Pluspunten

De klant is koning. Ruim assortiment. Uitstekende service door deskundig personeel

Pluspunten

Service en de koffie!

Pluspunten

Kamera Express never fails me! Always have a huge selection of the latest in Photography and Video Gadgets, Apparatus and equipments from a tiny hot shoe cover to the Largest Lens that consumer as well as professional would ever wanted. Top of the line service with friendly and know how employees to local, expats and even if you're just a passing tourist! With branches all over Netherlands, you can't never go wrong! Cheers Kamera Express!

Pluspunten

Omdat de aanschaf van een spiegelreflexcamera met een 16-300 lens voor mij geen dagelijkse gewoonte is (ik heb er een half jaar voor gespaard) wilde ik deze niet online bestellen maar in een winkel. Kamera Express is een heerlijk grote zaak met een uitgebreide voorraad, vriendelijke verkopers en gelegen naast de Paardenveld parkeergarage in Utrecht. Ideaal. Net als vorige keer werd ik geholpen door Edwin, een enthousiaste en behulpzame kenner en adviseur. Mijn oude camera mocht ik inruilen voor 100,00 euro en bij alle accessoires als batterij, geheugenkaart etc. vertelde Edwin meteen de prijsverschillen tussen de verschillende merken en de voor- nadelen. Vervolgens heeft hij geholpen met de hele camera in elkaar te zetten. Meteen de hele middag foto's gemaakt natuurlijk met mijn Nikon 3300!

Parkeren vergoeden Kopje koffie aanbieden

Pluspunten

Ik heb 's avonds om elf uur een reflectie scherm besteld via de webshop van Kamera Expres. De volgende dag had ik deze al om 15:00 uur in huis en was deze optijd bezorgd voor de shoot. Ook als je vragen hebt kun je die makkelijk stellen en krijg je redelijk snel antwoord.

Website overzichtelijker maken

Pluspunten

Was ooit een examenvraag, wat is verkopen? Verkopen is het opwekken tot de wil van kopen en de client op een verantwoorde wijze aan de behoefte voorzien. Nou,,,dat hebben ze bij Kamera Express in utrecht heel goed begrepen. Theo

Ga zo door.

Pluspunten

aardig behulpzaam enzevoort

alles is geweldig

Pluspunten

Super service & snelle levering

Pluspunten

Goed assortiment. Snelle levering. Goede prijs / kwaliteit.

Pluspunten

Kamera Express is de enige thuiswinkel waarop het gebied van foto en film alles te koop is. Betrouwbaar en altijd bereid om oplossingen te zoeken als er iets mis is gegaan of als het product tegenvalt.

Er is voor elk bedrijf een verbetering mogelijk maar zou nu voor Kamera Express niets weten te verzinnen omdat ik nog nimmer problemen of anderszins heb gehad.

Pluspunten

KLANT VRIENDELIJK BEHULPZAAM NEEMT DE TIJD PERFECTE UITLEG VERGELIJKING MET DIVERSE PRODUCTEN GEEN PROBLEEM NEMEN DE TIJD LEUKE ACTIES ENZZZZZZZ

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

professioneel personeel klantvriendelijk goed georganiseerde winkel

magazijn niet heel goed geregeld ivm verhuizing

Pluspunten

Online is Kamera-express.nl kort en zakelijk zonder de adviserende rol te verloochenen. In de winkel is het personeel professioneel/vriendelijk en adviserend van topklasse. Nee wordt niet verkocht!!

Pluspunten

Doet alle moeite duidelijk te zijn over de producten en de prijzen.

Pluspunten

Ik heb de camera Panasonic HC-W570 gekocht bij Kamera express , in een woord goed.Heel goed geholpen met de Chat ,en aflevering was top.Wat de camera betreft prachtig mooi en goed in de hand liggende camera. Prachtig mooi helder beeld .De in en uitzoom is geweldig. Alle functies zijn simpel te installeren op WIFI na, daar ben ik nog niet uit maar zal wel opgelost worden .

Betere gebruiksaanwijzing

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Kennis van mederwerkers over producten

- Kom afspraken na - Controleer de inhoud van een doos, voordat je deze verkoopt - Lever een ontbrekende batterij zo snel mogelijk ipv na 11 dagen - Communiceer actief met de klant, ipv de klant elke keer overall achteraan te laten gaan omdat afspraken niet nagekomen worden aan de kant van Kamera-Express

Pluspunten

Snelle afhandeling, veel kennis in huis. Groot assortiment, up to date. Webwinkel werkt prima.

Niet élke medewerker is even goed op de hoogte van bijv. nieuwe ontwikkelingen of alle merken. Soms is een medewerker 10 minuten weg voor iets ogenschijnlijk simpels - wat meer communicatie richting klant over wat je allemaal moet gaan doen (of evt. achteraf gedaan hebt) zou het wachten prettiger maken.

Pluspunten

Overzichtelijke webshop, vakkundig personeel, Scherpe prijzen.

Nog niet gevonden.

Pluspunten

Betrouwbaar, duidelijk, geduldig en overzichtelijk

Meer locaties openen, juist omdat ik ze zo fijn vind!

Pluspunten

Goede service, breed assortiment en goed geprijsd.

Pluspunten

Goede en snelle levering. Makkelijke site alles goed te vinden en het is de goedkoopste winkel met bepaalde producten. Oftewel een geweldige winkel

Pluspunten

Snelle, duidelijke en professionele ondersteuning bij aankoop van camera, lenzen en fotostudio apparatuur. Zakenkundige en behulpzame medewerkers. Uitstekende service toen bleek dat één van de geleverde producten niet compleet was. Missend onderdeel werd een dag later nageleverd.

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Goede en professionele medewerkers die hun vak verstaan. Ze nemen het geduld om als goed uit te leggen.

Snellere afhandeling van klanten in de winkel. Verder zou het mooi zijn dat de bon van je aankoop ook goed op je mail adres komt. Heb nu twee keer wat gekocht en twee keer heb ik er achter aan moeten bellen.

Pluspunten

Je wordt bij binnenkomst vriendelijk onthaald en op een fijne manier te woord gestaan. De medewerkers bezitten ruime kennis over de producten, delen graag informatie / ervaringen en alternatieven en denken leuk mee over mogelijkheden voor toekomstige aankopen. Ik heb mijn bezoek door de bovenstaande punten als zeer prettig ervaren!

Ook de producten in de vitrine kast voorzien van prijzen. Introverte personen (zoals ik) zouden niet zo graag om elk product waar ik nieuwsgierig naar ben willen vragen wat de prijs is.

Pluspunten

duidelijke product beschrijving snelle antwoorden op E mail/chat vragen correcte levering

tracking verbeteren (levering vandaag, is te algemeen)

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ