Pluspunten

Je word altijd goed geholpen

Née.

Pluspunten

Na mezelf goed georiënteerd te hebben op een nieuwe digitale spiegelreflex fotocamera, stapte ik zelfverzekerd de winkel in Eindhoven binnen. Na een klein uurtje stond ik buiten met een prachtige systeemcamera. Door goed naar mijn wensen te luisteren, heeft KameraExpress me uitstekend geadviseerd. Ik heb een camera die precies bij mij past. Bovendien was ik nog goedkoper uit dan met een spiegelreflex. Beter....best!

Pluspunten

Super service, ga elke keer naar Kamera Express als ik nieuwe toebehoren wil kopen. Geven ook hele goede informatie over hun producten!

Geen tips, alles is perfect

Pluspunten

vriendelijke klantenservice goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Behulpzaam, snel en vriendelijk

Pluspunten

Over de winkel in Capelle ad Ijssel niets dan lof, ik wordt daar altijd goed geholpen. Over de winkel in Breda minder tevreden. Men laat je daar echt zwemmen, ik denk te weinig personeel. Mijn laatste aankoop aldaar verliep ook niet tof, ik werd echt aan een lijntje gehouden.

Communicatie met andere vestigingen en snellere uitleveringen van bestelde producten en geen weken over heen laten gaan

Pluspunten

Groot assortiment, vakkundig personeel en goede prijsstelling

Minder lang wachten aan de balie en afspraak is afspraak ( actie) reserveerde een fuji camera, werd per mail bevestigd, toen ik kwam om hem af te halen bleek dat er geen voorraad was en ook niet meer kwam@

Pluspunten

Veel vestigingen, goede service, vriendelijk personeel. Hebben veel producten fysiek in de winkels

Te weinig aandacht voor sony

Pluspunten

Ik heb veel positive punten over dit bedrijf, ik heb hier pas mijn aller eerste camera gekocht en aangezien ik er haast nog geen verstand van had ben ik erg goed geholpen met het uitzoeken van de camera die bij mij past. Dit allemaal via de telefoon. In de winkel ben ik weze kijken voor een camera tas en ook daar ben ik goed geholpen en waren ze erg klantvriendelijk.

Voor zo ver heb ik nog geen verbeter punten.

Pluspunten

Geweldig ruim assortiment. Betrouwbaar in afspraken en Service. Klantgericht. Vriendelijk personeel. In 1974 kocht ik bij Camex (voorloper van Kamera Express) mijn eerste SLR de Canon FTb. Een dankbare herinnering.

Zorgen dat je gratis kunt parkeren bij de vestiging in Amsterdam. Want voor je het weet blijf je veel te lang plakken en heb je een bon op je ruit.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Supersnelle levering. Uiterst tevreden.

Pluspunten

Super snelle service, de scherpste prijzen en een ongelofelijk breed assortiment met fantastische apparatuur! Super!

Pluspunten

Heel belangrijk! Zij doen wat ze zeggen of beloven.

De echte verbeterpunten vinden de werknemers zelf!

Pluspunten

Vriendelijk meedenken aandacht voor de klant

Soms lang wachten in de winkel maar als je iedereen aandacht geeft kost dat ook tijd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Blijf altijd goed op de hoogte van de acties d.m.v. de nieuwsbrief per mail. - Up to date assortiment met de nieuwste spullen

Groot verschil tussen bepaalde medewerkers qua ervaring, de een weet alles van camera's en de ander moet alles opzoeken op de computer en heeft geen idee wat ik soms zeg m.b.t. camera termen. Dit weerhoudt me er soms van om na de winkel te gaan en dat is juist niet de bedoeling van een winkel de buurt.

Pluspunten

Klantgericht personeel die eerlijke adviezen geven. Prettig bedrijf om te komen.

Eigenlijk geen. Misschien iets mee gezelligheid qua inrichting?

Pluspunten

Klantvriendelijkheid is top

Pluspunten

Meer keuzes

Pluspunten

Ik ben echt super tevreden over dit bedrijf, ik heb al mijn spullen hier gekocht en ze zijn klant vriendelijk ze staan altijd voor je klaar. En als ik volgende keer weer iets zou kopen dan ga ik altijd naar kamerra express echt een aanrader

Ik denk maar is niet iets ergs ofso. Ik heb laats een statief ingeleverd voor reparatie ik moest vijf weken lang wachten en in die vijf weken had ik geen statief ik dacht bij mezelf ze konden mij wel een leen statief geven.

Pluspunten

De camera werd de volgende dag al geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment

Kennis personeel, als er aanbiedingen zijn dit ook weten.

Pluspunten

Vakkennis, goede service, wordt er altijd goed geholpen

Kan niks bedenken

Pluspunten

Goede service, goed advies

Pluspunten

Goeie service. Goeie kwaliteit.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ