Pluspunten

Snelle levering!!

Ik kan zo geen verbeterpunten bedenken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkope prijzen, een helder overzicht van alle beschikbare producten.

Weinig persoonlijk contact en een erg 'gemaakte' website.

Pluspunten

Scherpe prijzen, ruime openingstijden van de winkels, webshop met actueel aanbod, kundig personeel en ook op vragen wordt snel gereageerd.

Maak het mogelijk om ook met creditcard te betalen in de winkel en niet alleen in de webshop.

Pluspunten

Mooie winkel. Goed en vriendelijk personeel. Wordt goed geholpen.Weten waar ze het over hebben.

Pluspunten

Snelle & goed, nette service!

Pluspunten

Geweldige acties voor iedereen! Erg leuk om elke keer naar al die aanbiedingen te kijken! Je zou alles wel willen kopen! Het ziet er allemaal zo gaaf uit en de prijzen zijn zo aantrekkelijk. Alles wat je maar nodig hebt voor fotografie kan ik hier vinden! Echt top!

Pluspunten

Uitstekende service. Kennis van zaken en snelle levering.

Geen. Gewoon zo door blijven gaan!!!

Pluspunten

Goede service en uitleg

Iets beloven en niet nakomen geeft minder punten. "21 jaar dus ieder krijgt een vlaai" . Mooi niet dus. Een groot MINpunt

Pluspunten

Kundig personeel en objectief advies dat is wat je vind bij Kamera Express. Goede service en zeer ruime keus is een logisch verhaal bij Kamera Express.

Houd dit vol en ga dus zo door met recht een super store!

Pluspunten

Ik werk als fotograaf en koop hier altijd via internet mijn foto benodigdheden. Lampen, camera's, achtergrondrollen. Supersnel bezorgd en lage prijzen en nooit problemen gehad.

De winkel in Utrecht zou nog wat uitgebreider mogen, maar ze zijn nog maar net gestart, dus logisch dat ze nog moeten aftasten wat er voor de omgeving nodig is.

Pluspunten

Goede service. rustige werknemers met verstand van zaken, denken actief mee.

Deze winkel verdiend een betere locatie in Arnhem.

Pluspunten

Erg goede service en beste product bevoorrading.

Pluspunten

Erg goede service en beste product bevoorrading.

Pluspunten

Zeer professioneel geholpen. Als professioneel fotograaf is het prettig als er meegedacht wordt en zo tot de juiste aankoop komt. Ik beveel Kamera Express aan iedereen aan.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding alles op voorraad je hoeft niet lang op je beurt te wachten en je wordt altijd goed geholpen en je krijgt altijd een eerlijk en een vakkundig andwoord

Pluspunten

- Goeie service - Verkopers met kennis van zaken die klantgericht werken - Diverse vestigingen in NL

Pluspunten

Zeer bekwaam en vriendelijk personeel

Meer personeel ivm drukte

Pluspunten

Er is een goede klantenservice in de winkels. Ze leggen echt uit waarvoor iets nodig kan zijn of handig kan zijn. En helpen je bij de juiste keuzes maken. Waardoor ik hier altijd met een tevereden gevoel de winkel verlaat, met of zonder aankoop.

Echte verbeterpunten heb ik niet kunnen vinden. Wel zou ik in de toekomst graag zien dat er nog een winkel bij komt in Doetinchem of Enschede, maar goed dit kan ik natuurlijk niet van jullie vragen. Wat wel een tip van mij is voor jullie, blijf vooral zo door gaan. Ik was voorheen klant bij de MediaMarkt op camera gebied, maar naar veel slechte ervaringen daar kom ik heel graag bij jullie. Jullie helpen echt de klant en denken mee, voor mij een heel groot pluspunt.

Pluspunten

Snel geleverd, goede klantenservice

Pluspunten

De workshop voor de spiegelreflexcamera was top. Erg goede tips en adviezen om mijn nieuwe camera te kunnen bedienen. Het advies van Kamera Express bij de aankoop van aanvullende accessoires voor de camera was ook rustig en zeer deskundig en eerlijk maar vooral ook afgestemd om mijn persoonlijke wensen en budget. Top team!

Soms moet je wat lang wachten in de winkel als het druk is, maar daar staat tegenover dat ze ook de tijd nemen als je zelf aan de beurt bent.

Pluspunten

Zeer ruime sortering en goed vakkundig en behulpzame mensen die je helpen bij de aankoop.

Een koffie hoekje zou het wat gezelliger kunnen maken . Het is wel goe overzichtelijk allemaal maar het doet wel wat kil en zakelijk aan.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk bedrijf. zijn niet opdringerig, En leggen alles goed uit als je daar iets koopt

Heb ik niet

Pluspunten

Laagste prijsgarantie Uitstekende service Goede vakbekwame voorlichting Vriendelijk personeel Duidelijke website met veel keus

Pluspunten

Hele goeie service in de winkel en online

Pluspunten

heel veel kennis die ze graag met je delen. Ook over evt de bijproducten wordt informatie gegeven maar zeker niet op aangedrongen. Maar zeker handig om het wel te weten wat mogelijk is. vriendelijk en wensen je altijd heel veel plezier met je product!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ