Pluspunten

Vriendelijke, vlotte en kundige afhandeling van de vraag en de uiteindelijke aankoop van een Nikon D5100. Zeer netjes geholpen en een vlotte levering van een klein onderdeel uit het magazijn. Top!

Vooralsnog geen enkele

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice snel bereikbaar klantenservice lang open tot 23:59 uur op werkdag groot assortiment levering zelfde dag

Zelfde dag levering mislukt door vertificatie creditcard. Bestelling was net voor 13:00 uur geplaatst, dus had makkelijk kunnen lukken voor 15:30 uur

Pluspunten

Klantvriendelijke service en goed advies!

Pluspunten

Kamera Express.nl heeft veel producten op voorraad en tegen een scherpe prijs beschikbaar. Voordeel is ook dat je gelijk de camara mee kan nemen. Ondanks drukte wel gevoel voor persoonlijke interesse en er wordt meer dan voldoende tijd voor je vrij gemaakt.

Meer ruimte aan balie en in winkel. Was er druk. Begreep dat ze gaan verhuizen dus dat er op termijn meer ruimte beschikbaar komt.

Pluspunten

zeer goed en behulpzaam advies. ik als leek betreft camera's ben weer een stuk wijzer geworden en heb hierdoor een mooie camera aangeschaft.

kan geen bedenken op het moment

Pluspunten

Meerdere keren heb ik iets gekocht bij kamera express. Je wordt hier altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Ze weten waar ze het over hebben eb helpen je met het maken van de juiste keuze ookal als dit een goedkopere optie is. Samenvattend de place to be voor een nieuwe camera of assecoires

Pluspunten

Scherpe prijzen en een breedte assortiment. Top dat je tot middernacht kan bestellen en als nog de volgende dag geleverd. Nooit problemen gehad en al meerder bestelling succesvol afgerond. Laatste bestelling van Lowepro Tactical 450 AW en Canon 16-35 F4 USM. Beide volgende dag geleverd en bevallen zeer goed. Beste camera tas die ik tot nu to heb gehad. Heb de tas een aantal dagen rond gedragen in Londen zonder problemen. Nu met de 5 jaar garantie heb je nog meer zekerheid en geeft veel vertrouwen in Camera Express!

Geen tot nu toe, keep it up!

Pluspunten

Eerlijke informatie, geen verkooppraatjes.

Er was één verkoper toen ik in de winkel kwam. Dat is misschien wat weinig als het om een klant gaat die veel tijd in beslag neemt, terwijl er na hem meerdere mensen binnenkomen en moeten wachten.

Pluspunten

Accuraat en goede informatie

Iets meer tijd nemen voor klanten

Pluspunten

Nemen de tijd om om te kijken voor een passend product Ruime sortering En ook gelijk mee te nemen

Nadeel geen demo apparatuur om uit te testen je moet dus van tevoren wel ongeveer weten wat je wil Ik was in de winkel in Capelle

Pluspunten

Goede service en breed assortiment

Pluspunten

Het eerste contact met Kamera Express was via mond-tot-mond reclame. Vervolgens ben ik op de website gaan kijken en kwam ik er al snel achter dat de prijsstelling van de producten goed was. Om meer informatie in te winnen ben ik langsgegaan in de winkel in Zwolle. In de winkel werd ik uitgebreid te woord gestaan en zette de deskundige medewerker mij een op goede manier aan het denken. Hierdoor heb ik een weloverwogen besluit genomen voor welke camera ik uiteindelijk heb gekozen. Ik heb vanwege de snelheid via de website besteld en dit ging vloeiend. Al met al heb ik een goed gevoel bij Kamera Express en vind het ook prettig dat er een winkel is waar ik langs kan gaan als ik nog aanvullende producten wil aanschaffen of tips nodig heb.

Op dit moment nog niet.

Pluspunten

Deskundig en vriendelijk personeel, goede prijs en ruime keuze. Goed bereikbaar

Pluspunten

We zijn vriendelijk geholpen door een professionele werknemer die alle tijd heeft om alles uit te leggen. Ik heb nuttige informatie gekregen en met mijn aankoop tevreden de winkel uitgelopen.

De winkel is groot en voelde bij binnenkomst wat onpersoonlijk aan.

Pluspunten

Uitstekende shop om te kopen. Goed en vakkundig personeel die je ook goed adviseren bij aankoop.

Pluspunten

Goede, snelle en vriendelijke service!!

Communcatie als er iets niet tijdig geleverd kan worden

Pluspunten

De medewerkers stellen de juiste vragen om te achterhalen wat je specifieke wensen zijn. Hierdoor heb je snel een selectie van camera's op de toonbank liggen die voldoen aan wat je zoekt. Het personeel is zeer kundig en is van alle functies en ontwikkelingen op de hoogte. Hierdoor wordt het maken van een definitieve keuze sterk vergemakkelijkt. Het aanbod aan camera's is gigantisch te noemen. Kamera Express heeft voor iedereen de juiste camera. Van blogger tot professionele fotograaf.

Pluspunten

Goed en ruim assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding, goede service, goede website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim assortiment, goede prijzen, makkelijk besteld.

de paginas van de site laden wel traag.

Pluspunten

Snel, accuraat, groot aanbod, prijsgarantie.

Pluspunten

Op "black friday" een camera gekocht. Helaas stond in het computersysteem de 'normale' KE-prijs, terwijl we achteraf zagen dat deze camera in de aanbieding was. Een mailtje aan de winkel was voldoende om de boel te regelen. Verder een fijne winkel, waar je uitgebreid en goed advies krijgt en de meeste artikelen zijn scherp geprijsd.

Computer beter aanpassen aan reclameprijzen.

Pluspunten

- Perfecte service - Komen hun afspraak na betreft laagste prijs garantie - klantvriendelijk

Geen was allemaal top

Pluspunten

Snelle levering, goede service m.b.t. keuzehulp. Snelle reactie terug als je een vraag via de mail stelt

Pluspunten

Prima advies gekregen over welk statief aan te schaffen

Pluspunten

inde winkel erg klantvriendelijk personeel en duidelijke antwoorden op alle vragen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ