Geweldig geholpen in almelo

Ben er voor een Sony camera heen gegaan en fijn geholpen alles duidelijk uitgelegd en een goed advies gekregen. Kom er nog zeker een keer terug.

Goede ervaring omdat het hier om een Webshop en fysieke winkels gaat

Sommige producten koop je online, voor andere producten wil je toch eerst in de winkel kijken om te zien of het product past bij je behoefte. dat kan allemaal bij kamera-express. Belangrijke reden om mijn LG OLED55C16LA TV bij kamera express te bestellen is de 5 jaar garantie die ze bieden. Mijn vorige TV ging na 2,5 jaar kapot en viel dus buiten de garantie.

super !!

een geweldige service en een goede uit leg.

Fijne winkel om te kopen en een goede service.

Ik heb de afgelopen week mijn oude apparatuur ingeruild en een Sigma 18-50 mm f2.8 aangeschaft. Zoals, bij al mijn apparatuur, heb ik dat bij Kamera Express gedaan. Ik kom al zo'n 40 jaar bij deze winkel. Eerst bij Foka en later dus bij Kamera Express. Je krijgt altijd goede informatie, wordt altijd netjes geholpen en ze nemen de tijd voor je. De winkel ziet er ook prettig netjes uit. Kortom, voor mij is dit de fotowinkel.

zeer deskundig personeel

We zijn zeer goed geholpen door de medewerker. We waren op zoek naar een beginnerscamera. Hij heeft ons voortreffelijk geadviseerd en verschillende mogelijkheden laten zien. Uiteindelijk ook besloten om daar de camera te kopen met diverse accessoires. Het enige min puntje was dat er totaal geen korting gegeven werd terwijl je voor meer als 1000,-- euro uitgeeft.

Het beste advies

Ik had mooie camera apparatuur. Na netjes te zijn beoordeeld kreeg ik een leuke prijs terug voor inruil. Dit heb ik kunnen bijleggen voor een leuke compacte cyber-shot camera die mij geadviseerd werd nadat ik aangaf wat ik zocht. Goede serviceverlening en een perfect advies op maat, anders had ik deze nieuwe camera nooit gekocht. Helemaal in mijn nopjes!

Probeer al 7 dagen in contact te komen omdat ik niet meer in mn account kom

Goede webshop en winkel, alleen als je niet meer in je account komt en de wachtwoord reset werkt niet, dan heb je er niet zo veel aan. Mail gestuurd werd automatisch op geantwoord dat het heel druk is en het allemaal wat langer zou duren. Nu 7 dagen later nog niks. Ik heb gebeld en ieder menu wat ze aanbieden 10min gewacht, Geen gehoor, Facebook chat dan maar, geen gehoor. Dit bedrijf is gewoon onbereikbaar en dat vind ik echt niet kunnen voor zo'n groot bedrijf. Ik ben net voor mijzelf begonnen en ik heb gewoon spullen nodig.

Wederom Kamera Express

Net als onze vorige tv's hebben we ook deze weer bij Kamera Express gekocht. Eerlijke prijs, goede service en garantie onder bepaalde voorwaarden kosteloos uit te breiden naar 5 jaar! Wel jammer dat we de fotovoucher (nog) niet hebben ontvangen, maar ook dat zal vast wel goedkomen.

Geweldige ervaring

Deze winkel voldoet aan al onze wensen . Klantgerichtheid, kwaliteit, product kennis en vooral de benodigde tijd nemen en vriendelijkheid . Zeer blij verrast over de aankoop van onze eerste Gopro 10 Hero Black . Wat een geweldig toestel

Goede producten en goede service

Goede producten tegen goede prijzen. Of deze passen ze op verzoek aan, aan hun concurrenten. Daarbij vriendelijke medewerkers die goed kunnen ondersteunen bij productinformatie en het plaatsen van bestellingen. Al verschillende producten bij Kamera Express aangeschaft en nog steeds tevreden over de winkel en de producten.

Deskundigheid & interesse en tijd voor de klant !!

Na een Canon D70. en een Gopro hero 6 nu toe aan een nieuwe uitdaging een Gopro Hero 9. Wederom goed geholpen bij Kamera Express Rotterdam. GOED geïnformeerd & geadviseerd ! Zij nemen de tijd je vragen te beantwoorden en je informeren over eventuele mogelijkheden prijsverschillen en accessoires. Kortom: Hier spreekt een tevreden klant! Kortom:

dozenschuivers

Na 4 mails te hebben verstuurd uiteindelijk na anderhalve week een email van een medewerker mogen ontvangen dat de **€ Profoto met terug werkende kracht voor mij in orde word gemaakt, En dat was alweer een week geleden en 3 mails later. Dus bij deze... Erg jammer dat ook deze toko alleen maar dozen schuivers zijn geworden! Verzending na 3 dagen een mail dat ze een doos uit een winkel gaan halen deze terug sturen naar het magazijn en dan opsturen 5 dagen later Klantenservice zeer slecht ruim 2 weken wachten veel emails verder alleen een reactie terug dat het zou worden opgelost en niks gezien of ontvangen

Mijn bestelde Canon RF 24-105L is net zo duur als bij andere grote ketens, maar de vijf jaar garantie en de voucher voor Profotonet hebben ervoor gezorgd dat ik bij KE heb besteld. "Vandaag besteld, morgen in huis" bleek niet te kloppen, het duurde wat langer. In het mailcontact met KE daarover kwamen ze ook niet verder dan een standaardmail dat het vervelend was.

Ze nemen de tijd

Goed geholpen in de winkel. Ze nemen de tijd voor je om alles uit te proberen. Daarnaast geven ze goed advies waar je ook echt wat aan hebt. Ze houden ook goed rekening met je budget en komen niet gelijk met de duurste merken aan.

Goed geholpen

Goed geholpen door vriendelijke medewerker. Nam alle tijd om te adviseren en uit te leggen.

Goed geholpen door deskundige medewerker

Kreeg wat ik wilde zonder dat ik iets moest uitleggen.

objectieve informatie en efficiënte

Heb mijn Nikon Z fc kit gekocht in Amsterdam. Goede voorlichting en uitleg. Ben ook erg tevreden over het product, perfecte handelbare lichte camera voor erbij, heb ook full frame

Beste service ooit!

Leuk personeel, uitstekend geholpen

laagste prijs, deskundig personeel, goede uitleg, top!

laagste prijs, deskundig personeel, goede uitleg, top! Ben en blijf vaste klant in Eindhoven.

Vriendelijk geholpen

Nieuwe fotospullen gekocht en in Eindhoven zeer vriendelijk geholpen.

supergoede service

Supergoed geholpen. Camera is uit andere vestiging gekomen. In enkele dagen binnen in Breda. Er wordt rustig de tijd genomen om te helpen en de extra accessoires te bespreken en toe te voegen.

Vriendelijke medewerker Stefan

Stefan heeft mij vandaag geholpen bij de aankoop van o.a. mijn Sony a7sIII. Hij was vriendelijk en behulpzaam. Mijn aandachtspunt en dit staat los van Stefan. Ik was met mijn dochter en het zou fijn zijn als er in het toilet een plek komt om je kind van luier te wisselen. Ik moest dit nu op de grond doen en dit vind ik altijd zo onplezierig en vooral voor mijn dochter en voor mijn rug. Voor de rest een top zaak ik kom er al jaren en heb hier al aardig wat geld uitgegeven.

Super service

Vandaag voor het eerst spiegelreflexcamera gekocht, bruikbare tips en adviezen gekregen en prettige service en klantvriendelijkheid.

Top shop! Online en in de winkel.

Fijne winkel in Capelle, vriendelijk behulpzaam en deskundig personeel. Goeie service met defecten/omruilen. Ook online goede ervaringen mee, reageren ook heel snel op vragen.

Klantvriendelijke winkel met deskundig advies

Prima webshop met filialen door het gehele land. Ik bezoek regelmatig een filiaal in het land voor de grotere aankopen of als ik advies nodig ben. Wordt altijd prima en deskundig geholpen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ

+31 (0)85 88 88 013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire