Pluspunten

De verkoopmedewerkers zijn allemaal vakkundige mensen die oog en oor hebben voor de klant en de klant dan ook als zodanig bedienen. Ik heb in mei een nieuwe kamera gekocht en kom zeker terug voor toekomstige aankopen. Daarnaast is de service meer dan goed!

Pluspunten

+ Scherpste prijzen + Top support + Mega assortiment + Super verzending

- Site af en toe onoverzichtelijk - Verpakking kan wat meer zorg gebruiken

Pluspunten

Klantvriendelijk, deskundig, attent, snel geholpen, niets proberen aan te smeren, geen verkoop praatjes, gratis levering aan huis als iets niet op voorraad is en met een tevreden gevoel naar buiten

Pluspunten

service, kwaliteit van de producten, nieuwe producten

aanbiedingen, prijzen

Pluspunten

Prettige en vakkundige bediening.

Pluspunten

Na het bestellen van een nieuwe camera de Nikon D7200 was ik heel blij dit bij KameraExpress gedaan te hebben, binnen 2 dagen had ik hem thuis en 2 weken later een bezoek gebracht aan het Filiaal te Eindhoven. Boh wat een kennis en goede hulp . Mooie winkel en goede raad, dat is vaak toch ver te zoeken. Maar ben super tevreden, dankjewel.

Pluspunten

Goede en juiste informatie. Correcte afhandeling van bestelling.

Uur van levering zou handig zijn. Dit omwille dat we niet de ganse dag thuis hoeven te blijven voor de levering te ontvangen.

Pluspunten

Service en prijs/kwaliteit

n.v.t.

Pluspunten

Goede servers, Goede pruducten en mensen die verstand hebben van de producten.

Niks te klagen, maar ik als student film maker kan de prijzen niet altijd betalen. Ik koop het liefste bij Kamera express omdat ik het dan zelf kan bekijken, en bestel liever niet online

Pluspunten

Camera en lens ter reparatie aangeboden bij Kamera Express te Arnhem. Ik werd goed en vakkundig te woord gestaan. De reparatie van de kamera is na behoren goed en vakkundig uitgevoerd. Enige min puntje is de communicatie. Die mag iets beter. Wat de reparatie van de lens betreft. Deze is bij het verzenden door kamera Express naar de reparatiedienst zoek geraakt. Zonder enige discussie is de lens vervangen voor een nieuwe lens. wat mij betreft een dikke duim.

Communicatie

Pluspunten

Een duidelijke site waar ik een goede keuze heb kunnen maken voor de aanschaf van een lens in de rubriek Occasions & Outlet. Bij afhalen in de winkel heb ik nog wat andere benodigdheden aangeschaft waarvan 1 item niet op voorraad was en wordt nagezonden. Keurig via de e-mail een track&trace nummer gekregen zodat ik de zending zelf kan volgen. Ik ben DIK tevreden over de website,het personeel en de winkel!

Pluspunten

heel goed geholpen door het personeel heeft diverse alternatieven laten zien om tot een gerichte (beste) keuze te komen van een lens

Pluspunten

ik kon toen ik een cameratas had besteld op het internet bij kamera express en deze niet goed was voor mijn camera en toebehoren. kon ik deze makkelijk ruilen in de winkel

heb ik niet op dit moment

Pluspunten

groot assortiment eerlijk advies kundig personeel

soms is de winkel wel druk - langere wachttijd voordat je wordt geholpen.

Pluspunten

goede service uitgebereid assortiment goede sfeer personeel met veel kennis behulpzaam personeel

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deskundig personeel en meestal is alles wat je maar op fotogebied kan bedenken op voorraad.

De klant nooit het gevoel geven dat hij/zij met het kiezen van het product moet opschieten, ook als is het rond sluitingstijd. Dus geen 9 to 5 mentaliteit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede telefonisch klantendienst. Zeer gunstige promos.

Garantievoorwaarden.

Pluspunten

Geweldig goede uit leg

ik zou het niet wetten

Pluspunten

Uit voorraad advies. Berijkbaarheid

Soms wat lange wachttijd

Pluspunten

Onlangs een eerste bestelling geplaatst bij deze winkel, op aanraden van een collega. Bij Kamera-express.nl heb ik een aantal Fibaro sensoren besteld. De bestelling heb ik 's middags uitgevoerd en begin van de avond een track-en-trace code in mijn mail, zoals je mag verwachten. Ook tussentijds een aantal mails omtrent de status van de bestelling. De volgende dag kwam PostNL het pakketje brengen. Verpakt in een kleine doos (groter was ook absoluut niet nodig) zaten de Fibaro modules. Keurig opgevuld met wat luchtkussentjes zodat je bestelling niet beschadigd zou raken.

Als ik dan toch een nadeel zou moeten noemen: er worden slechts een aantal Fibaro modules aangeboden. Toevallig wel degene die ik nog nodig had. Zou een 10 zijn als ze ook de motion sensor hebben.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment Goede prijsstelling Deskundig en enthousiast personeel

Klanten nummers laten trekken en ze een kop koffie aanbieden tijdens het wachten.

Pluspunten

Een goede service, eerlijk advies en veel camera's op voorraad.

Pluspunten

breed assortiment, prettige bediening, en parkeerruimte in de directe omgeving

dit bedrijf verdient vestiging op een toplocatie.

Pluspunten

Goed aanbod, leuke aanbiedingen.

Op de website kan ik me meer in vinden qua aanbod als in de winkel.

Pluspunten

Vakkennis, voorraad, prijs

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ