In Maastricht in het filiaal geweest omdat ik voornemens was om een camera te kopen. Ben zeer goed worden geholpen en uiteindelijk met een mooie Canon EOS RP de deur uit gegaan. Kortom super service en vriendelijk personeel.
Bedankt Esmeralda. Wat een prachtige camera heb je aangekocht. Heel veel plezier ervan!
Prettig en deskundig geholpen bij het uitkiezen van de camera. Camera presteert zeer veel voor een compactcamera. Grote keuze in de mate van zelfbepalen. Van volautomatische instelling tot alles zelf bepalen wat de camera voor beginnende tot meer ervaren fotografen interessant maakt.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen Eduard. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop.
Wederom een goede ervaring met de vestiging Eindhoven. Ze namen uitgebreid de tijd, ik mocht de lens uitproberen en ben goed voorgelicht. Het gaat toch altijd om veel geld, het is prettig als je er een goed gevoel aan overhoudt.
Bedankt voor je review Brigitte. Goed om te lezen dat we je opnieuw goed hebben kunnen helpen. Deze service mag je altijd van ons verwachten!
Vandaag heb ik bij Kameraexpress de Canon EOS 250D gekocht. In de winkel kreeg ik uitgebreid en eerlijk advies en werd ik erg goed geholpen. Thuis probeerde ik de camera natuurlijk direct uit; wat een goede kwaliteit van de foto's! In combinatie met de 50mm f/1/8 STM Canon lens creëer je haarscherpe foto's in hoge kwaliteit. De zonneklep maakt het helemaal af en deze werkt ook helemaal naar wens. De kwaliteit-prijsverhouding is bij Kameraexpress vrij redelijk en je weet wat je ervoor terug krijgt! Samenvattend, geweldige service in de winkel en uitstekende kwaliteit van de producten!
Top winkel!
Camera in 3 dagen geleverd in goede conditie. Jammer dat het verlangen van de garantie naar 5 jaar gecompliceerd is.
Beste Willem, dank voor je beoordeling. Als het je niet lukt de 5 jaar garantie aan te vragen helpen we je daar natuurlijk graag bij. Als je de hulp nog nodig hebt ontvangen wij graag een berichtje via [email protected] met hoe wij je hierbij kunnen helpen.
Ik vond fijn dat ze meteen gingen helpen en uitleggen wat het verschil was tussen camera's en wat eventueel beter zou kunnen zijn
Beste Yasmin, leuk om te lezen dat je de uitleg zo prettig vond. Wij zoeken graag naar producten die precies voldoen aan wensen van de klant.
De verkoper was een enthousiaste man, luisterend naar wat je wil en zeker niet van plan om je iets aan te smeren wat je wellicht niet nodig hebt. Hij gaf me keuzes en goed advies. Een mooie zaak in Rotterdam met veel keuzes voor de geoefende fotograaf en voor de beginner.
Goed dat we je hebben kunnen helpen met de juiste keuze Caroline. We willen ons assortiment zo breed mogelijk houden, inderdaad voor de beginner en de pro.
Bij de aanschaf van mijn Pentax lens en toebehoren ben ik vakkundig geadviseerd door de medewerker in de winkel.
Mooi aanbod van producten, vriendelijk personeel, deskundig advies, nemen de tijd om vragen te stellen, luisteren goed en pushen niet. Twee keer geweest. De eerste keer om te orienteren, waarna ik de opties per mail opgestuurd kreeg. Tweede keer uitgebreide info over product en bijbehoren. Mooie camera gekocht. Blij mee!
Goed dat je langskwam in onze winkel, Jord. We vinden het geen probleem om uitgebreid advies te geven, zo kom je toch tot de beste keuze. Top dat je zo tot de juiste keuze bent gekomen.
Al enige tijd was ik op zoek naar een nieuwe camera. Na het vergelijken van verschillende modellen op de website van Kamera Express had ik een keuze gemaakt: de Sony A7 mark iii. Om voor 100% achter deze keuze te staan, vond ik het belangrijk om me te laten adviseren door een expert. Om deze reden besloot ik naar de Superstore in Arnhem te rijden. In deze superstore werd ik enorm goed geholpen door een medewerker die alle tijd voor me nam. Eigenlijk gaf hij al aan dat de camera in combinatie met de lens die ik had uitgezocht perfect aansloot bij mijn wensen. Toch nam hij de moeite om enkele alternatieven toe te lichten. Uiteindelijk ben ik met de camera en lens weg gegaan die ik van te voren zelf al had uitgezocht, maar nu met 100% zekerheid. Dit is hem, dit is de camera die bij mij past!
Slim van je om even langs de winkel te gaan. Dat helpt vaak bij het maken van de juiste keuze. Fijn dat we je die extra zekerheid hebben gegeven. Heel veel plezier met je A7 Mark III Kimberly, daar zit je sowieso wel goed mee.
Ongedwongen afstemmen en de mogelijkheden doornemen is hier de normale gang van zaken . Geen overbodige balast, maar to the point! Zeker aan te bevelen.
Bedank voor je review Frank. Wij zullen ons best doen volgende keer een 10 te halen!
Ik heb via de site de PANASONIC LUMIX DMC-LX15 ZWART + DMW-BLH7 ACCU aangeschaft. De accu was niet direct op voorraad. De camera was direct verzonden en werd de volgende dag al afgeleverd. Een aantal dagen later werd de extra accu bezorgd. Zo kon ik direct met de camera aan de slag. De camera bevalt uitstekend.
Bedankt voor het mooie cijfer Carl! Heel veel plezier met je nieuwe camera.
Een week lang mijn Philips 58PUS7555/12 in huis en tevreden. Gekocht bij Kamera Express en alles was top, de levering zelfs heel keurig afgehandeld met een extra telefoontje toen de chauffeur er aan kwam. De Tv is ook goed, het enige verbeterpunt is de aansluiting van de stroomkabel in de TV zelf. Onbereikbaar omdat je de kabel aan de onderkant omhoog in een smalle ruimte moet proppen en de kabel niet goed pakt. In 1 week al 2 keer eruit gevallen en je moet de kabel zo buigen dat een kabelbreuk op de loer ligt. Ook de de iets meer dan een meter lengte van de kabel is onvoldoende.
Erg blij mee! Licht, compact en kwalitatief goed product.
Voor de 3e keer hier een tv aangeschaft. Prima prijs en stipte levering. Zeer tevreden.
Hi Jurjen, goed te horen dat je zo blij met ons bent! Bedankt dat je opnieuw voor Kamera-express hebt gekozen.
Zeer goed en vakkundig geholpen door de vriendelijke Hosam
Bedankt!
super mooie body met goede lens 15-150mm. werkt super snel, goede afstellingen in automatische modus, maar ook zeer goed te werken met eigen instellingen. Fijn ook de zoeker er bij in geïntegreerd. Super service ook van Kamera Express in Arnhem bij Jorg.
Veel plezier met je nieuwe aankoop Maarten en graag tot ziens!
Heb bij Kamera Express een Gopro 9 en diverse accessoires gekocht. Netjes geholpen, wat alleen een beetje tegenviel was dat de verkoper de producten niet uit de verpakking wilde halen en er was geen demomateriaal. Had hier iets meer van verwacht in de winkel. Het product thuis uitgepakt, helaas geen handleidingen dus alles via internet maar gedownload. Update gopro 9 lukte niet via de android app, dus de software gedownload van gopro.com en via een omweg geïnstalleerd. Al met al behoorlijk wat uitzoekwerk, voor een leek lijkt me dit een echt probleem. Goed ik ben eruit gekomen en tot nu toe positief over de Gopro 9.
Beste Wil, hartelijk dank voor je beoordeling. Wij hebben inderdaad helaas niet van alle artikelen een demo model beschikbaar in elke winkel. Een aantal artikelen, waaronder de GoPro 9, kan wel gehuurd worden via budgetcam.nl. Wanneer je besluit over te gaan tot aankoop van het product, worden de kosten van verhuur bij Kamera-Express verrekend als korting op je aankoop. Wel jammer te lezen dat je met een omweg de handleiding en software hebt moeten downloaden. Mocht je hier ooit moeite mee hebben dan zoeken we natuurlijk graag met je mee! Wij danken je voor je feedback en hopen in de toekomst een 10 te kunnen halen!
Wij hebben een LG oled65C16LA tv gekocht en we zijn zeer tevreden over de tv. Mooi beeld en geluid. Kleuren zijn heel natuurlijk na instelling van de tv. Afspraken van bezorging goed nagekomen. Helder beeld ook vanaf de zijkant
Veel plezier met Netflixen Marjo, want dat wordt een toppertje op deze televisie.
Bij Kamera Express Eindhoven weer prima geholpen met de aanschaf van een Fujifilm GFX en de inruil van mijn vorige camera. TOP!
Slim dat je gebruik maakt van onze inruilmogelijkheid. Een beetje korting op een nieuwe camera is natuurlijk altijd welkom. Veel fotoplezier!
Ik ben goed geïnformeerd bij aankoop van een lens en filters. Goede informatie waar je mee aan de slag kunt. Duidelijk uitleg en goed meegedacht. Super. Ik ben er zeer tevreden mee.
Lenzen en filters, dan denken wij gelijk aan landschap of macrofotografie. Misschien kun je eens naar een Behind the scenes kijken op ons Youtube kanaal. Daar geven landschap- en macrofotografen tips en tricks! https://www.youtube.com/watch?v=izMMHhFwj0o&t=1007s
Na een poosje thuis nagedacht te hebben over welke camera mij de beste upgrade gaat geven, toch even naar kamera-express in Eindhoven geweest voor advies. Prettig geholpen en ik kreeg alles rustig uitgelegd waar ik op moest letten. Na wat voorbeelden gegeven te hebben kwam daar een advies. En wat ben ik er blij mee! Ik zat zelf ook in de hoek te denken waar de verkoper mee kwam, maar hij heeft me het juiste advies gegeven om toch naar een iets andere versie te kijken, omdat dit het best passend is bij wat ik graag heb in een camera. Ik ben erg blij met mijn aanschaf en daardoor dus ook met het advies wat ik gekregen heb. Bedankt!
Fijn dat we je naar wens hebben kunnen helpen in Eindhoven, Manon. Soms is het net even wat handiger om te sparren en te ontdekken wat er precies bij je past. Gelukkig ben je tevreden met jouw nieuwe camera. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd even contact opnemen of langs komen in een van onze winkels?
Uitstekend advies en uitleg over de camera en toebehoren zoals SD kaart en batterij.
Hier een Sony A6400 gekocht. Verkoper was vriendelijk en deskundig! Ik ben blij met mn Camera! Kortom aanrader
Toffe camera! Hij heeft niet voor niets meerdere awards gewonnen. Goed te lezen dat we je hiermee hebben kunnen helpen. Veel plezier met je camera.
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire