Pluspunten
ruime overzichtelijke zaak met grote keuze op foto gebied
Pluspunten
Goede service krijg goede tekst en uitleg over een product ik ben in iedergeval een tevreden klant
VerbeterpuntenMeer parkeerplaatsen
Pluspunten
Great service, good prices
Pluspunten
Goed geholpen, medewerker had goede kennis over de producten, veel op voorraad, ruim aanbkd van producten
VerbeterpuntenMisschien een moderner nummertjes trek systeem?
Pluspunten
Ik ben super goed geholpen door Eric, iemand die echt vak kennis heeft. Ook was hij erg beleefd en ik heb zelfs nog wat extra korting gehad!!
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Goede service Groot assortiment Scherpe prijzen Altijd een winkel in de buurt Snelle levering
Pluspunten
Zeer klantvriendelijke verkoopster bij Kamera Express, we wilde een combinatie pakket met cameratas, lens, accu en sd kaart. Hierbij wilde we graag een andere tas dan aangeboden, dit werd zonder problemen verrekend zodat we de gewenste tas kregen. Prima laagste prijsgarantie!! Dik tevreden :)
Pluspunten
Vanmiddag stapte wij binnen bij de winkel van Kamera Express Rotterdam. Het doel was een nieuwe camera voor mijn vrouw . Wij werden op een vriendelijke en zeer vakkundige wijze geholpen ondanks het feit dat de verkopen nieuw was en dus logische wijs nog wat nerveus. Uiteindelijk zijn wij na een zeer goed advies de winkel uitgestapt met een mooie Canon 70d kit. Wij willen kamera-express op deze complimenteren met een uitstekende de service waar klantvriendelijkheid en een vakkundig advies hoog in het vaandel staan. Met vriendelijk groet, Nel en Jan van Tour-Dalm
VerbeterpuntenNog niet kunnen ontdekken. Of wel misschien een kleintje : Bij het afroepen van het vervolgnummer is het soms lastig om te zien bij welke balie men moet zijn.
Pluspunten
Goed geholpen, weten veel van de producten af. Dwingen niks af en laten je ook niet voelen alsof je dom bent omdat je bijvoorbeeld nog niet alle details over camera's weet.
VerbeterpuntenGeen die in me opkomen nu.
Pluspunten
Personeel wat klantvriendelijk is en je goed helpt bij je keuze van je produkt
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle service, goede acties, meerdere locaties
Pluspunten
groot assortiment geduldige verkopers er wordt mee gedacht met de klant
Pluspunten
Positief verrast, eerst de website bekeken en zag dat er in de buurt een winkel van ze zat. Ik kon de camera direct online reserveren en in de winkel afhalen. Daar aangekomen werd ik enorm professioneel en vriendelijk geholpen. De man vertelde over de opties en bevestigde mijn keuze voor de camera. Daarnaast nam hij de tijd om nog meer te vertellen over de opties m.b.t. accessoires zonder op verkoop te pushen.
VerbeterpuntenWebsite is niet heel overzichtelijk
Pluspunten
Intuïtieve website.> Makkelijk bestellen & betalen. Sterke communicatie via e-mail. Bestelproces te volgen via Track & Trace. Snelle, correcte & probleemloze levering.
VerbeterpuntenOp dit moment niks.
Pluspunten
Vriendelijke en deskundige medewerkers. Ruim assortiment voor de laagste prijs.
VerbeterpuntenWinkel in Den Haag heeft een wat rare indeling en wordt het al gauw een zoektocht. Wegwijzers zijn dan een verbeterpuntje. Maar ja, je wordt zo wel "gedwongen" om tijdens je zoektocht veel diverse artikelen te zien ;-)
Pluspunten
snelle service en voorlopig heel tevreden
Verbeterpuntennog geen
Pluspunten
Goed en eerlijk zaken gedaan met dit bedrijf en zeer deskundig
VerbeterpuntenGeen weet niet
Pluspunten
Vandaag bij Kamera Express superstore geweest in Breda en hoe cheesy het ook mag klinken de super zit niet voor niks in het woord superstore. Verschillende redenen: 1. Ik zou denken dat een winkelketen vaak iets minder goed advies geeft of een bepaald merk probeert aan te prijzen. Bij Kamera Express was dit niet het geval. De medewerker gaf heel duidelijk en rustig advies en vertelde de voor- en nadelen van de Sony a6000 die ik afwoog tegenover de Olympus OM-D E-M10 mark II. En dan niet alleen over de specificaties maar het grotere geheel met betrekking tot lenzen uitbreiding en toegepast op mij de gebruiker, hetgeen waaraan op review websites niet altijd wordt gedacht. 2. Neemt de tijd. De producten werden rustig en duidelijk aan mij uitgelegd. Daarnaast mocht ik alles zelf vasthouden en verschillende sets bekijken met betrekking tot camera en lenzen. Hetgeen wat ik ook erg fijn vond is dat ik in een positie was waarin ik zeer twijfelde tussen de camera's, maar er niet gepusht werd tot aankoop van het een of het ander en ik rustig de voor- en nadelen voor mijzelf nog een keer kon afwegen. 3. Laagste prijs-garantie betekent ook echt laagste prijs-garantie zonder moeilijke rompslomp in de winkel of formulieren in te moeten vullen. 4. Hele duidelijke en rustige uitleg waardoor het voor mij, nog een enthousiaste amateur, heel begrijpelijk werd zoals 1+1 = 2. Er werd ook lekkere cappuccino aangeboden :) 5. Een groot assortiment met verschillende merken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Aardige mensen in de winkel
Verbeterpuntenk heb een camera en lens besteld met zelfde dag bezorging. Er zou een mail komen van de transporteur met een blok van 2 uur waarin het bezorgd zou worden. Die mail is al niet gekomen (en toen ik de klantenservice belde werd ontkent dat die mail uberhaubt hoort te komen). Vervolgens mijn zorg bij de klantenservice geuit over of er nog wel bezorgd zou worden. Om 2230 nog geen bezorger gezien. Weer klantenservice gebeld. Wisten niet wat er aan de hand was en konden niets voor me doen. Vandaag weer gebeld. Toen kreeg ik te horen dat de bezorgdienst niet zou kunnen bezorgen wegens blackfriday drukte. En nu moet ik tot maandagavond(!!!!) wachten. Vanuit Kamera-Express komt geen enkele hulp, aanbieding of oplossing voor het feit dat zij ondanks hun belofte gewoon niet leveren en ik dus 3 dagen extra moet wachten op mijn bestelling. Die ik overigens vandaag nodig heb. Ik had het net zo goed gewoon kunnen gaan halen. Als je spullen wilt hebben kun je het net zo goed in de winkel halen (als ze het uberhaubt al hebben liggen in een andere winkel dan rotterdam). Want als het fout gaat, gaat het ook echt fout. Wat een beroerde service.
Beste Jasper, Bedankt voor uw review,. Zoals eerder aangegeven is het probleem ontstaan bij Dynalogic. Zij hadden een vertraging met leveren waardoor de order niet op tijd kon worden geleverd. Aangezien zij na 22.00 uur niet meer mogen leveren is de levering doorgeschoven naar Maandag. Uiteraard nemen wij bovenstaande mee in onze maandelijkse gesprekken met de koerier. Ik hoop u voldoende te hebben geinformeer.d Met vriendelijke groet, Jeffrey Medewerker After-Sales Kamera Express
Pluspunten
Snelle levering. En voor 24:00 besteld volgende dag in huis. Hoe veel beter wil je het hebben ? super dus.
Pluspunten
klantenservice produktkennis nemen de tijd ruim assortiment prijs kwaliteit
Pluspunten
Ik heb voor Kamera Express gekozen omdat ik nieuwe Studiolampen nodig had en enkele andere uitbreidingen zoals een trigger en een softbox Uiteindelijk heb ik voor Kamera Express gekozen omdat de ELC 500HD lampen goedkoper waren dan bij de importeur!! #helaas. Daarbij heeft Kamera-Express de mogelijkheid, dat wanneer je voor 15:30 besteld, alles dezelfde dag nog binnen hebt. #mitsvoorradig. Welnu de lampen waren voorradig maar de EL Skyport en uiteindelijk de Softbox niet. Ik werd daarop keurig geïnformeerd en de niet voorradige goederen zouden later en spoedig worden verstuurd door de leverancier. Dezelfde avond werden mijn lampen keurig geleverd en wat verbaasde me, de dag daarop werden zowel de softbox en de trigger door de leverancier geleverd!! #metdankaanFotoflits. Kortom mijn hele bestelling dus 1 dag na bestellen binnen!! #hoesnelisDAT! #Dikkepluim voor Kamera Express.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten! Snel, goedkoop en kordaat!
Pluspunten
Na zowat heel internet te hebben afgezocht welke triggerset ik het beste kon aanschaffen voor mijn combinatie Nikon D7100 en Metz flitser, werd ik in een half uur vriendelijk en professioneel geholpen door Jennifer bij kamer Express in Den Bosch. Een mooie winkel met personeel die kennis heeft van zaken! En.... er was lekkere koffie!!
Pluspunten
Enorme expertise Groot aanbod. Goede aanbiedingen
VerbeterpuntenWachttijden in de winkel wat verkleinen
Pluspunten
Groot assortiment en vakkundige- vriendelijke bediening. + gratis lekkere koffie
VerbeterpuntenDe heerlijke koffie in een echt kopje in plaats van een slap kartonnen bekertje. Tenslotte moet je ergens over kunnen zeiken toch. ;)
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.