Fantastische camera gekocht dankzij deskundig advies, ook op afstand!!!
Na jarenlang fotoplezier met een Panasonic Lumix wilde ik graag een camera aanschaffen met meer mogelijkheden op het gebied van natuurfotografie, zonder veel in te leveren op de mogelijkheid om ook mooie portretfoto's, landschapsfoto's en stadsfoto's te maken. Mijn zoektocht richtte zich in eerste instantie op een systeemcamera, waarover ik in een prettig online-gesprek al mijn vragen kwijt kon en tot de conclusie kwam dat een allroundcamera beter bij mij paste dan een op één kwaliteit gerichte camera. Uiteindelijk besloten om een Sony RX10 mark IV aan te schaffen. Best spannend, zo'n aanschaf zonder de camera een poosje in je handen te hebben gehad. Na ontvangst aan een ontdekkingstocht begonnen. Toen ik ergens niet goed uitkwam heb ik een mailtje gestuurd naar Kamera Express en kreeg direct reactie en de mogelijkheid online verder af te stemmen. Kort daarna aan de slag met .....het fotograferen van een aantal prachtige ringslangen bij de Rijn in Wageningen. Ik was direct verkocht! Wat een prachtige foto's maakt deze camera. Mijn dag was meteen helemaal goed, zo'n mooie foto van twee over elkaar heen kruipende ringslangen had ik nog nooit gemaakt. Op slag verliefd op de camera, terwijl ik nog maar een fractie van de mogelijkheden heb ontdekt en uitgeprobeerd. Ik zie uit naar jarenlang fotoplezier met deze Sony!