meerdere sites (waaronder kieskeurig.nl) kon ik goed onderzoek doen en kwam ik uiteindelijk tot de conclusie dat kamera-express op zowel de camerabody als de cameralenzen (18-55mm en 55-200 lenzen) de goedkoopste aanbiedingen had tijdens black-friday. Zondag besteld, maandag namiddag was de camerabody en telelens al binnen. In het pakketje zat genoeg bubble-wrap om het veilig verpakt te hebben. Ik miste de 18-55mm lens, maar bij het pakketje stond dat deze de dag erna geleverd werd. Beetje vreemd, maar de dag erna kwam ook inderdaad het laatste pakketje. Al met al tevreden over de prijs en de snelle levertijd. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

uitstekende service uitgebreid assortiment

Pluspunten

Perfecte service

Personeel is Superrr

Pluspunten

Uitgebreid assortiment Combi-pakket voorkomt verkeerde keuzes Snelle levering Scherp geprijsd

Selectiecriteria lenzen uitbreiden Vergelijkingstool meer specificaties

Pluspunten

Op mijn verjaardag na weken gekozen voor de Nikon d7200 met diverse lenzen. Maar hij was er niet maar hij heeft de wereld bewogen zodat ik toch met de camera naar huis kon. Topservice echt een aanrader deze winkel in Capelle.

Niet.

Pluspunten

Uitstekende service. Snelle levering. Kundig en vriendelijk personeel.

Site iets sneller maken.

Pluspunten

Was niet geheel tevreden over mijn aankoop, ruilen was gelukkig geen probleem en er werd een goed advies gegeven.

Pluspunten

Goede uitleg en service. Een aanrader voor iedereen

Pluspunten

Goede duidelijke website. Deskundige medewerkers in de winkel. Ik kan mij goed oriënteren op de website voordat ik naar de winkel ga.

Parkeergelegenheid. Het is soms heel erg druk en dan is het moeilijk de auto kwijt te raken

Pluspunten

Ruime keuze, bereikbaarheid, vakkennis, klantvriendelijkheid

Pluspunten

Goede prijzen, snelle levering, prima klantenservice

Pluspunten

Ik kwam de eerste keer binnen zonder echte verwachtingen; alleen even kijken. Men nam zeer goed de tijd voor mij en wist al mijn vragen op een eerlijke manier te beantwoorden. Ik ben er nu vaker geweest, altijd vriendelijke mensen, een gezellig praatje en ook altijd goed gelopen. Service is prima, ook bij een garantiegeval!

Ik kan maar één ding bedenken, men kon iets beter de regelingen van Canon en de verlengde garantie kennen.

Pluspunten

Ging naar de winkel om een goede spiegelreflexcamera te kopen en wist nog niet precies welke en welke lenzen ik nodig had voor mijn wensen. De winkel verlaten met een complete uitrusting om een goede start te kunnen maken. Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen en men nam alle tijd (bijna 2 uur) voor me.

Pluspunten

Ruim assortiment Snelle levering Goede klantenservice Veel winkels Goed advies

De filter functie op de website is om te huilen. Een manier om producten te vergelijken zou super handig zijn, maar geen absolute noodzaak.

Pluspunten

De site van Kamera-Express is overzichtelijk en je kan makkelijk de voor jou relevante criteria aanvinken, zodat je enkel de dingen te zien krijgt waar je naar op zoek bent. Het vergelijken van de verschillende producten wordt op een duidelijk manier gepresenteerd en hierdoor kan je snel de verschillen en overeenkomsten vinden. Prijs; Kennis medewerkers; Behulpzaamheid

Soms lange wachttijden

55 Essebaan