super goed

Echt super leuk geholpen , het begon gelijk al met een heerlijke kop koffie en daarna gelijk samen het product besproken waar ik voor was gekomen , goede uitleg en advies gekregen waar door ik een goed overwogen keuze heb gemaakt voor de aankoop van mijn Sony 24-105 F4 G / ben er super blij mee.

Erg blij

Vanmiddag een R5 aangeschaft met een korting aangezien KE de optie bied om te kijken naar de laagste prijs garantie.

Uitstekend geholpen bij aanschaf Sony A7 III

Als je van plan bent een nieuwe camera te kopen is voor mij een gedegen advies een voorwaarde. Bij KameraExpress ben ik dan op het juiste adres. De deskundige en enthousiaste verkoper heeft mij uitstekend geadviseerd en alle tijd genomen om mij te doen besluiten een Sony A7 III te kopen. Een camera waar ik gegarandeerd nog jaren plezier van zal gaan hebben. Mooie degelijke camera, voelt goed aan.

Geweldige camera, goede service in de winkel.

Onlangs, na jarenlang met tevredenheid de Canon Eos350 gebruikt te hebben, de Canon 90D gekocht. Wat een fijne camera! Veel mogelijkheden qua instellingen. Wat voor mij een vereiste was voor een nieuwe camera, was dat er een kantelbaar scherm op zou zitten. Dit werkt dan ook erg goed heb ik gemerkt. Door de vele autofocus punten is het scherpstellen erg snel en nauwkeurig Hoewel de 90D vrij prijzig is, is het het geld zeker waard. Echt een aanrader dus. Camera gekocht bij Kamera-Express in Arnhem. Personeel was erg kundig en behulpzaam.

GEWELDIGE SERVICE!!!!

Na een ongeval met mijn Sony a7iii ben ik super goed geholpen met de vervolgstappen van mijn reparatie. Daarnaast wat gouden tips ontvangen van de des betreffende persoon. De kwaliteit ligt ver boven maten. zeer tevreden.

Prachtige camera en super service

De Sony a7iii is een super camera die prachtige foto's maakt, zelfs met weinig licht.

Kundig geholpen in Arnhem

Zeer goed geholpen bij Kamera Express in Arnhem door Peter. Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen en verschillende camera's en lenzen te vergelijken. Denkt goed mee om een zo goed mogelijk totaalpakket samen te stellen binnen budget en luistert ook echt naar wat jij van plan bent om te gaan fotograferen. Helaas was de ervaring in Utrecht minder prettig, daarom maar 4 sterren ipv 5. Personeel in Utrecht was minder behulpzaam en luisterde niet echt goed naar mijn wensen. Deze persoon raadde mij een compact camera aan terwijl ik twijfelde tussen DSLR en systeem.

Goed geholpen

Goed geholpen bij de aanschaf van mijn lens. 35 mm van canon. Hele fijne en lichte lens voor mijn systeemcamera.

Ontzettend goed geholpen door rogier in de winkel op de Parnassusweg. Heeft lang de tijd genomen om alles uit te leggen en de beste deal te maken! Erg blij mee

sensorreiniging wordt poepieduur met 2x terugrijden

Moest 50 km terugrijden omdat sensor en/of achterkant lens niet goed was gereinigd. Was nochtans afgesproken alles schoon te maken en thuis was duidelijk te zien dat het niet goed was. Wel slordig, maar kan gebeuren. De betreffende behulpzame verkoopster was correct en zei ook sorry, dus daar zeker geen probleem. Moest echter voor een tweede keer terug omdat men de zonnekap niet mee had gegeven. Je verwacht dan toch dat men even belt omdat de jonge man aangaf hem al gevonden te hebben. Zocht me rot in de auto. Wat erger is dat hij wordt teruggegeven zonder ook maar enig sorry. Blijkbaar is deze slordigheid allemaal gewoon voor deze jongen?!

Fijne uitleg

Ik wil van fotograferen een hobby maken. Hierdoor wilde ik een leuke beginners camera waarmee ik leuke foto’s kan maken. Ik ben prettig geholpen in de winkel waar het een en ander duidelijk werd. Ik kan nu aan de slag om te oefenen en later mijn camera accessoires uitbreiden.

Goed advies van een deskundige medewerker

Bij de aankoop van mijn Z5 in de winkel in Arnhem kreeg ik goed advies en ben blij dat ik daar geweest ben.

ZWAAR TELEURGESTELD

WEL BETAALD VOOR 4 CAMERA'S NA MAAND NOG NIETS GELEVERD GEKREGEN GEEN BERICHTJE EN NIKET TE BEREIKEN !!

Goede informatie over de tv, alles naar wens.

Mooie nieuwe Oled tv gekocht, we werden goed en duidelijk geholpen! Tv bevalt erg goed, geen spijt van.

Prima service!

Prima service!

Slechte service door slechte communicatie

Ben al twee maanden mijn zoomlens kwijt voor reparatie! Moet zelf continu om informatie vragen. Doordat informatie over de reparatie over verschillende schijven loopt, is de informatie slecht en neemt niemand verantwoordelijkheid voor afhandeling.

super goede service, klant vriendelijk, ben goed geholpen door de medewerker

goed geholpen en geluisterd naar mijn wensen

Ik had een camera nodig voor een opleiding fotografie. Ik wist niet precies wat ik wilde dus vroeg ik om advies. Uiteindelijk op de Sony x6000 uitgekomen en blij met de keuze. Een goede beginnerscamera, precies wat ik zocht!

Compacte lens

Snel, duidelijk en met aandacht voor de wensen

Ik zocht een eerste camera als beginnende amauteurfotograaf, dit zonder verdere kennis van zaken. Ik werd vriendelijk geholpen en liep met een goed gevoel en camera naar buiten

snel, effectief en duidelijk

ik had me goed voorbereid in de aankoop van een nieuwe CANON body. Gesprekspartner gaf de indruk dat ze ook goed op de hoogte was over de verschillende producten van canon maar zocht daarnaast de vergelijken op om haar en mijn verhaal te onderbouwen zodat er geen twijfels was over wat voor mij passend is

Weer prima geholpen in Eindhoven

Goede inruilprijs op mijn camera gekregen en fijne afhandeling.

Fantastisch, uitgebreide (semi)professionele camera!

Sinds een kleine week heb ik de Sony Cybershot DSC-RX10 Mark IV in m'n bezit. Ondanks dat de camera bijna overal uitverkocht is, had Kamera Express gelukkig nog een exemplaar op voorrad. Na een kleine uitpluis-sessie om te zien hoe alles werkt en wat de camera kan, ben ik op pad gegaan. Mijn eerste indruk is ontzettend goed. De camera maakt haarscherpe foto's, is gebruiksvriendelijk en ligt lekker in de hand. Ik kijk ernaar uit om de komende tijd de camera beter te leren kennen, er ligt vast nog veel moois in het verschiet!

goed service met een glimlach.

Ik ben zeer goed geholpen door een vriendelijke medewerker die met je meedenkt en tips geeft. Ik kom zeker weer terug.

Deskundige informatie van de verkoopmedewerker

Ik ben in de superstore Zwolle op een deskundige wijze geadviseerd bij de aankoop van de Sony Cybershot DSC-RX10 mark IV. Er was alle tijd om alles goed tegen elkaar af te wegen. Nu ga ik mij verdiepen in de veelheid van prachtige mogelijkheden, die dit fototoestel biedt.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ

+31 (0)85 88 88 013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire