Super service

Ik wordt altijd uitstekend geholpen door jullie medewerkers, iedereen die ik tot nu toe heb gezien zijn vriendelijk, bieden een kop koffie aan (nu het zo koud is). En zijn meedenkend, luisteren goed naar je, en komen samen tot een mooie aankoop. Al met al een heel erg prettige winkel en het ziet er netjes en georganiseerd uit!

Een TV kopen bij een fotozaak?

Vanwege goede ervaringen met kamera express bij het bestellen van foto- en studioapparatuur, durfde ik het aan om een TV te kopen. Een LG oled TV werd tegen een scherpe prijs aangeboden, en was inderdaad op voorraad. Levering binnen 2 dagen. Zeer tevreden met de aankoop.

Deskundig advies

Deskundig advies op een prettige wijze

Deskundig personeel

Prima advies gekregen betreffende een afstandsbediening voor mijn onlangs bij Kamera Express (online) aangeschafte Canon camcorder. Ik had dezelfde vraag aan Canon Nederland gesteld en dat antwoord klopte totaal niet.

Zeer slecht geholpen door klantenservice en Breda

Mogelijk ook door miscommunicatie aan mijn zijde ben ik vanuit de instructie v/d klantenservice van Moerdijk naar Breda gereden. Eenmaal in Breda aangekomen sta ik voor de kassa om mijn product af te rekenen. Vervolgens, als dit niet lukt, krijg ik op onaangename manier te horen dat dit product niet te scannen is omdat deze mogelijk voor een ander filiaal gereserveerd is. Ik ben een klant en wens niet met vent te worden aangesproken, dat doe ik ook niet bij mijn klanten en al helemaal niet in deze context. Vervolgens weer met de klantenservice gebeld en op mijn eigen schuld gewezen zonder te kijken naar een alternatieve oplossing, hetgeen ook in Breda niet het geval was Op eigen initiatief naar Capelle gereden en uitstekend geholpen!

DJI RS3 Pro Combo - Snelle levering, origineel verpakt en verzegeld.

De DJI RS3 Pro Combo Gimbal is een complex apparaat. Het duurt enige tijd voordat alles in elkaar gezet hebt en weet hoe je hem moet gebruiken. Let op niet alle telefoons zijn compatibel met de app die vreemd genoeg bij Andriod niet in de playstore gedownload kan worden. Ik heb eerder een RSC2 Combo gekocht, vergeleken met deze Gimbal is de RS3 Pro een hele vooruitgang, makkelijker in te stellen (niet zo stug). Geschikt voor grotere camera's. De RSC2 is bij gebruik Sony A73 en een 24-70 lens al niet meer echt geschikt. De RS3 Pro kan deze makkelijk aan.

DJI RS3 Pro Combo - Snelle levering, origineel verpakt en verzegeld.

Prettige winkel. ook op Zondag geopend

Net je geholpen met advies. kom er vaker altijd prettig.

Heel goed geholpen.

Mooie LG Oled tv gekocht, heeft prachtig beeld. We zijn heel goed geholpen in Almelo.

Prettig persoonlijk en vakkundig

Op zoek naar een fotocamera was ik al vele winkels langs gegaan en wat ben ik blij dat ik op mijn zoektocht naar een degelijk doch gebruikersvriendelijk apparaat ben doorgegaan tot Kamera Express. In hartje Utrecht en met een parkeergarage naast de deur, waarvoor je de kosten terugkrijgt bij aankoop, met een bakje koffie of chocolademelk of thee en alle geduld en tijd om je te begeleiden bij je aankoop. Graag had ik nog net iets meer uitleg over het gebruik van het apparaat gekregen, doch met de gebruiksaanwijzing in 4 talen erbij kon ik thuis goed mijn weg erin vinden. Verder is het aanbod voor meer dan alleen fabrieksgarantie tegen een vriendelijke prijs erg prettig, gezien de torenhoge prijzen bij reparatie. Echt een aanrader als je nog ouderwets als klant bediend wilt worden!

Zeer vriendelijk personeel en goed en snel geholpen. Doen alle moeite om je als klant goed te helpen. In 1 woord geweldig. Kom hier zeker terug.

top

snelle vriendelijke verkoper die de tijd voor je neemt. Prima geholpen .

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ

+31 (0)85 88 88 013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire