Snelle en vriendelijke service

Er ging wat mis met een bestelling. Blijkt dat ik 2 x hetzelfde besteld had. 1 mailtje geschreven en een dag later was het al geregeld. Het bestelde artikel wordt ook netjes en de volgende dag geleverd. Top! Alleen nog wachten op de creditnota maar verwacht dat het ook wel goed geregeld is/wordt

Mooie Fullframe reiskit

Kamera straalt één brok kwaliteit uit. Het 24-50 objectief is kwalitatief beter dan je voor de prijs zou verwachten, en krijgt naast de 24-70 een plaats in mijn fototas voor snelle reisfotografie; de beste camera is de camera die je bij je hebt, en dit setje maakt dat ik de fullframe vaker zal meenemen dan zonder. Jammer dat een zonnekap voor het objectief er niet meer af kon, en separaat moet worden gekocht.. Fijne service in de winkel.

Klantvriendelijk personeel die met je meedenken!

Ik ben nog maar 2 keer in de winkel in Zwolle geweest. Maar ook al is het voor mij een stukje rijden, ik ga er zeker vaker naar toe! De eerste keer was ik opzoek naar een nieuwe lens, de tweede keer naar een nieuwe camera. Beide keren wist ik niet precies wat ik wou en ging ik zonder voorbereiding de winkel in. Beide keren heb ik advies gehad van Ralph. Hij wist met een aantal punten die ik benoemde al gelijk welk product voor mij geschikt was. Hij dacht met me mee en zo heb ik de perfecte camera en lens gevonden! Bij het ophalen van de camera een dag later, werd ik ook heel vriendelijk geholpen door Erwin. Hij heeft me ook goed advies gegeven. Het personeel is klantvriendelijk en denken met je mee! Bedankt!

goede camera

ik heb deze camera gisteren aangeschaft en ik vind hem tot nu toe echt prima. Veel mogelijkheden waardoor het mij nog tijd kost om helemaal uit te vogelen. goede kwaliteit beelden, wel jammer dat hij geen touchscreen heeft

Goede hulp, mooie producten!

Werd in op locatie Almelo Kamera Express goed geholpen door medewerker! Erg vriendelijk en goede informatie over nieuwe camera gekregen. Erg enthousiast!

Fijn en vriendelijk geholpen. Goed advies

We zijn fijn en vriendelijk geholpen. Men nam de tijd om uitleg en/of toelichting te geven en adviseerde ons goed aan de hand van onze eisen / wensen.

Vakkundig, vriendelijk, niets is te veel

Wij werden geholpen door Sem in Utrecht. Een jonge verkoper maar wist absoluut waar hij het over had. Het was geen probleem om de camera te proberen met verschillende lenzen. Enige nadeel was dat je niet mocht klikken om ook het resultaat te zien. Dat is niet iets waar hij iets aan kon doen maar dat is de policy van Kamera Express. (Misschien toch met showmodellen werken!). Ook de uitleg over filters was heel helder. Toen wij besloten dat wij even ergens koffie gingen drinken om alle ++ en-- van de camera af te wegen adviseerde hij om hem te reserveren zodat als wij een keuze hadden gemaakt wij niet voor een teleurstelling kwamen te staan dat hij misschien net was verkocht. Toen wij later terug kwamen om de camera te kopen had hij ook de antwoorden op vragen die hij niet kon beantwoorden gevonden. Ja wij hebben een hele fijne ervaring met deze winkel.

Bestelproces zeer onduidelijk

Ik heb een camera online gekocht, zodat ik rustig kon kijken en vergelijken. Toen ik gekozen had, kon ik kiezen voor bezorgen of afhalen in de winkel. Dat laatste leek mij sneller, bovendien checkte ik of de camera op voorraad was bij de dichtstbijzijnde vestiging en dat was zo. Binnen 30 minuten ophalen stond op de website. Het was echter zondag dus ik dacht ik haal het morgenochtend op. Na besteld en betaald te hebben ging ik de volgende dag naar de winkel, maar daar werd me verteld (na ruim een half uur wachten) dat de camera van het hoofdkantoor verzonden moest worden. Terwijl ze in de winkel op voorraad zijn! Niet te geloven, ik moet nu minimaal tot woensdag wachten. Hele vreemde gang van zaken!

goede service

Vertelde mijn behoeften aan de verkoper en hij heeft mij hierbij goed geholpen. Ben tevreden met de aankoop.

Super service

Zeer veiendelijk en behulpzaam personeel. Kan niet beter!

Super service

Bij aankoop van mijn Sony A7R V in Capelle aan den IJssel deskundig geholpen. De verkoper had veel verstand van zaken en heeft mij goed geadviseerd.

Mijn eerste Nikon Z8 bij Kamera Express besteld, de volgende dag in huis. Bij het istalleren problemen met het scherm. Service dienst gebeld en keurig te woord gestaan. Probleem was snel opgelost. Via e-mail de vouchers voor het cadeau nabesteld, was ook vlot geregeld. Vol lof voor de goede service van Kamera Express.

Fijn geholpen in Winkel Den Bosch

Ik ging mijn allereerste camera kopen, in Den Bosch en ik werd heel fijn geholpen. Alle tijd en rust om dingen uit te leggen en vragen te stellen. Nu nog alles instellen, ontdekken, dat is best veel! Ik hoop dat ik in de aangeboden cursussen daar wat over kan vinden.

Makkelijk van pre-order tot koop

Helemaal blij met mijn nieuwe Fujifilm camera. Na voltooien van de pre-order een leuk persoonlijk mailtje gekregen met opties voor afhalen of bezorgen. Uiteindelijk vlekkeloos afgehaald in een vestiging.

**********!

Helaas kan geen 0 sterren geven jullie zijn namelijk geen ster waard! 12 juni is mijn retour zending ontvangen tot op heden niet verwerkt en uit gekeerd! Middels 2x een e-mail verstuurd 6x telefonisch contact opgenomen beloftes van dat het meteen opgepakt gaat worden niks is waar. Zoals ik in mijn e-mail van vandaag + telefonisch hebt toegelicht als mijn retour voor morgen 18:00 u niet verwerkt is zal ik aangifte doen van ******/oplichting. Jullie moeten schamen en voorbeeld nemen van cameranu!

Goed geholpen door een kundige verkoper! Ook kon ik mijn oude apparatuur hier voor een redelijk bedrag verkopen. Goede uitleg en veel geduld!

Fijne service

We zijn goed geholpen door de verkoper in Breda. Hij beveelde één camera aan en die hebben we gekocht.

De juiste camera

Vorige week vrijdag heb ik mijn eerste FF camera gehaald bij Kamera Express Rotterdam. De jongeman heeft mij goed geadviseerd over de Sony A7C en prime lens 35 mm 1.8. Hij vroeg goed door wat voor foto's ik graag maak en wist hiervoor passend advies te geven en bijbehorende accessoires. Komend van een crop sensor en mobiele fotografie heeft de Sony A7C i.c.m. de prime lens 35mm 1.8 mij zeer verrast. Afgelopen weekend heb ik zeer uitgebreid de camera weten te testen in Parijs. De scherpte, de bokeh en compactheid wist ik al snel dat de keuze juist was. Het voelt goed en vertrouwd aan om weer een camera in de hand te houden. Kortom, De juiste camera. Bedankt voor de kennis Kamera Express Rotterdam!!

Super service!

Meerder malen bij jullie aankopen gedaan. Erg tevreden over de service, inhoudelijke kennis en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader

Goede service voor een mooi product

Goed advies ontvangen van de medewerkster waardoor ik een duidelijk keuze voor een camera kon maken!

Prachtig

Goede camera

De lenzen waren niet standaard op voorraad in de winkel. Omdat ik twijfelde werd mij aangeraden om beide lenzen te proberen. Ze hebben beide lenzen besteld en deze waren snel in de winkel aanwezig. Hebben de lenzen verlengd omdat er een weekend tussen zat. In de winkel goede informatie gekregen om een goede keuze te maken. Uiteindelijk is het de 35mm geworden. Nog extra uitleg gekregen terwijl de winkel eigenlijk al zou sluiten.

Goede professionele vakman

In winkel uitgebreide toelichting op camera en kwaliteiten van de camera. Vriendelijke en professionele sfeer.

Goede technische ondersteuning bij aankoop kamera

Veel info bij aankoop van superzoom camera. Had wel iets meer info verwacht over accessoires zoals extra batterij, batterijlader, lensbescherming. Interessante lessenreeks specifiek voor mijn toestel.

Hele fijne winkel en personeel

Camera gekocht en heel goed advies gehad. Mooie inruilprijs terug gehad voor oude camera

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ

+31 (0)85 88 88 013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire