I bought a Fuji XT30 and lens, the personnel at Breda's branch was very kind and helpful. Also, Kamera Express' website is great, you can find everything there and with a great price thanks to their price guarantee. I 100% recommend them
Heel netjes geholpen via Facebook Messenger nadat ik een vraag had over een kortingsactie. Doordat ik niet op tijd reactie kreeg heeft de medewerker van Kamera Express.nl contact gezocht met Sony en kon ik alsnog gebruik maken van de korting. Super geregeld en een dag na mijn bestelling is het objectief al thuis bezorgd.
Prima winkel in Breda en uitstekend geholpen door de verkoper. Erg blij met de aankoop van een Canon Powershot SX70 HS.
In 2014 had ik een spiegelreflex camera gekocht, het was nu wel eens tijd om deze in te ruilen voor iets nieuws. Ik had nog geen idee wat ik wilde maar ik ben super goed geholpen in de winkel Breda. Nu heb ik een nieuwe camera met lenzen set wat helemaal bij mij past!
Recent meerdere aankopen gedaan bij kamera express. Deze werden te laat verzonden, en bij aankomst bleek het product beschadigd te zijn. Een eerdere keer was een bestelling ook al incompleet geleverd. Toen ik contact opnam, althans, probeerde om contact op te nemen, kreeg ik drie werkdagen later pas een reactie. Telefonisch contact was onmogelijk, ik werd vanzelf uit de wachtrij gegooid. De reactie van kamera express was dat het niet hun schuld was dat de producten beschadigd geleverd waren en het zou de schuld van post nl zijn geweest dat ik meerdere werkdagen heb moeten wachten op mijn 'morgen in huis' -bestelling. Na contact met PostNL bleek dit duidelijk de schuld van kamera express. Daarna nooit meer iets gehoord. geen excuses, geen 'wat vervelend, we gaan u helpen' of we lossen het netjes op. Zeer klantonvriendelijke behandeling. Ik ga hier nooit meer iets kopen.
Ik had de lastige combinatie van een pre-order bestelling plus een niet erg gebruikelijk extra onderdeel. De mensen van Kamera Express Eindhoven hebben dit prima en op een vriendelijke manier voor elkaar gekregen.
De camera is makkelijk mee te nemen(Sony DSC-RX100M4.) Goed geadviseerd in de winkel.
Ik ben goed geholpen bij Kamera Express in de winkel. Ik twijfelde welke camera het beste bij mij past en de medewerker heeft mij uitgebreid te woord gestaan. Ook de vragen die ik achteraf nog had, werden binnen korte tijd beantwoord per mail.
Ik ben uitermate tevreden over de Panasonic HC-X1. Hij maakt prachtige beelden, en heeft heel veel instelmogelijkheden.
Binnen 24 uur geleverd als afgesproken. super kwaliteit televisie
Een paar weken geleden een Canon Powershot SX70 HS gekocht. De volgende dag werd hij al geleverd. Verder geen problemen ondervonden dus er was ook geen contact nodig met de klantenservice. Erg fijn dat je hier 5 jaar garantie kunt krijgen op de camera en dat ze ook nog een fysieke winkel hebben in mijn woonplaats.
Ik kwam aan bij de Kamera Express winkel in Capelle met enkele twijfels in een keuze tussen twee camera's. Ik noemde wat specificaties die voor mijn belangrijk zouden zijn en vanuit meerdere hoeken werd een camera genoemd die uiteindelijk ook, inderdaad, ideaal blijkt te zijn! De keuze werd een stuk minder moeilijk door de kennis van het personeel aan wie ik al mijn vragen kon stellen en zij die deze duidelijk beantwoordden. Kom ik zeker weer terug voor al mijn aankomende aankopen in camera's etc!
Een pracht van een camera gekocht Sony alpha Mark II. Deskundig telefonisch geholpen geweest en product mooi verpakt en tijdig bij me thuis geleverd.
Omdat ik zelf in het bezit ben van een SLR-camera, Canon EOS en ik ook voor onderweg, als ik niet zo veel kan meenemen, een leuke camera zocht ben ik eerst online wat gaan oriënteren, maar omdat ik graag de camera eerst wil vasthouden en 'voelen' ben ik naar de vestiging in Almelo geweest om daar wat aanvullende informatie te krijgen en me evt. nog wat voor te laten lichten. Bij de eerste aanblik in de winkel dacht ik.. wat 'kaal' en er liggen niet veel toestellen 'in het zicht'.. vooral geen compact en/of systeemcamera's, maar schijn bedriegt, het meeste ligt achter de toonbank! De medewerker die ons te woord stond had verstand van zaken en was heel open en eerlijk (naar mijn mening). Hoewel ik over een Canon begon, heeft hij diverse camera's (oa ook Canon) erbij gehaald en de "+" en "-" van de verschillende camera's toegelicht (en laten zien en ervaren door zelf even de camera's te proberen). Uiteindelijk ben ik op een Panasonic Lumix TZ2000 uitgekomen. Het is een heel fijne camera met uiteenlopende functies welke ik nog in de komende periode zal gaan 'uitvinden'. De mogelijkheden ten overvloede en de foto's zijn prachtig, het is een prima vervanger voor 'onderweg' zonder uitgebreide tas met spullen mee te hoeven slepen. Enig 'minpuntje' wat ik zou kunnen noemen is dat er geen 'losse acculader' bij zit, de batterij dient in het toestel te zitten en het toestel wordt aan een 'reislader' gekoppeld / in stopcontact. Echter heb ik gezien dat er wel 'losse acculaders' zijn, dus ik ga me daar nog even in verdiepen en wie weet.. Kortom, mijn ervaring bij KameraExpress.nl is erg goed geweest en ik raad aan om als je iemand bent die graag eerst wat informatie wil, de spullen eerst wil zien en voelen .. ga dan langs een winkel .. er is meer dan je denkt! ;-)
Lang getwijfeld tussen twee verschillende lens uiteindelijk is het deze geworden. Zeer tevreden met de aankoop!
Televisie besteld en ook wat werd beloofd volgende dag geleverd
Na lang wikken en wegen en eindeloos vergelijken een camera besteld bij Kamera Express.
Ik koop al enige tijd mijn fotoproducten bij Kamera Express. De webwinkel is (voor mij) super overzichtelijk, de product-uitleg is ook voor mij als leek voldoende helder waardoor ik meestal volledig zelfstandig mijn keuzes kan maken. En waar ik dan vragen heb, zijn deze via de mail ook snel (nog dezelfde dag) beantwoord. Dit zal mede liggen aan de ruime online openingstijden. Bezorging is super snel, altijd goed ingepakt en meestal is alles ook goed voorradig. Vandaag besteld is morgen in huis klopt tot nu toe echt. Ook in de winkel word ik snel en professioneel geholpen.
Bij de inruil en aankoop van een Nikon objectief ben ik op een prettige en deskundige wijze van advies voorzien. Er wordt rekening gehouden met je wensen en mogelijkheden. Top!
I bought a lot of staff in Kamera Express. Body, lenses, tripods, lights etc. Never disappointed. I recommended 100%
Op de site heb ik al goed kunnen kijken naar alle opties die ze hadden. Alle specificaties zijn duidelijk. Uiteindelijk hebben ze me in de superstore Capelle a/d Ijsel verder heel goed kunnen helpen om een keuze te maken. De medewerker dacht goed met me mee en kon duidelijk de verschillen laten zien tussen de verschillende apparatuur.
Ik twijfelde welke nieuwe camera ik zou kopen (moest wel sony worden) en ik ben geweldig geholpen. Rustige uitleg, alle voors en tegens naast elkaar gelegd en diverse modellen mogen proberen. Uiteindelijk een mooie camera kunnen kopen, helemaal naar mijn budget en wensen.
Ik was op zoek naar een systeemcamera en naast dat Kamera Express de beste keuze hierin laat zien, is hier ook nog eens de beste prijs beschikbaar. Na lang wikken en wegen werd daarom de keuze gemaakt om de camera via Kamera Express te bestellen, met daarbij gratis een basiscursus en een Quick start video. Toen ik mijn camera de volgende dag al binnen kreeg, kon ik niet wachten om te beginnen. De gratis basiscurcus en Quick start video had ik alleen nog niet binnen. Ik treuzelde niet en besloot er een belletje naar Kamera Express op te wachten. Een uiterst vriendelijke mevrouw hielp bij goed. Ik kreeg de twee gratis elementen direct toegestuurd en zij wenste mij een hele fijne avond met mijn nieuwe aankoop waar ik, dankzij haar en de gratis bij geleverde basiscursus, direct mee aan de slag kon. Mijn avond kon niet meer stuk. Bedankt Kamera Express!
Afgelopen zaterdag mijn nieuwe spiegelreflex Eos 850D en Sigma zoomlens 18-200 mm uitgeprobeerd op een familiefeestje. Prachtige portretten gemaakt, wel nog op de automaat. Maar ik ga gauw alle nieuwe mogelijkheden uitproberen! Ben heel blij met deze nieuwe camera.
Goed gebouwde prime lens. Zeer scherpe foto's. Lekker gewicht. Priis/kwaliteit verhouding top. Perfect geholpen bij Kamera Express Maastricht
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire