De lens werkt zoals beschreven

Sigma 150-600 mm lens gekocht met teleconverter. Bezorgd binnen één dag. Goed verpakt. Lens werkt prima zoals beschreven. Het is een zware lens, maar op statief maakt deze lens schitterende foto's. De teleconverter is de kers op de taart. Aanrader!

Mooie winkel, goed geholpen

Een LG tv gekocht in deze winkel. Goed geholpen door het personeel.

Altijd slaag je bij Kamera Express

Vandaag mijn Sony FE 100- 400 mm F4.5- 5.6 GM OSS lens gehaald bij Kamera Express had hem dinsdag besteld en kon hem vandaag al halen, ze hadden er vaart achter gezet. Super blij mee en zoals altijd weer prima geholpen bij Kamera Express.

Goede winkel, scherpe prijs

Ik heb een compactcamera in de winkel in Haarlem gekocht. Prima advies, de camera was op voorraad en voor een concurrerende prijs. Aanrader.

prima levering, goede service, snelle respons

Wederom snel en goed geholpen bij aanschaf van apparatuur. Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Ook als je online een vraag stelt krijg je binnen enkele dagen een goede reactie. Zeer aan te bevelen.

Bevestigde reservering niet aanwezig

Bevestigde reservering niet aanwezig. Voor de zoveelste keer. Online reservering gemaakt, bevestiging van reserving ontvangen: over 30 minuten ligt het klaar, het wordt 24u voor u vastgehouden. 1 uur later ben ik bij de winkel... tevergeefs! "Helaas meneer, u kunt weer gaan."

Excellent customer service

I bought a Nikon D5600 in the store in Utrecht. They were very helpful. Since the availability of our camera was limited, they ordered the camera especially from Germany. 3 days later we received an e-mail that we could pick it up in the store. They also gave us a lot of good advice on other accesories, like polarized filters, batteries, camera-bags and a cleaning kit. We absolutely love the camera, and are very satisfied with all the personal help we got.

Mooi product, gebruiksvriendelijk, all in camera

Mooie camera voor zowel dichtbij als veraf. Eenvoudige bediening, wel wat gewicht maar alles in een.

Bij kamera express hebben ze mij heel goed geholpen bij mijn keuze over wat ik precies wil aanschaffen, ze geven je goed en bijpassend advies waar je veel mee kunt.

Erg goed geholpen door diverse mensen binnen Kamera Express

Ik ben erg tevreden. Ik ben goed geholpen over de email door diverse mensen, die allemaal erg vriendelijk en behulpzaam waren. Ik was geïnteresseerd in de Sony A7 Mark IV, maar die was alleen beschikbaar via pre-order en de levertijd was onduidelijk. Ik had weinig trek pre-ordering. Immers, ik wacht nog steeds op een Sony PS5. Op een bepaald moment zag ik dat de A7-IV op voorraad was en ik twijfelde geen moment. Ik had de Sony FE 24-105mm G OSS lens samen met de body besteld. Een dag later werd de 24-105 geleverd, maar de body niet. Een telefoontje naar Kamera Express en het bleek dat het een paar dagen langer zou duren omdat de body uit een ander filiaal moest komen. Daarnaast bleek ook dat de lens dezelfde dag € 100,- goedkoper was. Zonder enige discussie of problemen, werd de 100 euro teruggestort en de body kwam een paar dagen later, zoals beloofd, ook aan en man.. Wat een geweldig apparaat; zeker in combinatie met deze lens.

Top winkel

Net een nieuwe Sony camera gekocht. Zeer snel geleverd.

Goede ervaring

Ik heb onlangs een nieuwe lens aangeschaft en ben enorm tevreden over de hulp en het advies.

Goede winkel

Onlangs kocht ik in Vestiging Utrecht een Canon EOS M50 Mark II. We kwamen binnen en werden direct goed geholpen. Later nog terug geweest om een statief te kopen, en ook toen werd ik weer goed geadviseerd.

Betrouwbaar en meedenkend camera winkel

In heb via het internet een Insta-360 X2 camera met toebehoren gekocht. Bij het toevoegen aan de bestelling van het "care plan" (extra garantie) kwam het niet juist op de factuur te staan. Via een telefoontje met de klanten service werd de factuur netjes aangepast. Door een foutje van mijn kant bestelde in per ongeluk een verkeerde acculader mee. Vervolgens kon ik door omstandigheden van mijn kant niet op tijd de acculader omruilen en was het zichttermijn van 2 weken op 1 dag verlopen. Maar ik kon, na overleg met de klantenservice, alsnog de acculader omruilen via de post. Ik kreeg netjes een e-mail met het bericht dat de retourzending was ontvangen en dat ze, na het betalen van het prijsverschil (de lader die ik wilde hebben is duurder), de andere lader gaan opsturen. Voor zover ben ik te vrede met de service van Kamera Express en zal ook in de toekomst mijn internet aankopen bij hun gaan doen.

sony A7 III in 2022? nog steeds cool!

Ik heb een paar dagen geleden de Sony A7 III-camera gekocht. Ik wist niet zeker of het een paar jaar na de première nog steeds de moeite waard was om te kopen. Voordat ik koop, lees ik veel en ik bevestig - het is goed geïnvesteerd geld. Stevige, mooie lijn, ligt goed in de hand. Het aantal opties lijkt eindeloos. Deze camera is een avontuur!

prima en plezierig

prima en plezierig

Prettig en kundig advies bij aankoop van een camera

KameraExpress geeft kundig advies bij een aankoop. Helaas is het het geven van een recentie verplicht om een verlengde garantie te krijgen. Daarom twee punten aftrek van een 9 naar een 7.

Gewoon duidelijk

Fijne uitleg bij aankoop van deze camera, met handige tips.

Uitstekend geholpen

Nikkor Z 24-200 f/4.0-6.3 was niet op voorraad in Capelle a/d IJssel, maar volgens afspraak keurig binnen de afgesproken termijn van 4 dagen opgestuurd naar huisadres. Duidelijke uitleg en prima te woord gestaan.

Goed advies

De overstap gemaakt van spiegelreflex camera naar fullframe camera. Na uitgebreid advies besloten om de SONY A7 mark III met bijbehorende lens aan te schaffen. Vriendelijke medewerkers in de Kamer Express winkel in Groningen.

De verkopers waren erg behulpzaam en wisten overal veel van af.

Gewoon prima

Niks op aan te merken. Bestellen en andere dag in huis. Ik had hier een LG 24QP750 QHD monitor gekocht. Prima monitor. Mooi beeld.

Ondanks dat men de door mij gekochte occasion aan een ander had geleverd (Capelle) ben ik toch te Almelo (!) goed geholpen door het daar aanwezige personeel.

Prachtlens en prima service

Ik ben goed geholpen in de winkel in Zwolle. Helaas had ik mijn vorige objectief particulier verkocht (via Marktplaats kreeg ik er namelijk 2x zoveel voor als bij inruil bij Kamera Express), maar daardoor kon ik helaas mijn verzekering (CarePlan) niet overzetten naar mijn nieuw aangekochte objectief. Los van dat zal ik vast enorm plezier gaan hebben van mijn nieuwe aankoop, die gelukkig ook op voorraad was!

Goed geholpen en veel info gekregen van de verkoopster.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ

+31 (0)85 88 88 013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire